میگو از انواع غذا های لذیذ و مقوی است که سرشار از پروتئین و کلسیم و ید است و شما می توانید این غذای دریایی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. میگو با انواع روش های سوخاری و پفکی تهیه می شود. در دستور ساخت میگو پفکی برای خوش طعم کردن میگو می توانید میگو ها را در سس مخصوص قرار دهید که در ادامه طرز تهیه میگو پفکی با سس مخصوص را مشاهده خواهید کرد.
با میگو می توانید غذا های مختلف و خوشمزه ای را مانند قلیه میگو و میگو پلو و میگو پفکی و سوخاری بپزید که هر یک از این غذا های دریایی طعم متفاوت و بی نظیری دارند و برای سلامت بدن مفید هستند.
مواد لازم برای ۴ نفر
- میگو : ۱ کیلو گرم
- ماست : ۲ قاشق سوپخوری
- آبلیمو : ۱ قاشق سوپخوری
- آرد : ۲/۳ لیوان
- پیاز : ۱ عدد
- زعفران : ۱/۲ قاشق چایخوری
- تخم مرغ : ۱ عدد
- بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه و نمک : به میزان لازم
طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه و لذیذ
ابتدا میگو را تمیز کنید و پوست آن را بکنید.
رگ موجود در کمر میگو ها را خارج کنید.
سپس آن ها را به خوبی بشویید و به مدت ۳ دقیقه میگو ها را درون آبجوش بجوشانید.
در مرحله بعدی طرز تهیه میگو پفکی در ظرف مناسبی آب پیاز را با فلفل سیاه و آبلیمو مخلوط کنید و سپس میگو ها را در مخلوط آب پیاز قرار دهید و در ظرف را ببندید و ظرف را به مدت ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
برای تهیه سس مخصوص میگو پفکی درون ظرف مناسبی آرد را با تخم مرغ و ماست و نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید.
سپس بعد از مدت زمان ذکر شده میگو ها را از آب پیاز بیرون آورید و داخل سس مخصوص میگو قرار دهید و در ظرف را ببندید و ظرف را دوباره به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
بعد از مدت زمان ذکر شده میگو ها را از سس مخصوص بیرون آورید و یک تابه کوچک نچسب را بر روی اجاق گاز قرار دهید و سپس به میزان لازم روغن درون تابه بریزید و اجازه دهید تا روغن به خوبی داغ شود, شعله گاز را کم کنید و میگو ها را یکی یکی درون روغن بریزید بعد از اینکه یک طرف میگو ها طلایی رنگ شد طرف دیگر آن ها را برگردانید تا طلایی شود سپس میگو های سرخ شده را از درون روغن خارج کنید.
نکات طلایی در طرز تهیه میگو پفکی
- برای تهیه آب پیاز می توانید ابتدا پیاز را رنده کنید و سپس آب پیاز را به کمک پارچه ای تمیز بگیرید.
- توجه داشته باشید که سس مخصوص میگو پفکی نباید زیاد سفت و یا شل باشد و اگر سس سفت شد می توانید مقداری ماست به آن اضافه کنید همچنین اگر سس مخصوص میگو شل شد می توانید مقداری آرد به آن اضافه نمایید.
- برای سرخ کردن میگو ها باید حرارت به اندازه ای باشد که روغن نسوزد.
- توجه داشته باشید که تابه باید کوچک باشد تا روغن به خوبی روی میگوها را بگیرد.
- میگو پفکی را می توانید به همراه سبزی پلو نیز میل کنید.
- میگوها باید در زمان سرخ شدن بر روی روغن شناور باشند.
- برای ترد و پفکی شدن میگو ها آن ها را زیاد سرخ نکنید.
- برای گرفتن روغن اضافی میگو ها، آن ها را بر روی یک دستمال کاغذی و یا درون صافی قرار دهید.
- در طرز تهیه میگو پفکی می توانید برای خوش طعم تر شدن میگو ها آن ها را بیشتر از مدت زمان ذکر شده درون سس مخصوص میگو پفکی قرار دهید.
- برای خوش طعم شدن میگو پفکی می توانید آن را به همراه سس گوجه و یا سس فلفل سرو کنید.
دستور تهیه میگو پفکی به روش دیگر
میگو از جمله غذا های دریایی خوشمزه و بسیار مفید است که می توان آن را به صورت های مختلفی سرخ و مصرف کرد، در اینجا می توانید با آموزش دیگری از تهیه میگو پفکی همراه ما شوید.
مواد لازم
- میگو/ ۱۰۰ گرم به ازای هر نفر
- کره/ ۱۰ گرم
- آب/ ۲ لیوان
- نمک/ ۲ قاشق غذا خوری
- پیاز متوسط/ یک عدد
- آرد سفید/ ۳ قاشق غذا خوری
- آبلیمو/ یک قاشق غذا خوری
- تخم مرغ متوسط/ یک عدد
- بکینگ پودر/ یک چهارم قاشق چای خوری
- نوشیدنی گاز دار (ماءالشعیر، دوغ کفیر)/ ۳ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا/ یک سوم لیوان (۳۵ گرم)
- نمک، فلفل، زعفران و فلفل قرمز/ به مقدار لازم
روش تهیه میگوی پفکی
در ابتدا میگو ها (بهتر است پاک شده باشند) را داخل آب نمک بریزید، مقدار دو لیوان آب به همراه ۲ قاشق غذاخوری پر از نمک حل شده در آن, برای این منظور لازم می باشد، حدوداً ۳۰ دقیقه در آب نمک بگذارید تا میگو ها نرم شوند و بعد از ریختن آب نمک، میگو ها را یکبار با آب بشویید تا نمک اضافی آنها از بین برود.
نکته : در صورتی که میگو ها پاک نشده باشند، می توانید در پشت میگو ها شیار کمی ایجاد کنید و روده آنها را جدا کرده و آماده مصرف نمایید.
اکنون پیاز را رنده کرده و آن را از صافی عبور دهید تا آب آن گرفته شود، میگو ها را داخل آب پیاز قرار دهید و مخلوط کنید، سپس آبلیمو (یک قاشق غذاخوری پر)، فلفل قرمز، زعفران ساییده شده و نمک را به آن اضافه کنید، نیم ساعت صبر کنید تا مواد افزوده شده به طور کامل به خورد میگو ها برود و مزه دار شوند.
در مرحله بعدی زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده آن را با دور تند همزن چند دقیقه بزنید تا کاملا پف کرده و فرم بگیرد به طوری که از ظرف نریزید، سپس زرده را اضافه کرده و دوباره با همزن دور تند به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آن را هم بزنید.
مقدار یک قاشق غذاخوری آبلیمو و یک چهارم قاشق چای خوری بکینگ پودر را به آن افزوده و هم بزنید، نوشیدنی گازدار (نوشیدنی گازدار بوده و شیرین نباشد) را نیز اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر هم بزنید.
بعد پنیر پیتزا را داخل ظرفی بریزید و با دست, دانه های درشت آن را ریز کنید و یا پنیز پیتزا رنده شده استفاده کنید، آن را به مواد اضافه کرده و ۲۰ ثانیه با همزن همه مواد را با هم مخلوط کنید، در این زمان ممکن است کمی پف مواد بخوابد که طبیعی است.
بعد آرد سفید را اضافه کنید و با همزن یا لیسک مواد را مخلوط کنید تا خمیری بدست آید، سپس میگو ها را از داخل مواد خارج کرده و داخل خمیر بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
بعد از اینکه میگو ها با خمیر آغشته شدند، می توانید آنها را سرخ کنید، برای این منظور داخل تابه ای با ارتفاع ۲ تا ۳ سانتی متر کمی روغن بریزید، همچنین مقداری کره برای خوشمزه تر شدن طعم میگو ها نیز می توانید استفاده کنید.
بعد از داغ شدن روغن، میگو ها را یکی یکی از داخل خمیر بیرون آورده و در روغن قرار دهید، حدود ۴ تا ۵ دقیقه برای اینکه میگو ها سرخ شوند و پف کنند، زمان لازم است، اکنون میگو ها را خارج کرده و آماده سرو کنید.
میگو پفکی از انواع غذا های مناسب برای وعده نهار و شام است همچنین می توانید از این غذای دریایی ترد و خوشمزه به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس خود استفاده کنید. امیدواریم از آموزش درست کردن میگو پفکی در منزل استفاده لازم را برده باشید.
منبع : آرگا