دسته ها
پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

روش پخت باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و پرطرفدار

  • سمانه عقیقی
  • ۴ تیر ۱۳۹۹
  • ۰

برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه بهتر است از گوشت تازه گوسفندی استفاده کنید . مواد لازم در تهیه باقالی پلو با ماهیچه ترکیبی خاص از دسته غلات ، سبزیجات ، فیبر و پروتئین را به وجود آورده و این غذا را غذایی کامل و مناسب ساخته است.

باقالی پلو به همراه گوشت جزء غذاهای پرطرفدار و محبوب در میان ایرانیان است که حتی آن را در مهمانی های بزرگ و رسمی و جمع های خانوادگی تهیه و سرو می کنند. مخلوط پلو و شوید و باقلا طعم و بوی فوق العاده ای به این غذای لذیذ می بخشد و ماهیچه ی تازه گوسفندی لذیذی و طعم آن را دو برابر می کند. باقالی پلو همراه ماهیچه غذایی سرشار از خاصیت و مفید برای بدن است. ترکیب سبزیجات و غلات و پروتئین این غذا را به یک غذای کامل و مقوی تبدیل کرده است.

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و لذیذ

در این بخش قصد داریم نحوه پخت این غذای لذیذ را با دو روش متفاوت آموزش دهیم امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

باقالی پلو با ماهیچه

مواد لازم :

۱ – برنج : ۱۰۰۰ گرم

۲ – ماهیچه گوسفندی : ۵۰۰ گرم

۳ – باقالی تازه : ۳۰۰ گرم

۴ – شوید خشک : ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

  •  آرون گروپس
  •  مبل و میز

۵ – پیاز متوسط : ۲ عدد

۶ – سیر : ۶ حبه

۷ – زعفران دم کرده برای تزیین : ۴ قاشق غذاخوری

۸ – نمک ، فلفل ، دارچین و زردچوبه : به میزان لازم

۹ – روغن : به میزان لازم

۱۰ – کره : ۴ قاشق غذاخوری

باقالی پلو با ماهیچه لذیذ

طرز پخت  :

۱ – برنج را از قبل شسته و بگذارید چند ساعتی در آب و نمک خیسانده شود.

۲ -پیاز را خلال خلال کرده ، سپس در ماهی تابه مقداری روغن و چند قاشق کره بریزید تا گرم شود .

۳ – بعد پیازها را اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا نرم و سبک شوند. ماهیچه را شسته به آن اضافه کنید.

۴ – در قابلمه را ببندید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه بدین صورت باشد و بعد ماهیچه را برگردانید ،

۵ – چهار حبه سیر را خرد کرده و همراه فلفل و زردچوبه ، به ماهیچه اضافه کنید. چند لیوان آب درون قابلمه بریزید طوری که روی گوشت را نگیرد.

۶ – سپس یک چوب دارچین درون قابلمه بیاندازید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت ها با حرارت کم پخته شوند.

۷ – نزدیک ۳ ساعت طول خواهد کشید تا گوشت ها پخته و نرم شوند. آب ماهیچه ها نیز باید گرفته شود و مقدار کمی آب در قابلمه بماند.

نکته : در این مدت اگر آب قابلمه کم شد و گوشت هنوز نپخته بود می توانید آب جوش اضافه کنید.

۸ – باقالاهای تازه را شسته و دو لپه کرده، سپس همراه ۲ حبه سیر و مقداری نمک و فلفل در مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند ، سپس اجاق گاز را خاموش کنید..

۹ – قابلمه ای را پر از آب کنید ، برنج و مقداری روغن و نمک را داخل آب بریزید تا به جوش بیاید و آبکشش کنید.

۱۰ – برنج آبکش شده را همراه شوید به باقالی اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

۱۱ – ته قابلمه ای که پلو را می خواهید دم کنید کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه خود را کف قابلمه بگذارید و مخلوط برنج و شوید و باقلا را درون آن بریزید و یک لیوان آب گرم و مقداری روغن را مخلوط کرده روی باقالی پلو بریزید و آن را دم کنید.

باقالی پلو با ماهیچه گوسفند

ماهیچه آماده شده را در کنار پلو درون بشقاب بگذارید و با زعفران و ته دیگ آن را تزیین نمایید و باقالی پلو با ماهیچه را در کنار عزیزانتان نوش جان فرمایید.

دستور پخت ساده باقالی پلو با گوشت

باقالی پلو با گوشت از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که با طعم های متفاوت تری نظیر باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با ماهی می توان این غذای لذیذ و عالی را تهیه نمایید.

مواد لازم:

  • ماهیچه گوسفندی: برای هر نفر ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه کوچک
  • پیاز: ۱ عدد درشت
  • برگ بو: ۲ عدد
  • آب جوش: ۴ لیوان
  • زعفران حل شده: ۲ قاشق غذا خوری

دستور پخت:

در ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بعد از شستن آن را به اندازه های دلخواه ریز نمایید و با مقداری روغن آن را داخل ظرفی بریزید و بر روی حرارت قرار دهید و پیازها را تفت دهید.

ماهیچه های گوسفندی را داخل ظرف حاوی پیاز قرار دهید و مقداری تفت دهید تا طلایی رنگ شوند سپس ادویه های همچون زرد چوبه  و فلفل سایه را به آن اضافه نمایید.

برگ بو را نیز به مواد بیفزایید و چهار لیوان آب جوش را نیز به آن اضافه کنید و حرارت را کم نمایید تا گوشت ماهیچه به آرامی بپزد و خوب مغز پخت شود.

زمانی که حجم آب کم شد و گوشت ها پخت، زعفران آب شده را روی گوشت های پخته شده بریزید.

اکنون ماهیچه شما آماده است تا به همراه باقالی پلو از قبل آماده شده میل نمایید.

روش پخت باقالی پلو با گوشت

ضمن سپاس از همراهی با آموزش مرحله به مرحله این غذا، برای آشنایی با دستور پخت دیگر غذاهای سنتی و اصیل ایرانی که همراه با پلو سرو می شوند شما می توانید بر روی لینک انواع پلو کلیک نمایید و نحوه طبخ غذای مورد علاقه خود را آموزش ببینید.

 

 

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *