آرگا
  • کد خبر: 90975
    تعداد بازدید : 592 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۱ مهر, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۹
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    چگونه با پوست پرتقال یک مربای خوشمزه و عالی درست کنیم؟

    مربای پوست پرتقال یکی دیگر از انواع مرباها با طعم متفاوت و بی نظیر است, در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای پوست پرتقال را با روشی متفاوت و به صورت مرحله به مرحله به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم.

    مربای پوست پرتقال از انواع مرباهای خوشمزه و خوش طعم است که در  فصل پاییز تهیه می شود, در طرز تهیه مربای پوست پرتقال از مواد ساده ای نظیر پوست پرتقال و شکر و آبلیمو و آب استفاده می شود.

    مربا از انواع خوراکی های خوشمزه ای است که از پخته شدن شکر با میوه های مختلف تهیه می شود. مربا پوست پرتقال و مربای پوست پسته از انواع مرباهای خوشمزه و مقوی هستند که شما می توانید این مرباهای خوش طعم را در منزل برای وعده صبحانه تهیه کنید.

    مربای پوست پرتقال خوشمزه و خوش طعم

    مواد لازم

    • شکر : ۵۰۰ گرم
    • آب : ۲ لیوان
    • پوست پرتقال : ۲۰۰ گرم
    • آبلیمو : ۱ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه مربای پوست پرتقال

    ابتدا قسمت های سفید پوست پرتقال را جدا کنید و سپس پوست های پرتقال را به صورت خلالی ریز کنید.

    خلالی کردن پوست پرتقال

    پوست پرتقال ها را درون آبجوش بریزید و اجازه دهید تا پوست های پرتقال خلالی شده به مدت ۱۵ دقیقه در آبجوش باقی بمانند بعد از مدت زمان ذکر شده پوست های پرتقال را در آبکش بریزید این مرحله از روش درست کردن مربا پوست پرتقال را ۳ بار تکرار کنید و هر بار اجازه دهید تا پوست پرتقال ۱۵ دقیقه در آبجوش بماند تا تلخی آن از بین برود.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه مربای کیوی و نکات کلیدی برای طعم عالی

    طرز تهیه مربای پوست پرتقال خوش طعم
    در مرحله بعدی طرز تهیه مربای پوست پرتقال شکر را به همراه ۲ لیوان آب درون قابلمه ای مناسب بریزید و شکر را به خوبی در آب حل کنید سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا به خوبی قوام بیاید.

    قوام آمدن شکر

    بعد از قوام آمدن شکر پوست پرتقال ها را به همراه آبلیمو به شکر قوام آمده اضافه کنید و اجازه دهید تا مخلوط مواد مربا به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بر روی شعله گاز باقی بماند.

    اضافه کردن پوست پرتقال به شکر قوام آمده

    سپس بعد از مدت زمان ذکر شده  زیر شعله گاز را خاموش کنید و بر روی قابلمه یک دستمال بکشید (‌ توجه کنید که نباید در قابلمه را بگذارید ) و اجازه دهید قابلمه به مدت ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند, بعد از مدت زمان ذکر شده مربا را درون ظرف های شیشه ای تمیز و خشک بریزید.

        مربای پوست پرتقال

    بعد از اتمام مراحل دستور پخت مربای پوست پرتقال می توانید از این مربا برای تزیین روی کیک و بستنی و انواع دسر و … نیز استفاده نمایید. امیدواریم از تهیه این مربای خوشمزه و خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده آموزش تهیه انواع مربا کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :