دسته ها
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

لذت پخت کوفته نخودچی لذیذ و متفاوت را حتما امتحان کنید

  • مرضیه نیکزاد
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۵
  • ۰

کوفته غذایی بسیار مقوی و حاوی کالری فراوانی می باشد که از ارزش غذایی بسیار بالایی نیز برخوردار است. در این مطلب ما قصد داریم تا شما کدبانوهای خوش سلیقه ایرانی را با طرز تهیه کوفته نخودچی خوشمزه و لذیذ آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

کوفته یکی از انواع غذاهای قدیمی و در عین حال بسیار معروف و محبوب در میان ما ایرانی ها می باشد. در این مطلب ما قصد داریم تا شما دوستان عزیز را با روش پخت کوفته نخودچی بسیار خوشمزه و لذیذ آشنا کنیم تا شما کدبانوهای خوش سلیقه ایرانی بتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و در کنار خانواده و دوستان خود میل نمایید.

کوفته ها بسیار متنوع می باشند و بسته به نوع ذائقه می توانید آن ها را تهیه کرده و از خوردن آن ها لذت ببرید. از انواع کوفته های لذیذ و پرطرفدار می توان کوفته تبریزی، کوفته نخودچی و کوفته قلقلی را نام برد.

روش پخت کوفته نخودچی

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده گوسفند یا گاو :  نیم کیلوگرم
  • پیاز : ۲ عدد
  • آرد نخودچی : ۳۰۰ گرم
  • آبلیمو یا سرکه : ۱ فنجان
  • زعفران : نصف قاشق چایخوری
  • شکر : ۴ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
  • روغن : به میزان لازم
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • آب : به میزان لازم

طرز تهیه کوفته نخودچی

قبل از شروع به کار زعفران را در نصف استکان آبجوش حل کنید و بگذارید تا خوب دم بکشد.

دم کردن زعفران

یکی از پیازها را رنده کرده و آن را با گوشت چرخ شده مخلوط نمایید سپس آرد نخودچی و زعفران دم کرده و تخم مرغ را به آن ها اضافه کرده و خوب با یکدیگر ترکیب نمایید. پس از آن نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و مواد را خوب ورز دهید. بگذارید تا حدود نیم ساعت ثابت بماند.

رنده کردن پیاز

  •  آرون گروپس
  •  مبل و میز

مخلوط پیاز و گوشت چرخی و تخم مرغ

در این مدت شما می توانید پیاز را ریز کرده و آن را به همراه کمی روغن داخل تابه سرخ نمایید. پس از اینکه پیاز سرخ شد زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید. آب و نمک را به پیاز داغ اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

ریز کردن پیاز

سرخ کردن پیاز

اضافه نمودن آب به پیاز

در مرحله پایانی مایه کوفته را به شکل گلوله های کوچک در آورده و آن ها را داخل تابه روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ نمایید. پس از آن گلوله ها را به آب جوشیده اضافه کرده و به همراه آن ها آبلیمو یا سرکه و شکر را اضافه کرده و بگذارید تا  روی حرارت متوسط بماند تا غذا خوب جا افتاده و مغز پخت شود.

سرخ کردن کوفته در روغن

نکات طلایی در پخت کوفته نخودچی

  • طبق ذائقه خود می توانید از آلو و یا آبغوره برای ترشی و شیرینی غذای خود استفاده نمایید.
  • در دستور پخت کوفته نخودچی، نیازی به رب ندارد اما در صورت تمایل می توانید کمی رب نیز اضافه کنید.
  • می توانید به جای آرد نخودچی از نخود نیز استفاده کنید. یک روز قبل نخود را در آب خیسانده و آن را کاملا پودر و له کرده و به کوفته اضافه نمایید.
  • برای اینکه گلوله های کوفته کاملا خود را بگیرند بهتر است که مایه کوفته را خیلی خوب و با دقت ورز دهید.

طرز تهیه کوفته نخودچی در منزل

روش پخت کوفته نخودچی در منزل

پس از آن که غذا آماده شد آن را داخل ظرفی مناسب قرار داده و با برگ جعفری و هویج آب پز شده تزئین نمایید. می توانید آن را با سبزی خوردن و نان میل نمایید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم از طرز تهیه کوفته نخودچی لذیذ و خوشمزه لذت برده باشید و بتوانید آن را به راحتی در منزل برای افراد خانواده خود تهیه نمایید. در صورت تمایل برای آشنایی با طبخ انواع کوفته کلیک کنید.

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *