آرگا
  • کد خبر: 96443
    تعداد بازدید : 140 بازدید
    تاریخ انتشار : ۴ آذر, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه قارچ پلو غذای محبوب و متفاوت ترکیه ای

    قارچ پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ترکیه ای می باشد که به دلیل فیبر موجود در ذرت و قارچ برای سلامتی بسیار مفید است. در این مطلب ما قصد داریم تا شما مخاطبان و کدبانوهای عزیز را با طرز تهیه قارچ پلو آشنا کنیم.

    قارچ پلو یکی از خوشمزه ترین انواع پلوهای ترکیبی و مخلوط می باشد که بسته به نوع سلیقه شما کدبانوهای ایرانی می توان آن را با مرغ و یا گوشت ماهیچه تهیه کرد. در این مطلب شما را با طرز تهیه قارچ پلو مقوی و ایده آل با روشی ساده و جالب آشنا می کنیم تا بتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و در کنار اعضای خانواده لحظات بسیار خوبی را سپری کنید.

    باقالی پلو با مرغ و قارچ پلو با مرغ و ماش پلو از جمله خوشمزه ترین انواع پلو ها می باشند که طرفداران بسیاری دارند. قارچ ها یکی از مواد غذایی سالم با خاصیت بسیار بالایی می باشند که ممکن است بسیاری از افراد از فواید آن ها اطلاع چندانی نداشته باشند. بتاگلوکان و اسید لینولئیک موجود در قارچ برای جلوگیری از سرطان سینه و پروستات بسیار مفید می باشد. بر این اساس ما آموزش دستور پخت قارچ پلو را برای شما عزیزان به طور کامل در ادامه مطلب قرار می دهیم.

    طرز تهیه قارچ پلو خوشمزه

    مواد لازم

    • برنج : ۲ پیمانه
    • قارچ : ۵۰۰ گرم
    • فلفل دلمه ای : ۱عدد
    • آبلیمو : ۲ قاشق سوپخوری
    • پیاز : ۱ عدد
    • نمک و روغن : به میزان لازم
    • مرغ ریز شده : ۲ پیمانه ( ران مرغ ۲ عدد )
    • کره کوچک : ۱ عدد
    • ذرت و یا کنسرو ذرت : نصف پیمانه
    • زرشک : نصف پیمانه
    • رب گوجه فرنگی به میزان لازم

    طرز تهیه قارچ پلو

    برای تهیه قارچ پلو ابتدا از چند ساعت قبل برنج را خوب شسته و در آب نمک بخیسانید سپس آن را آبکشی نمایید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه شوید پلو خوش طعم و ایده آل با روش اصلی

    خیساندن برنج در آب نمک

    آبکش نمودن برنج

    قارچ را شسته و به تکه های دلخواهی تقسیم کرده و آن را سرخ کنید.

    شستن قارچ و آماده نمودن آن

    سرخ کردن قارچ در روغن

    آبلیمو و ذرت و فلفل دلمه ای را به قارچ ها اضافه نمایید. پیاز را خرد کرده و در داخل ماهی تابه سرخ کنید سپس زرشک را شسته و به همراه رب به پیاز اضافه کنید تا خوب سرخ شوند.

    سرخ کردن فلفل دلمه ای

    سرخ کردن پیاز

    سرخ نمودن پیاز و زرشک

    نمک و کره را نیز به آن ها اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید. گوشت مرغ را از قبل به صورت جداگانه بپزید و آن را ریش ریش کرده و به مایه اضافه نمایید.

    روش پختن مرغ

    ریش ریش کردن گوشت مرغ

    پس از اینکه برنج دم کشید و آماده شد مایه را به آرامی با برنج مخلوط کرده و آن را درون دیسی مناسب و زیبا قرار دهید. در پایان طرز تهیه قارچ پلو می توانید با زرشک باقیمانده و قارچ های تکه تکه شده روی پلو را تزئین نمایید.

    طرز تهیه قارچ پلو بسیار خوش طعم

    امیدواریم از طریقه درست کردن قارچ پلو خوشمزه و مقوی که در این مطلب برای شما عزیزان قرار دادیم لذت برده باشید و بتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و در مهمانی های خود از دوستانتان پذیرایی کنید. شما می توانید این غذای خوشمزه را با ماست و یا سالاد شیرازی میل نمایید. از اینکه تا پایان این مطلب با ما همراه بوده اید از شما مخاطبان و همراهان عزیز سپاسگزاریم.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :