آرگا
  • کد خبر: 97101
    تعداد بازدید : 216 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۲ آبان, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه نان باگت با بهترین روش در منزل

    نان باگت از انواع نان های فرانسوی است که شما می توانید آن را در منزل به راحتی تهیه کنید, در ادامه این مطلب طرز تهیه نان باگت را به صورت مرحله به مرحله به مشا کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

    نان باگت از انواع نان های خوش طعم است که اغلب در طرز تهیه انواع ساندویچ یا اسنک از آن استفاده می شود. در طرز تهیه نان باگت از آرد بدون سبوس استفاده می شود که این آرد باعث سفیدی و خوش طعمی نان باگت شده است.

    یکی از انواع کارهای مورد علاقه برای اغلب کدبانوها پختن نان و شیرینی در منزل است. شما می توانید انواع نان های مختلف نظیر نان باگت و نان شیرمال و نان خانگی را در منزل تهیه کنید.

    نان باگت

    مواد لازم

    • آرد : ۵۰۰ گرم
    • بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
    • نمک : ۱ قاشق چایخوری
    • شکر : ۱ قاشق سوپخوری
    • مایه خمیر : ۱ قاشق سوپخوری
    • آب ولرم : ۱.۵ پیمانه
    • روغن مایع : ۱/۳ پیمانه
    • کنجد : به میزان لازم ( در صورت تمایل )
    • تخم مرغ : ۱ عدد

    طرز تهیه نان باگت در منزل

    ابتدا فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و یک ظرف آب در فر قرار دهید تا محیط فر مرطوب شود توجه داشته باشید که رطوبت فر مانع از خشک شدن نان باگت ها می شود.

    طرز تهیه نان باگت با بهترین روش

    سپس شکر و مایه خمیر را در ظرف مناسبی با یکدیگر مخلوط کتید و نصف پیمانه آب با دمای ۴۳ درجه را به مخلوط شکر و مایه خمیر اضافه کنید و ظرف خمیر مایه را در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا خمیر مایه عمل آید.

      مخلوط شکر و خمیر مایه
    در مرحله بعدی طرز تهیه نان باگت آرد را ۳ بار الک کنید.

    الک کردن آرد

    تخم مرغ و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط این مواد را به خوبی هم بزنید تا از حالت لختگی در آیند سپس روغن و بیکینگ پودر و آب را به تخم مرغ اضافه کنید و مایه خمیر عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و آرد را هم به صورت آرام آرام به مایه خمیر اضافه کنید سپس خمیر را به خوبی ورز دهید و یا صد مرتبه خمیر نان باگت را بکوبید.

    حتما بخوانید:  به همین راحتی نان شیرمال خوشمزه در منزل بپزید

    اضافه کردن آرد به مایه خمیر نان باگت
    در مرحله بعدی روش پخت نان باگت ظرف مناسبی را با مقداری روغن به خوبی چرب کنید و خمیر را در ظرف قرار دهید و روی ظرف سلفون بکشید سپس ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در جای مناسبی قرار دهید تا خمیر استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.

    خمیر نان باگت

    سپس بعد از مدت زمان ذکر شده از خمیر گلوله هایی به اندازه مناسب جدا کنید و گلوله های خمیر را به شکل دلخواه خود در آورید سپس خمیر های نان باگت را در سینی قرار دهید و دوباره روی خمیر ها را به مدت ۱۵ دقیقه بپوشانید.

    شکل دادن به خمیر نان باگت فرم دادن به خمیر نان باگت دستور پخت نان باگت با ساده ترین روش

    یک قاشق سوپخوری آرد را در ظرف مناسبی بریزید و نصف پیمانه آب به آرد اضافه کنید و سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مخلوط این مواد به غلظت مناسبی برسند سپس روی سینی خمیر ها را باز کنید و به کمک قلمو و مخلوط آرد و آب خمیر ها را رومال کنید. رومال کردن خمیر ها باعث براق شدن نان باگت ها می شود.

    برش دادن خمیر نان باگت مراحل تهیه نان باگت فر

    می توانید در صورت تمایل سطح نان باگت ها را با کمک کنجد تزیین کنید و سپس نان باگت ها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۲۰۰ قرا دهید.

    قرار دادن سینی نان باگت در فر

    بعد از اینکه رنگ نان ها طلایی شد سینی فر را از درون فر خارج کنید.

    خارج کردن سینی نان باگت از فر

    مراحل پخت نان باگت             دستور پخت نان باگت در خانه

    در این مطلب با طرز تهیه نان باگت در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این نان خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید. شما می توانید نان باگت را در وعده صبحانه خود به همراه انواع کره و مربا میل کنید همچنین می توانید در روش تهیه انواع ساندویچ ها و یا اسنک ها از نان باگت استفاده کنید. برای مشاهده آموزش پخت انواع نان کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :