دسته ها
سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳

ژامبون خانگی را با این روش درست کنید

  • ندا خوشرو
  • ۲۰ شهریور ۱۳۹۹
  • ۰

ژامبون از انواع فست فودهای خوشمزه و لذیذ است که می توانید آن را در منزل با رعایت کردن نکاتی تهیه کنید, در ادامه این مطلب طرز تهیه ژامبون خانگی را با بهترین و کامل ترین روش در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار می دهیم.

ژامبون غذایی پرطرفدار و محبوب است و در طرز تهیه ژامبون از گوشت ران گوساله و گوسفند و یا ران مرغ استفاده می شود, تهیه ژامبون در منزل نیز امکان پذیر است و شما می توانید با رعایت کردن نکاتی ژامبون مرغ و یا ژامبون گوشت خوش طعم و سالمی را در منزل تهیه نمایید.

ژامبون و کالباس از انواع فست فودهای خوشمزه و لذیذ هستند. در تهیه ژامبون نسبت به کالباس از گوشت بیشتری استفاده می شود و برای خوش طعم کردن ژامبون می توانید از ادویه های مختلف و قارچ و هویج و پسته و .. اضافه کنید.

طرز تهیه ژامبون خوشمزه

مواد لازم

  • گوشت : ۳۷۵ گرم ( مخلوط گوشت گوسفند و گوساله برای ژامبون گوشت و یا ران مرغ برای ژامبون مرغ )
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • آب به همراه یخ پودر شده : ۶۰ کیلی لیتر
  • شکر : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک : ۲ قاشق چایخوری سر خالی
  • پودر نشاسته : ۱.۵ قاشق سوپخوری
  • شیر خشک : ۱/۲ قاشق سوپخوری
  • فلفل سیاه : ۱/۳ قاشق چایخوری
  • پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری
  • پودر مو سیر : ۱ قاشق چایخوری
  • پودر تخم رازیانه : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر تخم شنبلیله : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • روغن مایع : ۲ قاشق سوپخوری
  • پسته : به میزان لازم
  • قارچ و هویج : به میزان لازم
  • فلفل قرمز : به میزان لازم

طرز تهیه ژامبون خانگی و بسیار خوشمزه

برای درست کردن ژامبون خانگی خوشمزه، ابتدا گوشت و یا مرغ را بشویید و به خوبی خشک کنید سپس گوشت و یا مرغ را دو بار چرخ کنید.

چرخ کردن مرغ

گوشت یا مرغ چرخ شده را به خوبی ورز دهید و گوشت چرخ شده را در درون نایلون بریزید و به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا گوشت یخ بزند. اگر ادویه های ذکر شده در مواد لازم را به صورت پودر شده ندارید آن ها را نیز آسیاب کنید.
بعد از مدت زمان ذکر شده گوشت و یا مرغ را از درون فریزر خارج کنید و در یک ظرف مناسب قرار دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس نمک را به گوشت و یا مرغ اضافه کنید و آن را به خوبی ورز دهید.

در مرحله بعدی ساخت ژامبون ۳۰ میلی لیتر از آب و یخ پودر را به گوشت و یا مرغ ورز داده شده اضافه کنید و مجددا گوشت و یا مرغ را به خوبی ورز دهید سپس تخم مرغ را به گوشت و یا مرغ  ورز داده شده اضافه کنید.

اضافه کردن تخم مذغ به مایه ژامبون
روغن و باقی مانده آب و یخ پودر را به مواد ژامبون اضافه کنید و آنقدر گوشت را ورز دهید تا به خوبی خودش را بگیرد.

  •  آرون گروپس

اضافه کردن روغن به مایه ژامبون

در مرحله بعد روش درست کردن ژامبون خانگی، همه مواد خشک و ادویه ها را به مخلوط گوشت و یا مرغ اضافه کنید و همه مواد را به خوبی ورز دهید همه مراحل ذکر شده را می توانید با کمک غذا ساز و یا میکسر نیز انجام دهید.

مایه ژامبون
پسته و قارچ و فلفل قرمز را در مرحله آخر ورز دادن به مواد ژامبون اضافه کنید و اگر از غذا ساز و یا میکسر استفاده می کنید ابتدا مواد ژامبون را به ظرف دیگری منتقل کنید سپس قارچ و پسته و فلفل و هویج … را به مواد ژامبون اضافه کنید.

اضافه کردن قارچ و پسته به مایه ژامبون اضافه کردن هویج به مایه ژامبون
در مرحله بعدی طرز تهیه ژامبون خانگی بعد از میکس کردن گوشت و یا مرغ و مخلوط کردن آن با قارچ و پسته و فلفل قرمز و هویج یک تکه فویل بزرگ را بر روی سطح کارتان باز کنید سپس مایه ژامبون را بر روی قسمت بالای فویل قرار دهید و دست هایتان را چرب کنید و مایه ژامبون را به صورت رول شکل دهید.

رول کردن ژامبون طرز تهیه ژامبون + نکات طلایی

سپس ژامبون را با فویل رول کنید و به صورت محکم بپیچید و سر فویل را مانند شکلات بپیچید و محکم کنید.

ژامبون مرغ

سپس رول های آماده شده را درون بخار پز قرار دهید و به مدت یک ساعت و نیم اجازه دهید که پخته شوند اگر بخار پز در دسترس ندارید می توانید یک آبکش فلزی بر روی آب در حال جوش قرار دهید و سپس رول ها را درون آبکش قرار دهید و روی آبکش فلزی را بپوشانید تا رول ها پخته شوند.

روش تهیه ژامبون خانگی خوش طعم
بعد از اینکه رول ها به طور کامل پخته شدند آن ها را درون کیسه فریزی قرار دهید و مقدار زیادی یخ خرد شده بر روی کیسه فریز بریزید تا ژامبون ها خنک شوند سپس آن ها را در یخچال به مدت ۲۴ ساعت قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده رول را باز کنید و برش دهید.

      روش تهیه ژامبون در خانه ژامبون خوشمزه

نکات طلایی در طرز تهیه ژامبون

  • در طرز تهیه ژامبون برای منسجم شدن ژامبون باید رول ها را محکم بپیچید و سر آن ها را به خوبی محکم کنید.
  • می توانید در روش تهیه ژامبون از هویج و قارچ و بادام و پسته و هر نوع افزودنی دیگر استفاده کنید.
  • در مرحله ورز دادن اگر مایه ژامبون شل است می توانید مقداری پودر نشاسته و آرد به مایه ژامبون اضافه کنید.
  • یخ پودری و آب را می توانید با کمک گوشت کوب برقی تهیه کنید و یا آب را درون فریزر قرار دهید و بعد از اینکه آب به مرحله یخ زدن رسید آن را بیرون آورید و هم بزنید و دوباره آب را داخل فریزر قرار دهید و به صورت آب و یخ درست شود.

ژامبون خوشمزه و مقوی

دستور تهیه ژامبون به روشی دیگر

در این آموزش دستور درست کردن ژامبون در منزل با استفاده از گوشت مرغ و به صورت لیوانی را در اختیارتان قرار می دهیم؛ حال برای تهیه ژامبون و یا کالباس به صورت لیوانی باید از لیوانهایی استفاده شود که تحمل حرارت بالا را داشته باشند، ضمن اینکه نشکن باشد. زیرا در غیر این صورت ممکن است تغییر رنگ داده و کدر شوند که در این صورت مناسب پذیرایی نمی باشند، در ادامه شما را با روش تهیه ژامبون لیوانی به صورت خیلی ساده آشنا می کنیم که می توانید بعد از یادگیری و درست کردن در منزل, از آن در تهیه ساندویج ژامبون و یا فست فود های دیگر استفاده کنید و لذت ببرید.

آموزش تهیه ژامبون

مواد لازم

  • سینه مرغ/ ۲ عدد
  • سیر/ ۴ حبه
  • آرد ذرت/ ۴ قاشق غذاخوری
  • سس گوجه و خردل/ هر کدام یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع/ ۲ قاشق غذاخوری
  • هویج نگینی شده/ ۲ عدد
  • قارچ تفت داده شده/ ۲۰۰ گرم
  • نمک، فلفل، پودر زنجبیل، هل، دارچین، جوز هندی رنده شده و پسته/ به دلخواه

روش ساده تهیه ژامبون لیوانی

در ابتدا مرغ و سیر را چرخ کنید و یا اینکه داخل غذاساز قرار دهید، سپس همه مواد را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا حالت خمیری و چسبندگی پیدا کند، سپس لیوان هایی مقاوم در برابر گرما را انتخاب کرده و آن را چرب کنید.

روش تهیه ژامبون

در مرحله بعدی داخل لیوان ها را با حوصله و در چند مرحله با مواد آماده شده پُر کنید تا به خوبی به هم فشرده شده و حالت چسبنده و منسجم پیدا کنند و بعد روی لیوان ها را با فویل بپوشانید و آنها را داخل قابلمه ای مناسب با آب سرد یا ولرم بگذارید، طوری که حدود دو سوم لیوان را پوشش دهد، سپس اجازه دهید روی حرارت به مدت ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه بماند.

زمانی که ژامبون کمی خنک شد، به راحتی از لیوان جدا شده و آماده خواهد شد، سپس بهتر است ژامبون ها را چند ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند، اکنون مشاهده می کنید که خیلی راحت می شود ژامبون را به صورت سالم و بهداشتی در منزل تهیه کرد و از آشپزی لذت برد.

دستور تهیه ژامبون

به طور کلی بهتر است انواع فست فودها نظیر سوسیس و کالباس و همبرگر و ژامبون را خودتان در منزل تهیه کنید تا از بهداشتی و سالم بودن آن ها مطمئن باشید. امیدواریم از طرز تهیه ژامبون در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *