آرگا
  • کد خبر: 95138
    تعداد بازدید : 908 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۷ آبان, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه شاورما مرغ خوشمزه و سس شاورما

    شاورما از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و خوش طعم است و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است, در ادامه این مطلب طرز تهیه شاورما و سس و نان مخصوص شاورما را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار می دهیم.

    شاورما غذایی لذیذ و خوش طعم است و برای پذیرایی از مهمانی ها در مهمانی های کوچک می تواند غذای مناسبی باشد. در طرز تهیه شاورما از سینه مرغ و سس مخصوص و نان مخصوص شاورما استفاده می شود و این غذا اگر در منزل تهیه شود جزء سالم ترین و لذیذ ترین غذا ها محسوب می شود.

    شاورما و کبه و فلافل لبنانی از انواع غذاهای عربی و لبنانی خوش طعم و متفاوت است و اگر شما به پخت غذاهای فرنگی علاقه مند هستید بهتر است این نوع غذاها را نیز در منزل بپزید.

    شاورما مرغ خوشمزه و لذیذ برای مهمانی های کوچک

    مراحل طرز تهیه شاورما مرغ خوشمزه و محبوب

    در دستور پخت شاورما مرغ ابتدا باید سینه مرغ و سس مخصوص و نان مخصوص را تهیه کنید و سپس سینه مرغ و سس مخصوص را به همراه خیار شور و گوجه و کاهو خلالی شده در نان شاورما قرار دهید.

    طرز تهیه شاورما مرغ با سس مخصوص

    مواد لازم برای تهیه مرغ

    • روغن زیتون : ۱/۲ لیوان
    • سینه مرغ : ۲ عدد
    • آبلیمو : ۱/۲ لیوان
    • ادویه مخصوص : ۱ قاشق غذاخوری
    • ماست : ۱ لیوان
    • نمک : به میزان لازم
    • فلفل قرمز : به میزان لازم

    مواد لازم برای سس شاورما

    • ماست غلیظ : ۱ لیوان
    • پودر سیر : ۲ قاقش غذاخوری
    • ارده : ۴ قاشق غذاخوری
    • نمک : به میزان لازم
    • فلفل : به میزان لازم

    مواد لازم برای نان شاورما

    • آرد سفید : ۵ لیوان
    • شکر : ۲ قاشق غذاخوری
    • خمیر مایه : ۱.۵ قاشق غذاخوری
    • تخم مرغ : ۲ عدد متوسط
    • نمک : به میزان لازم
    • آب : ۱ و ۱/۳ لیوان

    طرز تهیه مرغ

    سینه مرغ را در ظرف مناسبی بریزید سپس روغن زیتون و ماست و نمک و فلفل و آبلیمو و ادویه مخلوط را به سینه مرغ اضافه کنید و با دست مخلوط این مواد را به خوبی هم بزنید تا مواد به خوبی جذب مرغ شوند.

    خوباندن سینه مرغ در مخلوط ماست و روغن زیتون

    سپس ظرف را به مدت یک روز کامل در یخچال قرار دهید. بعد از مدت زمان ذکر شده سینه مرغ را از یخچال بیرون آورید و ۵۰ گرم کره را در تابه ای مناسب نسوزی بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید سپس سینه مرغ را در کره تفت دهید تا روی سینه مرغ طلایی رنگ شود.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه شنیسل مرغ خوشمزه و نکات طلایی ایجاد طعم فوق العاده

    تفت دادن سینه مرغ

    سپس سینه مرغ را از روی حرارت گاز بردارید و به صورت خلالی سینه مرغ را خرد کنید و سینه مرغ خلالی شده را در مقداری کره تفت دهید تا خلال های مرغ سرخ شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید و در گوشه ای قرار دهید.

    سرخ کردن سینه مرغ خلالی شده

    دستور تهیه سس شاورما

    ماست غلیظ و پودر سیر و ارده را در ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس نمک و فلفل را به مخلوط این مواد اضافه نمایید و با کمک قاشق مواد سس را باهم مخلوط کنید.

    سس مخصوص شاورما

    دستور تهیه نان شاورما

    آرد سفید و خمیر مایه و شکر و تخم مرغ و نمک را با آب مخلوط کنید.

    مخلوط کردن آرد و خمیر و تخم مرغ

    روش تهیه نان شاورما

    و سپس مخلوط این مواد را با کمک دست به خوبی ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بوجود آید سپس روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت ظرف خمیر را در جای گرمی قرار دهید تا خمیر ور آید و حجم آن دو برابر شود.
    خمیر نان را به ۱۵ یا ۲۰ مساوی تقسیم کنید و خمیر های تقسیم شده را با کمک وردنه به صورت نازک باز کنید و سپس نان ها را در تابه نسوزی با حرارت متوسط بپزید.

    دستور پخت شاورما در خانه

    در طرز تهیه شاورما مرغ با کمک قاشق مقداری از سینه مرغ خلالی شده را درون نان بریزید و سپس کاهو و خیار شور و گوجه فرنگی خرد شده را روی سینه مرغ قرار دهید و با کمک قاشق مقداری از سس مخصوص شاورما را بر روی مواد درون نان بریزید.

    روش تهیه شاورما مرغ

    سپس نان را به صورت رولی بپچید و دور آن فویل و یا کاغذ ساندویچی بپیچید.

     طرز تهیه شاورما در خانه شاورما مرغ      شاورما لذیذ

    شاورما از انواع غذاهای فرنگی لذیذ و مقوی است. در این مطلب با طرز تهیه شاورما و نان و سس مخصوص شاورما آشنا شدید که امیدواریم از سرو این غذای خوشمزه در کنار خانواده خود نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده آموزش پخت انواع غذا با مرغ کلیک کنید.

    منبع : آرگا