دسته ها
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

طرز تهیه لازانیا ایتالیایی محبوب و خوشمزه

  • ندا خوشرو
  • ۸ بهمن ۱۳۹۹
  • ۰

لازانیا از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و لذیذ است که با روش های مختلفی پخته می شود, در ادامه این مطلب طرز تهیه لازانیا ایتالیایی را با روش اصلی و به صورت مرحله به مرحله به کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم.

لازانیا ایتالیایی از انواع غذاهای اصیل ایتالیایی است در طرز تهیه لازانیا ایتالیایی از انواع پنیر و گوشت و ادویه های مختلف استفاده می شود که ترکیب این مواد طعم فوق العاده ای را به لازانیا می دهند.

لازانیا لقمه ای و لازانیا ایتالیایی از انواع غذاهای خوشمزه فرنگی هستند که هر کدام با روش های مختلفی پخته می شوند. لازانیا را می توانید با استفاده از فر یا بدون استفاده از فر بپزید که پخت لازانیا بدون فر هم به راحتی امکان پذیر است و برای افرادی که فر دسترسی ندارند این روش پخت لازانیا می تواند مناسب باشد.

لازانیا ایتالیایی خوشمزه

مواد لازم

  • سوسیس : ۲۲۰ گرم
  • پیاز خرد شده : ۳/۴ فنجان
  • ورقه لازانیا : ۶ عدد
  • رب گوجه فرنگی : ۳/۴ پیمانه
  • پودر سیر : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شکر : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پونه کوهی : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی پوست کنده و نیم پز شده : ۳ پیمانه
  • نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پنیر کاتیج : ۱ پیمانه
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • ریحان خشک شده : ۱ قاشق چایخوری
  • پنیر خامه ای : ۴۲۰ گرن
  • گوشت چرخ کرده : ۴۵۰ گرم
  • پنیر پارمزان رنده شده : ۱/۲ پیمانه
  • جعفری خرد شده : ۱/۴ پیمانه
  • پنیر موزارلا ریز شده : ۴ پیمانه

طرز تهیه لازانیا ایتالیایی با گوشت

لازانیا ایتالیایی خوشمزه و پرطرفدار

در دستور پخت لازانیا ایتالیایی ابتدا مقداری آب را در قابلمه بریزید و مقداری نمک و آبلیمو به آب اضافه کنید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید ورقه های لازانیا را درون آب بریزید.

نیم پز کردن ورقه های لازانیا

سپس ورقه های لازانیا را بعد از نیم پز شدن آبکش کنید.

  •  مبل و میز
  •  آرون گروپس

طرز تهیه لازانیا ایتالیایی در منزل
در تابه ای مناسب مقداری روغن و یا کره بریزید و بعد از اینکه روغن و یا کره داغ شد پیاز را سرخ کنید سپس گوشت را به پیاز اضافه کنید و گوشت را به خوبی تفت دهید.

تفت دادن گوشت چرخ کرده و پیاز برای لازانیا ایتالیایی

سوسیس را به گوشت اضافه کنید و درب تابه را ببندید و به مدت ۷ دقیقه اجازه دهید تا سوسیس و گوشت روی حرارت ملایم پخته شوند سپس بعد از مدت زمان ذکر شده گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و شکر و پونه کوهی و ریحان و پودر سیر و نمک را به مواد اضافه کنید و شعله گاز را زیاد کنید تا مواد جوش بیایند سپس حرارت گاز را کم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا مواد به طور کامل پخته شوند و کاملا غلیظ شوند.
تخم مرغ را در یک ظرف مناسبی بشکنید و هم بزنید سپس پنیر ریکوتا و پارمزان و کاتیج و جعفری را به تخم اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه لازانیا ایتالیایی فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف شیشه ای نشکنی را چرب کنید سپس یک لایه از لازانیا را در ظرف قرار دهید و نصف فنجان از مواد گوشتی را روی ورقه لازانیا پهن کنید.

دستور پخت لازانیا ایتالیایی لذیذ

سپس مخلوط پنیر را روی مایه گوشتی بریزید و روی پنیر ها را به کمک ورقه دیگری از لازانیا بپوشانید.

لازانیا لقمه ای خوشمزه و لذیذ

سپس نصف فنجان از مایه گوشتی و مخلوط پنیر را روی ورقه لازانیا بریزید و مراحل ذکر شده را انجام دهید تا ورقه های لازانیا و مایه گوشتی تمام شوند در مرحله آخر پنیر موزارلا را روی همه لایه ها بریزید و به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه ظرف را در فر قرار دهید تا لازانیا پف کند سپس بعد از مدت زمان ذکر شده روی ظرف را به کمک فویل بپوشانید و دوباره ظرف را در فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید و سپس لازانیا را سرو کنید.

مراحل پخت لازاینا ایتالیایی در خانه

طرز تهیه لازانیا ایتالیایی

آموزش تهیه لازانیا با مرغ

لازانیا از جمله غذاهای ایتالیایی خوشمزه و خوش طعم می باشد که می توان به صورت های مختلفی آن را تهیه کرد و به شکل های متفاوتی طبخ و سرو کرد. در بالا با طرز تهیه لازانیای ایتالیایی با گوشت چرخ کرده آشنا شدید در ادامه قصد داریم شما همراهان عزیز را با نحوه پخت لازانیا با مرغ آشنا کنیم.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • برگه لازانیا: به میزان لازم
  • فلفل دلمه ای: ۱۰۰ گرم
  • قارچ: ۳ عدد
  • ذرت: ۱۰۰ گرم
  • پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا: به میزان کافی

دستور تهیه لازانیا ایتالیایی با مرغ

دستور پخت:

سینه مرغ را به همراه مقداری آب و کمی ادویه درون قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا خوب بپزد. برای از بین بردن بوی زهم مرغ از ادویه های معطر همچون فلفل، سیر و زردچوبه و غیره استفاده نمایید.

قارچ ها را خوب شستشو دهید و ریز نماید، بعد تابه ای را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن درون آن بریزید و بعد قارچ ها را به همراه مرغ پخته ریش ریش شده به آن اضافه نمایید و تفت دهید.

در این مرحله باید فلفل دلمه ای خرد شده را به همراه ذرت به مواد بیفزایید و به مدت چند دقیقه آن ها را تفت دهید.

سپس ورقه های لازانیا را درون آب ولرم به مدت ۳ دقیقه بگذارید تا رطوبت لازم را جذب نماید. بعد با قلموی مخصوص آشپزی داخل ظرف مناسب فر را مقداری چرب نمایید و ورقه های لازانیا را درون آن و کنار هم قرار دهید.

آنگاه لایه ای از مواد تفت داده شده را در تمام سطح لازانیا بریزید و سس بشامل آماده شده را روی مواد بریزید. برای تهیه سس بشامل باید مقداری آرد را تفت دهید و با کره مخلوط نمایید و سپس به تدریج شیر را اضافه نمایید، بعد یک حبه سیر را رنده و به مواد بیفزایید و تفت دهید تا سس غلظت لازم را به دست  آورد.

ورقه های پنیری را روی سطح مواد تفت داده شده قرار دهید و مجددا یک لایه ورقه لازانیا روی آن بچینید و به هم ترتیب لایه ها را قرار دهید و در آخرین لایه، ورقه های لازانیا بگذارید و بعد مقداری پنیر پیتزا بریزید و کمی جعفری ساطوری خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده ریز و ذرت روی آن بریزد.

در مرحله آخر ظرف را درون فر قرار دهید تا با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزد، زمان پخت ۲۰ دقیقه می باشد.

نحوه تهیه لازانیا ایتالیایی با مرغ

در طرز تهیه لازانیا ایتالیایی می توانید در صورت تمایل به جای پنیر پارمزان و موزارلا از پنیر پیتزا استفاده کنید, امیدواریم از پخت این غذای فرنگی در منزل نهایت لذت را برده باشید. لازانیا را می توانید بعد از پخته شدن به کمک روش های تزیین لازانیا به زیبایی تزیین کنید. برای مشاهده پخت لازانیا با روش های مختلف به بخش انواع لازانیا مراجعه کنید.

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *