آرگا
  • کد خبر: 9492
    تعداد بازدید : 76,944 بازدید
    تاریخ انتشار : ۸ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰
    تعداد نظرات: ۳ نظر
      

    طرز تهیه پیتزا مخلوط + ۲ نکته طلایی برای طعم بهتر

    طرز تهیه پیتزا مخلوط نیازمند مواد اولیه ساده و سبک مانند قارچ ، فلفل دلمه ، پودر آویشن ، گوشت چرخ شده ، کالباس ، پیاز و پنیر پیتزا می باشد. در تهیه پیتزا مخلوط برای طلایی و برشته شدن پیتزا می توانید گریل بالای فر را روشن کنید اما مراقب باشید پیتزا نسوزذ.

    طرز تهیه پیتزا مخلوط نیاز به زمان و وقت لازم دارد . مواد لازم ارایه شده برای ۶ نفر می باشد و زمان تهیه این پیتزا حدودا ۶۵ دقیقه است. پیتزا مخلوط با ذائقه خیلی از افراد سازگار است و به خاطر مواد لازم آن طعمی فوق العاده را داراست. سس کچاپ و سس الویه و … برای این پیتزا فوق العاده می باشد.

    طرز تهیه پیتزا مخلوط

    طرز تهیه پیتزا مخلوط لذیذ

    مواد لازم برای تهیه پیتزا مخلوط :

    ۱ – خمیر پیتزا یا پیراشکی : ۱ بسته

    ۲ – پنیر پیتزا :  به مقدار لازم

    ۳ – گوشت چرخ شده : ۲۰۰ گرم

    ۴ – فلفل دلمه ای : ۲ عدد در دو رنگ

    ۵ – رب گوجه فرنگی :  ۳ قاشق غذا خوری

    ۶ – قارچ : ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

    ۷ – کالباس : ۲۰۰ گرم

    ۸ – پیاز متوسط :  ۱ عدد

    ۹ – نمک : به مقدار لازم

    ۱۰ – فلفل : به مقدار لازم

    ۱۱ – پودر آویشن : به مقدار لازم

    ۱۲ – زیتون : به مقدار لازم

    طرز تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه

    دستور تهیه پیتزا مخلوط :

    ۱ – خمیر پیتزا یا پیراشکی را طبق دستوری که روی بسته بندی وجود دارد ، آماده کنید. البته خمیر پیتزا را خودتان نیز می توانید آماده کنید .

    ۲ – پیاز را به هر صورتی که دوست داشتید خرد کنید ولی رنده نکنید، سپس با مقداری روغن درون ماهی تابه تفت دهید تا نرم و سبک شوند.

    ۳ – گوشت چرخ شده ، نمک ، فلفل و پودر آویشن را به پیاز اضافه کرده و با حرارت ملایم مواد را به خوبی با هم تفت دهید .

    ۴ – بعد از اینکه رنگ گوشت تیره و قهوه ای شد ، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید و دوباره تفت دهید ، ماهی تابه را پس از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا قیفی با بهترین دستور پخت

    ۵ – کالباس و فلفل دلمه ای را مکعبی و حبه ای خرد نمایید، پیاز  را نیز حلقه ای برش بزنید، قارچ و مقداری زیتون نیز ریز کنید.

    ۶ – ۲ قاشق رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا بوی خامی ندهد ، می توانید از سس گوجه نیز استفاده کنید

    ۷ – خمیر پیتزا را نازک پهن کنید. رب تفت داده شده و یا سس گوجه فرنگی را بر روی خمیر آغشته کنید.

    ۸ – مقداری پنیر پیتزا بر روی خمیر بریزید و کاملا پخش کنید.

    ۹ – سپس تمام مواد گوشتی را بر روی خمیر بریزی و پهن کنید.

    ۱۰ – کالباس ، فلفل دلمه ای ، پیاز ، قارچ را که از قبل خرد و آماده کردید را بر روی مواد گوشتی بچینید.

    ۱۱ – در آخر تمام سطح پیتزا را با پنیر پیتزا بپوشانید و زیتون های خرد شده را در بالاترین لایه بر روی پیتزا بریزید.

    ۱۳ – حدود ۲۰ دقیقه اجازه بدهید تا خمیر استراحت کند تا بخوبی پخته و ترد شود.

    ۱۳ – فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. مقداری با روغن کف سینی فر را چرب نمایید و پیتزا را درون سینی بگذارید، به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید.

    طرز تهیه پیتزا مخلوط کش دار

    چند نکته : در طرز تهیه پیتزا مخلوط برای طلایی شدن روی پیتزا می توانید در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و مراقب باشید پیتزا نسوزد. برای اینکه پیتزا مخلوط به خوبی پخته و ترد شود بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید اجازه بدهید ۲۰ دقیقه پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید. بعد از آماده شدن پیتزا مخلوط را می توانید با سس های دلخواه آن را میل و نوش جان فرمایید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    انتشار یافته: ۳
    1. سلام ببخشید میخواستم بدونم میشه بجای قالب از ماهیتابه تفلون برای تهبه پیترا استفاده کرد؟

      • سلام
        برای تهیه پیتزا بهتر است از سینی فر که ضخامت تعیین شده ایی دارد و مخصوص دمای فر طراحی شده است استفاده نمایید. البته می توانید اقدام به تهیه پیتزا تابه ای نموده و پیتزا را داخل تابه تفلون قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا پیتزا بپزد. توجه داشته ابشید که در این مدت و بریا پخت پیتزا بدون فر باید در ماهیتابه پیتزا کاملا بسته باشد و حتی می توان برای نتیجه گیری بهتر ده دقیقه اول از دم کنی نیز استفاده نمود. موفق باشید.

      • نه چون نمیزاره مواد خوب پخته شود