آرگا
  • کد خبر: 87812
    تعداد بازدید : 1,713 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۳ مهر, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    دستور تهیه جامبو پاستای متفاوت و باکلاس

    جامبو یا همان پاستا صدفی شکم پر از انواع غذا های خوشمزه و مناسب برای جشن تولد و مهمانی های عصرانه است. در ادامه این مطلب طرز تهیه جامبو را به صورت مرحله به مرحله و با بهترین روش به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم.

    جامبو از انواع غذاهای فرنگی است و در طرز تهیه جامبو برای پر کردن شکم ماکارونی صدفی از مواد گوشتی و سبزیجات مختلف و پنیر استفاده می شود. جامبو را می توانید به راحتی سرو کنید و بسیار خوشمزه و لذیذ است.

    جامبو و ماکارونی و لازانیا از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ هستند و بهتر است این غذاهای خوشمزه و پرطرفدار را برای تنوع بیشتر در برنامه غذایی هفتگی تان قرار دهید.

    طرز تهیه جامبو با اسفناج

    مواد لازم

    • پوره گوجه فرنگی : ۴ پیمانه
    • سبزیجات ( جعفری و ریحان و پیازچه و کرفس و فلفل دلمه ای و پیاز و سیر )
    • پنیر خامه ای : ۱۵۰ گرم
    • گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
    • اسفناج خرد شده : ۲ پیمانه
    • جوز هندی : به میزان لازم
    • پاستا صدفی : ۲۰ عدد
    • پیاز داغ : به میزان لازم

    طرز تهیه جامبو خوشمزه

    برای تهیه پاستا صدفی شکم پر یا همان جامبو، ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید سپس در درون قابلمه ای مناسب ۲۰ عدد پاستای صدفی سایز بزرگ را بجوشانید.

    ریختن پاستای صدفی در درون آب

    بعد از اینکه پاستا ها کمی نرم شدند آن ها را در درون آبکش بریزید و سپس به صورت ردیفی پاستاهای صدفی را بر روی دستمال آشپزخانه بچینید تا خشک شوند.

    آبکش کردن پاستا صدفی
    در مرحله بعدی طرز تهیه جامبو پوره گوجه فرنگی را با مقداری پیاز داغ و سیر نگینی در درون تابه ای تفت دهید و سپس تابه را در گوشه ای قرار دهید.
    جعفری و ریحان و پیازچه و کرفس و فلفل دلمه ای و پیاز و سیر را خرد کنید.

    خرد کردن گوجه و پیاز

    به ترتیب هر کدام از سبزیجات را تفت دهید.

    تفت دادن سبزیجات مختلف

    سپس سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و مقداری ارگانو به مواد اضافه کنید و به مدت ۶۰ دقیقه اجازه دهید تا سس بر روی حرارت کم شعله گاز بپزد.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه پاستا پنه با طعم بی نظیر

    سس جامبو

    گوشت چرخ کرده را با مقداری پیاز نگینی خرد شده تفت دهید و سپس سیر و زردچوبه را به مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا سیر و زردچوبه نیز تفت بخورند.

    تفت دادن گوشت چرخ کرده
    در مرحله بعدی طرز تهیه جامبو در درون تابه ای مناسب اسفناج را مقداری تفت دهید سپس جوز هندی را در درون اسفناج رنده کنید و وقتی که مخلوط جوز هندی و اسفناج خنک شدند به آن ها یک قاشق چای خوری سس خردل و پنیر خامه ای اضافه کنید، سپس گوشت و اسفناج را با یکدیگر مخلوط کنید.

    مخلوط کردن اسفناج تفت داده شده با گوشت چرخ کرده
    اطراف و ته قالب فر را با یک قاشق سس مایونز چرب کنید.

    چرب کردن قالب فر با سس مایونز

    یک ردیف از سس گوجه و سبزیجات را در کف ظرف بریزید.

    ریختن سس گوجه فرنگی در ته قالب فر

    سپس پاستاهای صدفی را با مخلوط اسفناج و گوشت و پنیر پر کنید.

    پر کردن پاستاهای صدفی با مخلوط اسفناج و گوشت چرخ کرده

    پاستاهای پر شده را به صورت ردیفی کنار هم بچینید.

    چیدن پاستاهای صدفی در درون قالب فر

     سس گوجه فرنگی را بر روی پاستاها بریزید.

    ریختن سس گوجه بر روی پاستاهای صدفی

    با کمک فویل روی قالب فر را بپوشانید و قالب فر را در درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

    طرز تهیه جامبو در خانه با روش متفاوت
    بعد از مدت زمان ذکر شده قالب فر را از درون فر بیرون آورید و پنیر پیتزا و مقداری ارگانو را بر روی جامبو بریزید و دوباره قالب فر را بدون استفاده از فویل در زیر گریل فر قرار دهید تا روی پاستا صدفی شکم پر طلایی شود.

            ریختن پنیر پیتزا بر روی پاستاهای صدفی شکم پر پاستا صدفی شکم پر

    در این مطلب دستور پخت جامبو را مشاهده کردید که امیدواریم از پخت این غذای فرنگی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده پخت انواع پاستا کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :