آرگا
  • کد خبر: 92815
    تعداد بازدید : 1,799 بازدید
    تاریخ انتشار : ۴ آبان, ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۹
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه لگیمات شیرینی خوشمزه و متفاوت

    لگیمات از انواع شیرنی های خوشمزه و با طعم متفاوت است که با دستور های مختلفی تهیه می شود در ادامه این مطلب طرز تهیه لگیمات را با شره خرما و روشی آسان و متفاوت مشاهده خواهید کرد.

    لگیمات شیرینی سالم و خوشمزه ای است و در طرز تهیه لگیمات به جای شکر می توانید از شیره خرما استفاده کنید. این شیرینی پر انرژی و خونساز است و برای کودکانی که در حال رشد هستند می تواند میان وعده مناسبی باشد همچنین این شیرینی را می توانید برای سفره های افطاری ماه مبارک رمضان نیز در منزل تهیه کنید.

    شیرینی لگیمات و بامیه و زولبیا از انواع شیرینی های مناسب برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس افطاری هستند بهتر است خانم هایی که به پخت شیرینی علاقه مند هستند این نوع شیرینی ها را برای سفره های افطاری خود در منزل تهیه نمایند.

    لگیمات خوشمزه

    مواد لازم

    • آب : ۲ پیمانه
    • آرد گندم : ۱ پیمانه
    • نشاسته : ۲ قاتشق غذاخوری
    • شیره خرما : ۱ پیمانه
    • تخم مرغ : ۱ عدد
    • مایه خمیر : ۱ قاشق چایخوری
    • روغن مایع : ۱ پیمانه

    طرز تهیه لگیمات در منزل

    در مرحله اول طرز تهیه لگیمات پودر مایه خمیر را با آرد گندم به خوبی مخلوط کنید.

    مخلوط مایه خمیر و آرد

    سپس ۲ پیمانه آب را به صورت آرام آرام به مخلوط مایه خمیر و آرد گندم اضافه نمایید و خمیر به وجود آمده را درون ظرف در بسته ای بریزید و ظرف را در جایی نسبتا گرم به مدت ۲ تا ۳ ساعت قرار دهید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه تارت میوه ای با انواع میوه های فصل

    مراحل تهیه لیگمات
    بعد از مدت زمان ذکر شده تخم مرغ را درون ظرف مناسبی بشکنید و به خوبی هم بزنید سپس تخم مرغ زده شده را به همراه نشاسته به خمیر اضافه نمایید تا خمیر نسبتا روانی بدست آورید.

    خمیر لگیمات

    درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و خمیر را نیز درون قیف مخصوص بامیه بریزید و خمیر را به صورت گرد از قیف بامیه بیرون آورید و درون روغن بیاندازید تا خمیر به خوبی بپزد و طلایی رنگ شود سپس شیرینی های لگیمات را با کمک کف گیر از روغن خارج کنید و در شیره خرما قرار دهید تا شیره خرما به خوبی جذب شیرینی ها شود.

    سرخ کردن شیرینی لگیمات

    در مرحله پایانی دستور پخت لیگمات، شیرینی ها را در آب کش قرار دهید, توجه داشته باشید که قبل از انداختن شیرینی ها در شیره خرما باید شیره خرما را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. طرز تهیه لیگمات خوشمزه دستور تهیه شیرینی لگیمات

    در طرز تهیه شیرینی لگیمات در صورتی که به قیف مخصوص بامیه دسترسی ندارید می توانید با کمک قاشق غذاخوری به خمیر های شیرینی شکل دهید. امیدواریم از تهیه این شیرینی سنتی بوشهری در منزل نهایت لذت را ببرید برای مشاهده آموزش پخت انواع شیرینی کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما