آرگا
  • کد خبر: 94835
    تعداد بازدید : 494 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۵ آبان, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه خورش کنگر با طعمی بی نظیر

    کنگر از انواع گیاهان پر خاصیت است و می توانید با استفاده از این گیاه خورش خوشمزه و خوش طعمی را بپزید, در ادامه این مطلب طرز تهیه خورش کنگر را با طعمی متفاوت و بی نظیر به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم.

    خورش کنگر از انواع خورش های خوشمزه و لذیذ است که با دو روش مختلف تهیه می شود. شما می توانید این خورش خوشمزه را مانند خورش قیمه با گوشت قرمز و یا گوشت مرغ بپزید و یا می توانید خورش کنگر را مانند خورش کرفس بپزید با این تفاوت که در طرز تهیه خورش کنگر به جای کرفس از کنگر و نعناع و جعفری استفاده می شود.

    خورش های ایرانی انواع متفاوتی دارند و بهتر است کدبانوهای عزیز با روش پخت انواع خورش های آشنایی داشته باشند تا بتوانند در برنامه غذایی شان تنوع ایجاد کنند. خورش کنگر از انواع خورش های ایرانی با طعم متفاوت است که دارای خواص بیشماری برای سلامت بدن می باشد.

    خورش کنگر خوشمزه و خوش طعم

    مواد لازم

    • کنگر : ۲ کیلو
    • گوشت خورشتی ( بهتر است گوسفندی باشد) : ۱کیلو گرم
    • پیاز متوسط : ۲ عدد
    • نمک و فلفل : به میزان لازم
    • زردچوبه : به میزان لازم
    • زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری
    • آب لیمو یا آب نارنج : ۳ قاشق غذاخوری
    • نعناع: ۱۵۰ گرم
    • جعفری : ۳۵۰ گرم

    طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه و لذیذ

    ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و درون قابلمه ای مناسب با مقداری روغن تفت دهید. سپس گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و گوشت را به خوبی تفت دهید تا آب گوشت کشیده شد. زردچوبه و فلفل قرمز را به گوشت اضافه کنید.

    تفت دادن گوشت و پیاز

    سپس ۴ لیوان آب درون قابلمه بریزید و حرارت گاز را ملایم کنید تا گوشت به خوبی پخته شود.
    در مرحله بعدی طرز تهیه خورش کنگر, کنگرها را به خوبی پاک کنید.

    پاک کردن کنگر

     سپس کنگر تمیز شده را بشویید و در حین شستن چند بار آب کنگر را عوض کنید تا گل و خاک آن خارج شد.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه باقالا قاتق شمالی و نکات طعم واقعی

    روش پخت خورش کنگر

    سپس کنگر ها را به اندازه دو بند انگشت خرد کنید و درون تابه ای مناسب با مقداری روغن کنگر ها را تفت دهید و نعنا و جعفری را هم تفت دهید.

    تفت دادن جعفری و نعنا
    بعد از سپری شدن ۴۰ دقیقه از پخت گوشت کنگر و نعنا و جعفری تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و مقداری نمک و آب لیمو و یا آب نارنج نیز به مواد خورش اضافه نماید و اجازه دهید تا خورش به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم به خوبی جا بیفتد.

    خورش کنگر

    چند دقیقه قبل از اینکه خورش را از روی حرارت گاز بردراید زعفران دم کرده را به آن بیافزایید و سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.

        خورش کنگر خوش طعم

    نکات طلایی پخت ایده آل

    • می توانید در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری رب به خورش کنگر اضافه کنید.
    • در صورت تمایل می تواند نعنا و جعفری را از دستور پخت این نوع خورش خوشمزه حذف کنید در صورت حذف کردن نعنا و جعفری مقدار کنگر را افزایش دهید.
    • در صورت تمایل می توانید به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ در پخت خورشت کنگر استفاده کنید.
    • بهتر است گوشت ها را برای خورش کنگر در ابعاد بزرگتر برش بزنید تا ظاهر خورش زیباتر شود.

    طرز تهیه خورش کنگر در خانه

    در این مطلب با دستور پخت خورش کنگر در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این خورش نهایت لذت را ببرید. خورش کنگر را می توانید در کنار برنج میل کنید, در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع خورشت کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :