دسته ها
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

با پخت کیک کدو حلوایی از طعم عالی آن شگفت زده می شوید

  • مرضیه نیکزاد
  • ۶ آذر ۱۳۹۹
  • ۰

یکی از انواع کیک های خوشمزه وخوش طعمی که امروزه کدبانوهای ایرانی آن را در منزل تهیه می کنند کیک کدو حلوایی است که در این مطلب ما قصد داریم تا شما عزیزان را با طرز تهیه کیک کدو حلوایی و نکات طلایی و ویژه برای پخت بهتر آشنا کنیم.

شاید بعضی از شما عزیزان به خوردن کدو حلوایی علاقه چندانی نداشته باشید و از خوردن آن لذت نبرید اما باید بدانید که این میوه بسیار پرخاصیت می باشد و فواید بسیاری نیز دارد اگر این میوه را در برنامه غذایی خود قرار دهید و آن را با شیوه ای جالب در غذاهای خود به کار ببرید مسلما به آن علاقمند خواهید شد. در این مطلب ما شما را با طرز تهیه کیک کدو حلوایی بسیار خوشمزه آشنا می کنیم.

از میان انواع کیک ها اغلب کیک های میوه ای که با میوه های خوشمزه و مختلفی تهیه می شوند مورد توجه قرار گرفته و طرفداران بسیاری نیز دارند. در این میان کیک موزی، کیک کدوحلوایی، کیک سیب و کیک توت فرنگی از انواع کیک های خوشمزه و محبوبی می باشند که با طعم خاص و متفاوت خود برای انواع مهمانی ها و مناسبت ها می توان به راحتی در منزل تهیه کرد.

تصاویر کیک کدو حلوایی خوش طعم

مواد لازم برای ۸ نفر

  • کره : یک لیوان
  • ماست : ۵ قاشق غذا خوری
  • مغز تخمه کدو :۵۰ گرم
  • دارچین : نصف قاشق چایخوری
  • پوره یا رنده کدو حلوایی : یک لیوان
  • آرد : دو لیوان
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • شکر : یک و نیم لیوان
  • بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
  • گردو خرد شده : نصف لیوان

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

در دستور پخت کیک کدوحلوایی ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی و به اندازه کافی داغ شود سپس کف قالب کیک را چرب نمایید و با مقدار بسیار کمی آرد کف قالب را بپوشانید.
کدو را پوست کنده و خرد می کنیم ( یا می توان آن را به صورت بخار پز نیز استفاده کرد). کره و شکر را در درون ظرف مناسبی ریخته و آن را طوری هم بزنید که مخلوط سفید رنگی بدست آید.

آموزش طرز تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه

آشنایی با پخت کیک کدوحلوایی به همراه تصاویر آن

تخم مرغ ها را به صورت تکی و به آرامی به مخلوط اضافه کرده و آن ها را به خوبی با همزن برقی و یا دست هم بزنید.

  •  آرون گروپس
  •  مبل و میز

مراحل تهیه وپخت کیک کدوحلوایی خوشمزه

آرد و پیکینگ پودری را که از قبل الک کرده اید به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم بزنید در این هنگام ماست را نیز به مخلوط خود اضافه نمایید.

تصاویر مراحل تهیه کیک کدوحلوایی خوشمزه وخوش طعم

مغز گردو  و مغز تخمه کدو را تفت داده و دارچین را نیز به آن اضافه نمایید سپس این مخلوط بدست آمده را به مایه کیک اضافه نمایید و آن را به آرامی هم زنید.

عکس های پخت مرحله به مرحله کیک کدو حلوایی

در مرحله آخر مایه کیک را در درون قالب فر ریخته و قالب فر را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در درون فر قرار دهید.پس از مدت زمان لازم برای پخت کیک آن را از قالب فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود برای تزئین آن می توانید از شکلات سفید و کرم کره استفاده نمایید. شما عزیزان می توانید این کیک خوشمزه را با قهوه و یا شیر داغ نیز میل نمایید.

تصاویر زیبای پخت کیک کدوحلوایی

نکته ها

  • در پخت این نوع کیک می توانید به جای گردو از خشکبار دیگری نیز استفاده نمایید.
  • از آنجایی که کدوحلوایی طرفداران چندانی ندارد برای خوشمزه شدن و داشتن طعم عالی پخت کیک آن بهتر است از سیب کاراملی استفاده نمایید
  • تا طعم بی نظیر آن را تجربه نمایید.
  • کدو حلوایی را پوست کنده و آن را به تکه های کوچکی تقسیم می کنیم سپس آن را در درون قابلمه ای که حاوی آب می باشد می ریزیم هنگامی که کاملا نرم و پخته شد آن را از صافی رد کرده و در مخلوط کن می ریزیم تا پوره کدو حلوایی بدست آید.

آموزش تهیه کیک کدو حلوایی با شیر انگور یا عسل

کیک کدو حلوایی نیز همانند دیگر کیک های خانگی خوشمزه و خوش طعم را می توان در منزل بر اساس ذائقه خود تهیه کرد و از مواد افزودنی متفاوت از دستور اولیه در پخت آن استفاده کرد. در دستور دوم کیک کدو حلوایی، روش پخت این کیک با شیره انگور یا عسل را ملاحظه خواهید کرد که امیدواریم با ذائقه شما همراهان عزیز سازگار باشد.

مواد لازم:

  • آرد سبوس دار: ۲۰۰ گرم
  • پوره کدو حلوایی: ۲۴۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • دارچین: ۲ قاشق چایخوری
  • روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
  • عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • شیره انگور یا عسل: نصف پیمانه

مراحل تهیه کیک کدو حلوایی

دستور پخت:

در ابتدا در ظرف نسبتا بزرگی عصاره وانیل را به تخم مرغ بیفزایید و و با چنگال خوب مخلوط نمایید.

مرحله بعدی طرز تهیه کیک کدو حلوایی باید پودر زنجبیل، پودر دارچین، روغن و پوره کدو حلوایی را بیفزایید و مواد را کامل مخلوط کنید.

سپس عسل یا شیره انگور را به همراه جوش شیرین و آرد به مواد بیفزایید و به خوبی مواد را ترکیب کنید تا گلوله های آرد داخل مواد باقی نمانند.

در مرحله آخر درون قالب کاغذ روغنی یا کاغذ مخصوص شیرینی پزی قرار دهید، بعد مواد را درون آن بریزید و قالب را داخل فر بگذارید تا کیک کدو حلوایی با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزد.

نکته: برای تهیه آرد سبوس دار برای پخت این کیک می توانید ۱۰۰ گرم از آرد سفید را به همراه ۱۰۰ گرم از سبوس گندمم را مخلوط کنید و در تهیه کیک از ان استفاده نمایید.

روش تهیه کیک کدو حلوایی

امیدواریم در این مطلب از طرز تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه و خوش طعم که برای شما همراهان مجله آرگا قرار دادیم لذت برده باشید. در صورت تمایل برای آشنایی با آموزش پخت کیک های خانگی می توانید به بخش دستور پخت انواع کیک مراجعه نمایید.

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *