شیرینی کره ای شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است و دارای طعمی متفاوت و بی نظیر است, در این آموزش آشپزی قصد داریم تا شما را با دستور طرز تهیه شیرینی کره ای محبوب و دوست داشتنی در منزل آشنا سازیم.

شیرینی کره ای از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم است که به عنوان میان وعده و نیز به مناسبت عید نوروز می توانید این شیرینی را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه شیرینی کره ای در منزل به راحتی امکان پذیر است.

شیرینی کره ای و شیرینی برنجی و شیرینی مربایی جزء شیرینی های خانگی خوشمزه و پرطرفدار هستند و اگر شما به پخت شیرینی علاقه مند هستید بهتر است با روش تهیه این نوع شیرینی ها نیز آشنا شوید.

روش پخت شیرینی کره ای

مواد لازم برای شیرینی کره ای

  • کره : ۱۵۰ گرم
  • پودر قند : ۱ لیوان
  • زرده تخم مرغ : ۳ عدد
  • آرد : به میزانی که خمیر به دست ها نچسبد

مواد لازم برای روی شیرینی کره ای

  • پودر قند : ۱ قاشق چایخوری
  • شیر : ۱ قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ : ۱ عدد

طرز تهیه شیرینی کره ای

ابتدا کره را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا به خوبی نرم شود, بعد از مدت زمان ذکر شده کره را با پودر قند مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا به رنگ کرمی درآید و پف دار شود.

مخلوط پودر قند و کره خمیر شیرینی کره ای

در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی کره ای زرده های تخم مرغ را به صورت جداگانه به مایه شیرینی اضافه کنید و با کمک همزن مخلوط پودر قند و زرده تخم مرغ را هم بزنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه رولت خامه ای در منزل و آموزش تهیه خامه فرم گرفته

طرز تهیه شیرینی کره ای خوشمزه و خوش طعم

آرد را به صورت آرام آرام به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید توجه داشته باشید که میزان آرد باید به اندازه ای باشد که خمیر به دست های شما نچسبد). سپس از تهیه خمیر شیرینی کره ای خمیر را درون کیسه فریزر قرار دهید و در کیسه فریزر را به خوبی ببندید و خمیر را داخل یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خودش را به خوبی بگیرد.

روش تهیه خمیر شیرینی کره ای
خمیر را به قطر ۳ سانتی متر بر روی سطح کار باز کنید و قالب بزنید (توجه داشته باشید که برای درست کردن شیرینی کره ای اگر از قالب سوراخ داری استفاده کنید بهتر است).

قالب زدن خمیر شیرینی

بعد از قالب زدن خمیر پودر قند و شیر و زرده تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید.

قالب زدن خمیر شیرینی کره ای

سپس مخلوط این مواد را بر روی خمیر قالب زده بمالید و قالب فر را در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ دقیقه با درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی سطح شیرینی ها طلایی رنگ شود.

شیرینی کره ای خوشمزه

طرز تهیه شیرینی کره ای خانگی به پایان رسید امیدواریم از تهیه این شیرینی خوشمزه و خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید شما می توانید در ایام عید نوروز این شیرینی را برای پذیرایی از مهمان هایتان تهیه کنید. برای مشاهده آموزش پخت انواع شیرینی کلیک کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.