آرگا
  • کد خبر: 97277
    تعداد بازدید : 381 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۳ آبان, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    دستور پخت استیک خوشمزه و ایده آل با گوشت مرغ

    استیک یکی از انواع غذاهای فرنگی خوش طعم و خوشمزه ای می باشد که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه نمایید. در این مطلب ما قصد داریم تا طرز تهیه استیک مرغ بسیار عالی را برای شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

    استیک یکی از انواع غذاهای خوشمزه فرنگی است که اغلب آن را یا بر روی آتش به صورت کباب شده درست می کنند و یا در روغن سرخ می کنند. این غذای خوشمزه را می توانید در کنار سبزیجات معطر پخته شده و سیب زمینی میل نمایید. در ادامه مطلب شما بانوهای خوش سلیقه ایرانی را با طرز تهیه استیک مرغ بسیار عالی و بی نظیر آشنا می کنیم.

    این غذای بسیار خوش طعم در کشور فرانسه به بیفتک مشهور است و طعم آن شبیه کباب برگ می باشد. استیک مرغ در کشورهای مختلف با روش های متفاوتی تهیه می شود و با نوشیدنی های مختلف می توان آن را میل کرد. دستور پخت استیک مرغ را در ادامه برای شما عزیزان بیان می کنیم. که تقریبا مشبه طرز تهیه استیک گوشت قرمز می باشد.

     طرز تهیه استیک مرغ بسیار خوشمزه

    مواد لازم

    • سینه مرغ بدون استخوان : ۴ عدد
    • پیاز : ۱ عدد
    • فلفل دلمه ای رنگی : ۱ عدد
    • رب : ۲ قاشق غذاخوری
    • زعفران دم کرده به میزان لازم
    • نمک و فلفل به میزان لازم
    • روغن به میزان لازم
    • آبلیمو : ۱/۲ پیمانه
    • هویج : ۱عدد

    طرز تهیه استیک مرغ

    ابتدا سینه مرغ را با بیفتک کوب مخصوص کوبیده و آن را با پیاز ریز شده و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران به مدت ۲ ساعت در درون ظرفی قرار دهید تا بافت مرغ نرم شده و طعم خوبی را به خود بگیرد.

    کوبیدن مرغ با بیفتک کوب

    آماده کردن سینه مرغ

    سپس فلفل دلمه ای و هویج را کاملا ریز کرده و به همراه پیاز سرخ نمایید. پس از آن رب را به این مخلوط اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه مرغ سوخاری و نکته های کلیدی طعم دلپذیر

    مخلوط کردن فلفل دلمه ای و هویج وپیاز

    درون ماهی تابه را به وسیله کمی روغن چرب کرده و سینه مرغ را در داخل آن قرار داده تا دو طرف آن خوب کباب شود سپس مخلوط را به آن اضافه کرده و با هم ترکیب کنید و در مرحله آخر آن را از روی حرارت بردارید.

    سرخ کردن سینه مرغ

    نکات طلایی پخت استیک مرغ

    • در طرز تهیه استیک مرغ سعی کنید تا سینه مرغ خیلی پخته نشود تا بافت مرغ نرم مانده و به صورت آب دار کباب شود.
    • افرادی که خوردن گوشت قرمز برای آن ها ممنوع است می توانند از گوشت مرغ استفاده کنند.
    • استیک مرغ را می توانید در وعده شام و نهار میل نمایید.
    • زمان پخت است با مرغ، حدود ۲۵ دقیقه می باشد.

    روش تهیه استیک مرغ عالی

    پس از آن که استیک ها آماده شدند می توانید آن ها را در داخل ظرف مناسبی قرار داده و با جعفری خورد شده و سیب زمینی سرخ شده و خیار شور و .. تزئین نمایید. امیدواریم از روش تهیه استیک مرغ بسیار خوشمزه در این مطلب لذت برده باشید و به راحتی بتوانید آن را در منزل پخته و در کنار اعضای خانواده خود میل نمایید. در صورت تمایل برای مشاهده دستور پخت انواع استیک های خوشمزه بر روی انواع استیک کلیک نمایید.

    منبع : آرگا