آرگا
  • کد خبر: 9699
    تعداد بازدید : 766 بازدید
    تاریخ انتشار : ۹ شهریور, ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۳
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    روش پخت باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و پرطرفدار

    برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه بهتر است از گوشت تازه گوسفندی استفاده کنید . مواد لازم در تهیه باقالی پلو با ماهیچه ترکیبی خاص از دسته غلات ، سبزیجات ، فیبر و پروتئین را به وجود آورده و این غذا را غذایی کامل و مناسب ساخته است.

    باقالی پلو با ماهیچه جزء غذاهای پرطرفدار و محبوب در میان ایرانیان است که حتی آن را در مهمانی های بزرگ و رسمی و جمع های خانوادگی تهیه و سرو می کنند. مخلوط پلو و شوید و باقلا طعم و بوی فوق العاده ای به این غذای لذیذ می بخشد و ماهیچه ی تازه گوسفندی لذیذی و طعم آن را دو برابر می کند. باقالی پلو با ماهیچه غذایی سرشار از خاصیت و مفید برای بدن است. ترکیب سبزیجات و غلات و پروتئین این غذا را به یک غذای کامل و مقوی تبدیل کرده است.

    طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوشمزه و لذیذ

    باقالی پلو با ماهیچه

    مواد لازم برای پخت باقالی پلو با ماهیچه :

    ۱ – برنج : ۱۰۰۰ گرم

    ۲ – ماهیچه گوسفندی : ۵۰۰ گرم

    ۳ – باقالی تازه : ۳۰۰ گرم

    ۴ – شوید خشک : ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

    ۵ – پیاز متوسط : ۲ عدد

    ۶ – سیر : ۶ حبه

    ۷ – زعفران دم کرده برای تزیین : ۴ قاشق غذاخوری

    ۸ – نمک ، فلفل ، دارچین و زردچوبه : به میزان لازم

    ۹ – روغن : به میزان لازم

    ۱۰ – کره : ۴ قاشق غذاخوری

    باقالی پلو با ماهیچه لذیذ

    طرز پخت و روش تهیه باقالی پلو با ماهیچه :

    ۱ – برنج را از قبل شسته و بگذارید چند ساعتی در آب و نمک خیسانده شود.

    ۲ -پیاز را خلال خلال کرده ، سپس در ماهی تابه مقداری روغن و چند قاشق کره بریزید تا گرم شود .

    ۳ – بعد پیازها را اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا نرم و سبک شوند. ماهیچه را شسته به آن اضافه کنید.

    ۴ – در قابلمه را ببندید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه بدین صورت باشد و بعد ماهیچه را برگردانید ،

    حتما بخوانید:  طرز تهیه مرصع پلو لذیذ و خوشمزه با طعم ایده آل

    ۵ – چهار حبه سیر را خرد کرده و همراه فلفل و زردچوبه ، به ماهیچه اضافه کنید. چند لیوان آب درون قابلمه بریزید طوری که روی گوشت را نگیرد.

    ۶ – سپس یک چوب دارچین درون قابلمه بیاندازید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت ها با حرارت کم پخته شوند.

    ۷ – نزدیک ۳ ساعت طول خواهد کشید تا گوشت ها پخته و نرم شوند. آب ماهیچه ها نیز باید گرفته شود و مقدار کمی آب در قابلمه بماند.

    نکته : در این مدت اگر آب قابلمه کم شد و گوشت هنوز نپخته بود می توانید آب جوش اضافه کنید.

    ۸ – باقالاهای تازه را شسته و دو لپه کرده، سپس همراه ۲ حبه سیر و مقداری نمک و فلفل در مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند ، سپس اجاق گاز را خاموش کنید..

    ۹ – قابلمه ای را پر از آب کنید ، برنج و مقداری روغن و نمک را داخل آب بریزید تا به جوش بیاید و آبکشش کنید.

    ۱۰ – برنج آبکش شده را همراه شوید به باقالی اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

    ۱۱ – ته قابلمه ای که پلو را می خواهید دم کنید کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه خود را کف قابلمه بگذارید و مخلوط برنج و شوید و باقلا را درون آن بریزید و یک لیوان آب گرم و مقداری روغن را مخلوط کرده روی باقالی پلو بریزید و آن را دم کنید.

    باقالی پلو با ماهیچه گوسفند

    ماهیچه آماده شده را در کنار باقالی پلو درون بشقاب بگذارید و با زعفران و ته دیگ آن را تزیین نمایید و باقالی پلو با ماهیچه را در کنار عزیزانتان نوش جان فرمایید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :