دسته ها
پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه گراتن سیب زمینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار

  • ندا خوشرو
  • ۶ شهریور ۱۳۹۹
  • ۰

گراتن سیب زمینی غذایی خوشمزه و لذیذ است که با مواد ساده ای می توانید این غذای فرنگی متفاوت را در منزل تهیه کنید, در ادامه این مطلب طرز تهیه گراتن سیب زمینی را به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم.

گراتن سیب زمینی از انواع غذاهای سالم و مقوی است که مزه ای شبیه به فست فود دارد. در دستور پخت گراتن سیب زمینی از سیب زمینی و کره و پنیر پیتزا و شیر و نمک استفاده می شود که ترکیب این مواد طعم فوق العاده ای را به گراتن می دهد.

گراتن غذایی پرطرفدار و محبوب است و انواع مختلفی دارد, گراتن مرغ و گراتن بادمجان و گراتن سیب زمینی از انواع گراتن های خوشمزه و خوش طعم هستند و طعمی متفاوت و دلپذیر دارند.

طرز تهیه گراتن سیب زمینی در منزل

مواد لازم برای ۴ نفر

  • کره : ۵۰ گرم
  • سیب زمینی : ۱ کیلو
  • پنیر پیتزا : ۷۵ گرم
  • شیر : ۱/۲ پیمانه
  • نمک : به میزان لازم

طرز تهیه گراتن سیب زمینی خوشمزه و لذیذ

ابتدا سیب زمینی را پوست بکنید و با کارد و یا با ماشین مخصوص سیب زمینی ها را به صورت ورقه ای و نازک برش دهید و سپس آن ها را بشویید و با کمک حوله برش های سیب زمینی را خشک کنید. در مرحله بعدی کره را قطعه قطعه کنید و سپس برش های سیب زمینی و مقداری پنیر پیتزا و چند قطعه کره را به ترتیب درون ظرف پیرکس یچینید و همین مراحل را تکرار کنید تا زمانی که مواد تمام شوند توجه داشته باشید که روی مواد را در پایان کار باید با پنیر پیتزا و کره به خوبی بپوشانید سپس شیر را با مقدار کمی نمک درون ظرف مناسبی مخلوط کنید و سپس مخلوط شیر و نمک را روی گراتن بریزید و ظرف گراتن را در کف فر به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید و حرارت فر را روی دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. بعد از اینکه روی گراتن طلایی رنگ شد ظرف را از درون فر بیرون آورید.

دستور پخت گراتن سیب زمینی   گراتن سیب زمینی

دستور تهیه گراتن سیب زمینی به روش دیگر

گراتن به غذا هایی گفته می شود که در ظرف نسوز یا فر تهیه می شود و یک غذای فرانسوی می باشد که دارای انواع مختلفی است، در بالا با دستور تهیه یک نوع گراتن آشنا شدید، اکنون می خواهیم آموزش طبخ گراتن سیب زمینی و قارچ را در اختیارتان قرار دهیم که امیدواریم بعد از یادگیری در منزل پخت آن را امتحان کرده و به عنوان یک پیش غذا یا وعده شام عالی در کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.

روش تهیه گراتن سیب زمینی

  •  آرون گروپس
  •  مبل و میز

مواد لازم

  • سیب زمینی/ ۵ عدد متوسط
  • پنیر پیتزا/ ۱۵۰ گرم
  • قارچ/ ۲۰۰ گرم
  • کره/ ۵۰ گرم
  • پیاز کوچک/ یک عدد
  • فلفل دلمه ای/ یک عدد
  • جعفری تازه/ به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل/ به مقدار لازم

روش تهیه گراتن سیب زمینی با قارچ

به منظور پخت گراتن سیب زمینی، سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت برش های نازک و حلقه حلقه کنید، سپس داخل ظرفی بریزید و به همراه مقداری آب و ادویه روی حرارت قرار دهید، بعد از حدود ۱۵ دقیقه سیب زمینی ها آبپز می شوند.

قارچ، پیاز و فلفل دلمه ای ها را نیز خرد کنید؛ پیاز را با کمی کره تفت دهید و سپس قارچ را به آن بیفزایید و فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و تفت دهید، سپس ادویه های دلخواه را بریزید، همچنین برای ایجاد طعم بهتر گراتن می توانید مقداری جعفری خرد شده اضافه کنید.

در مرحله آخر، کف ماهیتابه ای را چرب کنید و سیب زمینی های آبپز شده را داخل آن بچینید و سپس یک لایه از مواد آماده شده در مرحله قبلی روی آن قرار دهید و بعد مقداری پنیر پیتزا بپاشید و برای لایه دیگر نیز مراحل قبلی را تکرار کنید تا زمانی که مواد شما تمام شود، توجه داشته باشید که برای اخرین لایه پنیر پیتزا بریزید و بعد تابه را داخل فر که از قبل بر روی درجه حرارت مناسب تنظیم شده و گرم شده است، بگذارید بعد از چند دقیقه گراتن شما آماده شدهاست و می توانید آن را سرو کنید.

دستور تهیه گراتن سیب زمینی

گراتن را می توانید در وعده های نهار و شام میل کنید و همچنین می توانید از گراتن یا سوفله سیب زمینی در مهمانی ها و مجالس مختلف برای پذیرایی از مهمان های خود استفاده کنید, امیدواریم از طرز تهیه گراتن سیب زمینی در منزل نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده آموزش پخت مرحله به مرحله گراتن های مختلف و خوشمزه به بخش انواع گراتن مجله آرگا مراجعه کنید.

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *