آرگا
  • کد خبر: 9350
    تعداد بازدید : 10,631 بازدید
    تاریخ انتشار : ۸ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۲
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه رشته پلو خوش طعم و نکاتی برای ایجاد طعم ایده آل

    طرز تهیه رشته پلو با گوشت چرخ شده و قلقلی بسیار آسان می باشد که البته با توجه به ذایقه تان می توانید از گوشت ماهیچه و مرغ نیز در تهیه ی رشته پلو استفاده کنید. میزان اندازه رشته پلویی باید نصف مقدار برنج باشد تا در رشته پلو به زیبایی نمود پیدا کند.

    طرز تهیه رشته پلو خوش طعم و عالی را تقریبا همه ی کدبانوهای ایرانی می دانند چرا که یکی از غذاهای اصیل و قدیمی است که تهیه ی آن در سراسر ایران رواج داشته و دارد . رشته پلو در قدیم الایام جزء غذاهای رسمی بوده و معمولا آن را برای شب بله برون و شب عید نوروز تهیه می کردند.

    طرز تهیه رشته پلو خوشمزه با گوشت چرخی

    طرز تهیه رشته پلو

    مواد لازم برای رشته پلو :

    ۱ – رشته ی پلویی : ۲۵۰ گرم

    ۲ – برنج :  ۵۰۰ گرم

    ۳ – گوشت چرخ شده :  ۳۰۰ گرم

    ۴ – پیاز متوسط : ۲ عدد

    ۵ – کشمش :  ۱۰۰ گرم

    ۶ – خرما : به میزان لازم

    ۷ – روغن :  به میزان لازم

    ۸ – نمک ، فلفل و زردچوبه :  به میزان لازم

    طرز تهیه رشته پلو خوشمزه

    طرز تهیه رشته پلو :

    ۱ – برنج را از قبل شسته و به مدت چند ساعت در آب و نمک بخیسانید.

    ۲ – یک عدد پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ شده مخلوط کنید و سپس نمک و فلفل و زردچوبه را نیز مخلوط کرده و همه را با هم ورز دهید و حدودا یک ساعت در یخچال بگذارید بماند.

    ۳ – درون ماهی تابه روغن بریزید و پیاز دیگر را خلال خلال کرده ، در درون روغن کمی تفت دهید تا پیازها سبک شوند.

    ۴ – گوشت چرخ شده که درون یخچال گذاشته بودبد را بصورت گلوله های کوچک و قلقلی در آورید. و به روغن و پیاز درون ماهی تابه اضافه کنید و آن ها را سرخ کنید و وقتی خوب سرخ شدند از روغن در بیارید و کنار بگذارید .

    حتما بخوانید:  بهترین طرز تهیه شیرین پلو با طعم ایده آل

    ۵ – سپس کشمش و خرمای هسته گرفته شده را نیز در روغن کمی تفت دهید و سپس آنها را کنار بگذارید.

    ۶ – برنج را درون قابلمه پر از آب و در حال جوش بریزید و مقداری هم نمک به آن اضافه کنید.

    ۷ – چهار، پنج دقیقه مانده که پرنج را می خواهید آبکش کنید ، رشته ی پلویی را اضافه کنید.

    ۸ – برنج را آبکش کرده ، ته قابلمه می توانید سیب زمینی حلقه شده بگذارید ، نیمی از برنج را درون قابلمه ریخته و مقداری از گوشت  را لابه لای برنج می گذاریم و دم می کنیم.

    ۹ – پس از دم کشیدن پلو می توان گوشت های قلقلی و همینطور کشمش و خرما را لابه لای برنج درون بشقاب و یا روی برنج بگذارید و سرو نمایید.

    طرز تهیه رشته پلو لذیذ

    نکاتی برای بهتر شدن طعم رشته پلو :

    در طرز تهیه رشته پلو می توان از گوشت ماهیچه و مرغ نیز استفاده کرد که طعم فوق العاده ای به رشته پلو خواهد داد . برای ته دیگ نیز می توانید قبل از گذاشتن سیب زمینی ها مقداری کنجد کف قابلمه بریزید. همچنین از زعفران نیز برای یک طعم اصیل برای خوش طعم تر کردن رشته پلو می توانید استفاده کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما