آرگا
  • کد خبر: 96247
    تعداد بازدید : 191 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۰ آذر, ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۱
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه آش بادمجان خوشمزه و مقوی

    آش بادمجان یکی از غذاهای محلی استان همدان می باشد که بسیار خوشمزه و مقوی می باشد. از آن جایی که در طرز تهیه آش بادمجان از حبوبات و گوشت استفاده می شود این آش ایرانی خوشمزه سرشار از پروتئین است.

    آش بادمجان یکی از آش های خوشمزه و خوش طعم ایرانی است که در طرز تهیه آش بادمجان از گوشت و حبوبات فراوانی استفاده می شود. شما همراهان عزیز می توانید این آش خوشمزه را در ماه مبارک رمضان هنگام افطار و یا به عنوان پیش غذا نیز میل نمایید.

    آش دوغ و آش بادمجان و آش رشته از انواع آش های محلی و پرطرفداری می باشند که به راحتی می توانید آن ها را در منزل تهیه نمایید و از طعم بی نظیر آن ها در کنار افراد خانواده لذت ببرید.

    روش پخت آش بادمجان در منزل

    مواد لازم برای چهار نفر

    • آب : ۲ لیتر
    • روغن : ۱۰۰ گرم
    • گوشت گوسفندی : ۳۰۰ گرم
    • کشک : ۱ لیوان
    • بادمجان : ۱ کیلو گرم
    • لوبیا‏ سفید: ۱۰۰ گرم
    • لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم
    • لوبیا قرمز: ۱۰۰ گرم
    • نخود: ۸۰ گرم
    • بلغور گندم : ۲۵۰ گرم
    • نمک، فلفل ‏سیاه و ‏زرد چوبه : به میزان لازم
    • نعنا داغ : ۱ قاشق سوپ‏خوری
    • سیر داغ : ۱ قاشق غذاخوری
    • پیاز داغ : ۳عدد ( چهار قاشق غذاخوری )

    طرز تهیه آش بادمجان

    برای درست کردن آش بادمجان بهتر است که از شب قبل حبوبات را بخیسانید. گوشت را با پیاز و یک لیتر و کمی فلفل سیاه در داخل قابلمه مورد نظر بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گوشت شروع به پختن نماید.

    مخلوط کردن گوشت و پیاز

    پس از اینکه گوشت کاملا پخته و نرم شد آن را از قابلمه خارج کرده و به قسمت های خیلی کوچک تقسیم می کنیم یا می توان آن را ریش ریش نیز کرد.

    حتما بخوانید:  سوپ سفید خوشمزه با طرز تهیه آسان

    ریش ریش کردن گوشت

    در مرحله بعدی طرز تهیه آش بادمجان, حبوبات را در درون آب جوشیده گوشت با کمی نمک روی حرارت قرار می دهیم تا خوب پخته شوند. پس از آن گندم بلغور را به آن اضافه کنید تا خوب لعاب بدهد. بادمجان ها را پوست کنده و خرد کنید سپس آن ها را با کمی زردچوبه در داخل ماهی تابه با کمی روغن سرخ نمایید.

    سرخ کردن بادمجان و پیاز

    پس از سرخ شدن آن ها را به مواد دیگر آش اضافه کرده تا کمی جوش بخورند. گوشت را به همراه نعناع داغ و سیر داغ و پیاز داغ داخل آش بریزید تا بجوشد و کمی جا بیفتد. هنگامی که آش لعاب داد کشک را نیز به آن اضافه کرده تا خوب حل شود. پس از آن که آش آماده شد آن را داخل ظرف دلخواه خود بریزید و با سیر داغ و پیاز داغ و کشک باقیمانده آن را تزئین کنید.

    روش پخت آش بادمجان طرز تهیه آش بادمجان

    آش بادمجان را می توانید در وعده نهار و شام و پیش غذا نیز استفاده نمایید. امیدواریم از دستور پخت آش بادمجان خوشمزه و خوش طعم در منزل خود به اندازه کافی لذت ببرید و لحظات بسیار شاد و خوبی را در کنار افراد خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده آموزش پخت انواع آش و سوپ کلیک نمایید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :