آرگا
  • کد خبر: 94872
    تعداد بازدید : 932 بازدید
    تاریخ انتشار : ۹ آبان, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۸
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    چطور دسر پاناکوتا شکلاتی درست کنیم؟

    دسر پاناکوتا شکلاتی از انواع دسر های خوشمزه و خوش طعم است این دسر برای افرادی که تمایل زیادی به خوردن شکلات دارند مناسب است, در ادامه این مطلب طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

    پاناکوتا از انواع دسر های محبوب و و پرطرفدار است و شما می توانید این دسر خوشمزه را در انواع طعم های وانیلی و اناری و  زعفرانی و قهوه و شکلاتی و … در منزل تهیه کنید. طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی در منزل به راحتی امکان پذیر است و این دسر خوشمزه و متفاوت را می توانید با کمک شیر و خامه صبحانه و پودر ژلاتین و وانیل و شکر و شکلات تلخ تهیه کنید.

    پاناکوتا شکلاتی و پودینگ شکلاتی و تیرامیسو شکلاتی از انواع دسر های شکلاتی هستند که طعمی متفاوت و بی نظیر دارند و شما می توانید با تهیه هر کدام از این دسر ها مهمان هایتان را سورپرایز کنید.

    طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

    مواد لازم برای ۴ نفر

    • خامه صبحانه و یا خامه فرم گرفته : ۲۰۰ گرم
    • شیر : ۲.۵ پیمانه
    • وانیل : ۱/۴ قاشق غذاخوری
    • شکر : ۱/۳ پیمانه
    • پودر ژلاتین : ۱.۵ قاشق غذاخوری
    • شکلات تلخ : ۱۰۰ گرم

    طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و دوست داشتنی

    برای درست کردن دسر پاناکوتا شکلاتی ابتدا نصف پیمانه شیر را درون ظرف مناسبی بریزید سپس پودر ژلاتین را روی شیر بریزید.

    مخلوط کردن شیر با پودر ژلاتین

     بعد از ۵ دقیقه مخلوط شیر و پودر ژلاتین را روی بخار کتری قرار دهید تا پودر ژلاتین به خوبی در شیر حل شود.

    قرار دادن پودر ژلایتن روی بخار کتری

    ۲ پیمانه شیر باقی مانده را با خامه و شکر مخلوط کنید و مخلوط این مواد را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا شکر به خوبی در شیر حل شود (توجه داشته باشید اگر از خامه فرم گرفته شده در طرز تهیه پاناکوتا استفاده می کنید باید شکر را از مواد لازم برای تهیه این دسر حذف کنید). بعد از حل شدن شکر در شیر شکلات تلخ رنده شده را به مواد دسر پاناکوتا اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شکلات آب شود و مخلوط مواد قهوه ای رنگ شود.

    روش تهیه پاناکوتا شکلاتی در خانه

    سپس وانیل و پودر ژلاتین حل شده را به مواد دسر اضافه کنید و همه مواد را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.

    مخلوط مواد پاناکوتا شکلاتی

    در این مرحله پاناکوتا شکلاتی آماده است شما می توانید این دسر خوشمزه را در فنجان یا جام بریزید و همچنین می توانید دسر پاناکوتا را در قالب بریزید, بعد از اینکه پاناکوتا را در ظرف مورد نظر خود ریختید ظرف را درون یخچال قرار دهید تا دسر به خوبی بسته شود.

    پاناکوتا شکلاتی خوشمزه

    دسر پاناکوتا شکلاتی قالبی

    پاناکوتا شکلاتی را می توانید به عنوان میان وعده و یا دسر به همراه سس شکلاتی و سس یا پوره میوه میل کنید. طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی را در این مطلب مشاهده کردید شما می توانید این دسر خوشمزه و متفاوت را برای مهمانی های مختلف خود تهیه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :