آرگا
  • کد خبر: 87543
    تعداد بازدید : 3,041 بازدید
    تاریخ انتشار : ۶ مهر, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    دستور پخت لوبیا پلو پرطرفدار با استفاده از گوشت مرغ

    لوبیا پلو از انواع غذاهای ایرانی پرطرفدار و مقوی است و شما می توانید این غذای خوشمزه و سالم را در خانه بپزید. در ادامه این مطلب، طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ را با بهترین دستور پخت به شما کدبانوهای عزیز ایرانی آموزش می دهیم.

    لوبیا پلو غذای ایرانی خوشمزه ای است که می توان با مرغ نیز آن را پخت. در طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ از برنج و لوبیا سبز و گوشت مرغ و رب گوجه فرنگی و ادویه جات استفاده می شود. بعد از پخته شدن لوبیا پلو می توانید این پلوی مخلوط خوشمزه را با سالاد شیرازی و یا ماست و خیار میل کنید.

    پلو های مخلوط نظیر پلو رشته پلو و عدس پلو و باقالی پلو با مرغ و لوبیا پلو با مرغ از انواع پلو های ایرانی خوشمزه و پرطرفدار هستند و بهتر است این غذا های سالم و مقوی را برای تنوع در برنامه غذایی هفتگی خود قرار دهید.

    طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ در منزل

    مواد لازم

    • برنج : ۴ پیمانه
    • پیاز متوسط : ۲ عدد
    • مرغ : ۱ تکه بزرگ
    • سیب زمینی : ۲ عدد
    • لوبیا سبز خرد شده : ۴۰۰ گرم
    • نمک و فلفل : به میزان لازم
    • دارچین و زردچوبه : به میزان لازم
    • پودر آویشن و آبلیمو : به میزان لازم
    • رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ

    برای طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ابتدا مرغ را به همراه ۱.۵ لیوان آب و مقداری نمک در درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را بر روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا مرغ به خوبی پخته شود و آب مرغ کاملا خشک شود.

    آب پز کردن مرغ
    در مرحله بعدی دستور پخت لوبیا پلو با مرغ پیاز را خرد کنید و یا با طرف درشت رنده پیاز را رنده کنید سپس پیاز را با مقداری روغن در درون تابه ای مناسب تفت دهید و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا پیاز ها به خوبی تفت بخورند.

    تفت دادن پیاز

    سپس رب گوجه فرنگی را به پیاز ها اضافه کنید و اجازه دهید تا رب به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت بخورد تا بوی خامی رب از بین برود, سیب زمینی های خرد شده را به مخلوط مواد لوبیا پلو اضافه کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی ۲ تا ۳ دقیقه تفت بخورد سپس لوبیا سبز بخار پز شده را نیز به مواد اضافه کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه عدس پلو مجلسی + نکته کلیدی مهم برای طعم بهتر

    روش تهیه مواد لوبیا پلو

    بعد از چند دقیقه مرغ های ریش ریش شده را به همراه نمک و دارچین و فلفل و آویشن و آب لیمو و نصف لیوان آب به مواد لوبیا پلو اضافه کنید و در تابه را به مدت ۱۰ دقیقه ببندید تا مواد به خوبی جا بیفتند.

    اضافه کردن مرغ ریش ریش به مواد لوبیا پلو
    در مرحله بعدی طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت مرغ، در درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید برنج را در درون قابلمه بریزید و سپس بعد از اینکه برنج مقداری نرم شود آن را آبکش کنید.

    آبکش کردن برنج

    برای ته دیگ لوبیا پلو می توانید از نان لواش و یا سیب زمینی استفاده کنید سپس یک لایه از برنج را بر روی ته دیگ بریزید و مخلوط لوبیا سبز و مرغ را نیز بر روی لایه برنج بریزید و همین طور مواد و برنج را به صورت لا به لا در قابلمه بریزید.

    اضاف کردن مواد لوبیا پلو به برنج آبکش شده

    بعد از اتمام برنج و مخلوط لوبیا سبز و مرغ در قابلمه را با کمک دمکنی ببندید و سپس قابلمه را بر روی گاز با شعله کم به مدت ۳۵ تا ۴۵ قرار دهید تا لوبیا پلو به خوبی دم بکشد.

    گذاشتن دمکنی بر روی درب قابلمه

      دستور پخت لوبیا پلو با مرغ دستور پخت مرحله به مرحله لوبیا پلو

    لوبیا پلو از انواع غذاهای اصیل ایرانی است, در این مطلب طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ را با بهترین روش در اختیار شما همراهان عزیز قرار دادیم که امیدواریم از پخت این پلوی خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای آشنایی با روش پخت پلو های مختلف به بخش انواع پلو مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما