آرگا
  • کد خبر: 85551
    تعداد بازدید : 2,069 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۸ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    بامیه سیب زمینی یک سورپرایز عالی برای اعضای خانواده

    بامیه سیب زمینی از انواع غذا ها و میان وعده های متفاوت و دوست داشتنی است که شما می توانید این غذای خاص و سورپرایز را در منزل تهیه کنید, در این آموزش، طرز تهیه بامیه سیب زمینی را ملاحظه می فرمایید.

    بامیه سیب زمینی ظاهری شبیه به شیرینی بامیه دارد و در طرز تهیه بامیه سیب زمینی می توانید با توجه به ذائقه خود از شکر و یا نمک استفاده کنید. بامیه سیب زمینی را می توانید در کنار انواع غذا ها و شربت ها میل کنید و همچنین این غذای خوشمزه می تواند در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره های شما عزیزان باشد.

    سیب زمینی از انواع مواد غذایی است که با آن می توانید غذا های خوشمزه و لذیذی را نظیر سیب زمینی شکم پر و بامیه سیب زمینی و سیب زمینی سرخ کرده فست فودی و … را بپزید و از طعم بی نظیر هر یک از غذاها نهایت لذت را ببرید.

    بامیه سیب زمینی خوشمزه

    مواد لازم

    • کره : ۳۴ گرم
    • سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
    • آب : یک و دو سوم پیمانه پلوپزی
    • آرد : ۲ پیمانه پلوپزی
    • بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
    • تخم مرغ : ۳ عدد
    • شکر : ۲ قاشق سوپ خوری
    • زعفران دم کشیده : به میزان لازم

    طرز تهیه بامیه سیب زمینی

    ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس بعد از پخته شدن سیب زمینی ها پوست آن ها را بگیرید و سیب زمینی ها را به صورت داغ رنده کنید.

    رنده کردن سیب زمینی
    در مرحله بعدی روش درست کردن بامیه سیب زمینی تابه مناسبی را بر روی شعله گاز قرار دهید سپس آب را در درون تابه بریزید و کره و شکر را نیز به آب اضافه کنید.

    اضافه کردن شکر به مخلوط کره و آب

    بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید زعفران دم کشیده را برای خوشرنگ شدن بامیه سیب زمینی به مخلوط آب و کره اضافه کنید.

    بامیه سیب زمینی خوشمزه

    سپس همه آرد را در درون تابه بریزید و هم بزنید تا کره و آب جذب آرد شوند و خمیر در یک طرف تابه جمع شود.

    اضافه کردن آرد به مخلوط آب و کره دستور پخت بامیه سیب زمینی

    سپس خمیر را به مدت ۵ دقیقه در درون تابه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.

    طرز تهیه بامیه سیب زمینی در منزل

    بعد از مدت زمان ذکر شده تابه را از روی حرارت بردارید و تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی به خمیر اضافه کنید و با کمک همزن مخلوط آرد و تخم مرغ ها را هم بزنید توجه داشته باشید که بعد از اضافه کردن هر کدام از تخم مرغ ها باید مخلوط خمیر بامیه و تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ ها به خوبی خورد خمیر بروند.

    اضافه کردن تخم مرغ به مایه بامیه

    سپس بیکینگ پودر و شکر را به خمیر بامیه اضافه کنید و هم بزنید.

    اضافه کردن شکر به مایه بامیه سیب زمینی

    در مرحله بعدی طرز تهیه بامیه سیب زمینی سیب زمینی ها رنده شده را به خمیر بامیه اضافه کنید و دوباره مخلوط مایه بامیه را هم بزنید تا یکدست شود توجه داشته باشید که مایه بامیه نباید شل باشد.

    اضافه کردن سیب زمینی رنده شده به مایه بامیه سیب زمینی
    در مرحله آخر دستور پخت بامیه سیب زمینی مایه بامیه را در درون قیف ماسوره داری بریزید.

    طرز تهیه بامیه سیب زمینی در منزل

     در درون تابه ای مناسب مقدار زیادی روغن بریزید و تابه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود و سپس مایه بامیه سیب زمینی را از درون قیف با فشار بیرون آورید و با کمک قیچی چرب شده به اندازه دلخواه از مایه بامیه سیب زمینی ببرید تا در درون روغن سرخ شود.

    بیرون آوردن مایه بامیه از درون قیف ماسوره دار سرخ کردن بامیه سیب زمینی

    بعد از اینکه بامیه ها به رنگ دلخواهتان رسیدند آن ها را از درون روغن خارج کنید و در درون صافی مناسبی قرار دهید تا روغن اضافی از بامیه ها خارج شود.

      تزیین زیبا و ساده بامیه سیب زمینی

    نکات طلایی در تهیه بامیه سیب زمینی

    • اگر می خواهید بامیه سیب زمینی را در کنار انواع نوشیدنی نظیر شربت و آب میوه و یا شیر میل کنید باید در طرز تهیه بامیه سیب زمینی از شکر استفاده کنید.
    • اگر تمایل دارید که بامیه سیب زمینی را در کنار غذا سرو کنید باید در هنگام تهیه مایه بامیه به آن نمک اضافه کنید.
    • بعد از هر بار استفاده از قیچی برای بریدن مایه بامیه سیب زمینی قیچی را چرب کنید.
    • می توانید شکل های مختلفی مانند پفکی و شکل طولی و … به بامیه سیب زمینی بدهید.
    • بامیه ها را به هیچ عنوان در درون روغن هم نزنید زیرا ممکن است به هم بچسبند و یا پاره شوند.
    • در طرز تهیه بامیه سیب زمینی هنگام سرخ شدن بامیه ها تابه را گهگاهی تکان دهید تا همه بامیه ها به صورت یکنواخت سرخ شوند.
    • هنگام درست کردن بامیه سیب زمینی برای سرخ کردن بامیه ها از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.

    تزیین بامیه سیب زمینی

    در طرز تهیه بامیه سیب زمینی اگر ترجیح می دهید بامیه ها طعم ملسی داشته باشند می توانید ۱ قاشق غذا خوری شکر و ۱ قاشق چای خوری نمک به مایه بامیه سیب زمینی اضافه کنید. بعد از آماده شدن بامیه های خوشمزه آن ها را برای سرو درون ظرف مناسبی بچینید و با کمک انواع سبزیجات نظیر گوجه و تربچه و خیار و … سس بامیه ها را به زیبایی تزیین کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :