آرگا
  • کد خبر: 97469
    تعداد بازدید : 325 بازدید
    تاریخ انتشار : ۳ آذر, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کیک اسفناج متفاوت و خوش طعم

    یکی از انواع کیک های خوشمزه و متفاوت که ظاهر بسیار زیبایی نیز دارد کیک اسفناج می باشد. در این مطلب قصد داریم تا شما همراهان عزیز و گرامی را با طرز تهیه کیک اسفناج جالب و خوش طعم آشنا سازیم. با ما همراه باشید و از این دستور پخت نهایت استفاده را ببرید.

    انواع کیک های میوه ای و سبزیجات از جمله کیک های مقوی و خوشمزه می باشند که طرفداران زیادی دارند. یکی از این نوع کیک ها، کیک اسفناج است که با پخت آن می توانید طعمی بی نظیر  و متفاوت را تجربه نمایید. از این رو در این مطلب به ارائه طرز تهیه کیک اسفناج می پردازیم که می تواند کیکی ایده آل برای شما باشد.

    کیک مخملی و کیک اسفناج و کیک پرتقالی از انواع کیک های خوشمزه با طعمی متفاوت و ظاهری زیبا می باشند که اغلب افراد به این نوع کیک ها علاقه خاصی دارند. شما کدبانوهای خوش سلیقه ایرانی می توانید این کیک های خوشمزه را برای مجالس و مهمانی های خود تهیه کرده و لحظات بسیار خوبی را در کنار دوستان و اعضای خانواده خود داشته باشید. در ادامه با دستور پخت کیک اسفناج با طعمی متفاوت در خدمت شما همراهان عزیز می باشیم.

    طرز تهیه کیک اسفناج خوشمزه

    مواد لازم برای پخت کیک اسفناج

    • شیر : ۱ پیمانه
    • پوره اسفناج : ۱ پیمانه (۲۵۰ گرم )
    • تخم مرغ : ۴ عدد
    • آرد : ۲.۵ پیمانه
    • روغن : ۱ پیمانه
    • شکر : ۱.۵ پیمانه
    • بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
    • وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری
    • دارچین : به میزان لازم

    طرز تهیه کیک اسفناج

    اسفناج های تازه و سالم را از قبل شسته و آماده نمایید. دمای فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید سپس قالب کیک را با کمی روغن چرب نمایید و داخل آن را آرد پاشی نمایید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و پر طرفدار

    شستن اسفناج تازه

    آماده نمودن پوره اسفناج

    مخلوط پوره اسفناج و شیر

    آرد، بیکینگ پودر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کرده و آن ها را خوب الک کنید.

    الک کردن آرد و وانیل و بیکینگ پودر

    شکر و تخم مرغ را به کمک همزن برقی کاملا مخلوط نمایید تا شکر آن به خوبی حل شود و مایع حالت کش دار بودن را به خود بگیرد.

    ترکیب شکر و تخم مرغ

    روغن را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم.

    ترکیب روغن و شکر و تخم مرغ

    پس از آن پوره اسفناج و شیر و مواد دیگر را به آن ها اضافه نمایید.

    افزودن پوره اسفناج به مایه کیک

    در مرحله آخر طرز تهیه کیک اسفناج مایه بدست آمده را داخل قالب ریخته و آن را در درون فر قرار دهید.

    ریختن مایه کیک بر روی قالب

    توجه کنید که زمان پخت این کیک نسبت به سایر کیک ها کمتر می باشد. هنگامی که کیک آماده شد و آن را برش زدید می توانید مابین لایه های کیک را با خامه و یا کرم پر نمایید و روی آن را با دارچین تزئین نمایید و از طعم آن لذت ببرید.

    طرز تهیه کیک خوشمزه اسفناج

    روش تهیه کیک اسفناج در منزل

    کیک اسفناج بافت اسفنجی داشته و بسیار خوش طعم می باشد. شما می توانید پس از خنک شدن برای تزئین این کیک از اسفناج تازه نیز استفاده نمایید. در این مطلب با طرز تهیه کیک اسفناج عالی و خوشمزه آشنا شدید، امیدواریم که بتوانید این کیک را به راحتی در منزل تهیه کرده و از آن لذت ببرید. در صورت تمایل برای آشنایی با پخت انواع کیک می توانید به بخش انواع کیک از مجله آرگا مراجعه نمایید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :