دسته ها
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

دستور پخت رولت اسفناج پیش غذایی خوشمزه و محبوب

  • ندا خوشرو
  • ۱۹ آبان ۱۳۹۹
  • ۰

رولت های غذایی از انواع پیش غذا های خوشمزه ای هستند که معمولا داخل این رولت ها با کالباس و گوشت پر می شود, در ادامه این مطلب طرز تهیه رولت اسفناج را با بهترین روش و به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم.

اسفناج از انواع سبزیجات خوشمزه و خوش طعمی است که در دستور تهیه انواع پیش غذا ها نظیر رولت اسفناج و بورانی اسفناج مورد استفاده قرار می گیرد. طرز تهیه رولت اسفناج در منزل به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید این رولت خوشمزه را با سس لیمو سرو کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

رولت اسفناج و رولت گوشت و رولت کالباس از انواع غذا های خوشمزه و لذیذی هستند که دارای خواص زیادی برای بدن می باشند و شما می توانید این نوع رولت های مقوی و لذیذ را در برنامه غذایی هفتگی خود و خانواده تان قرار دهید.

رولت اسفناج خوشمزه

مواد لازم برای ۶ نفر

  • تخم مرغ : ۸ عدد
  • اسفناج ریز خرد شده : ۱ کیلو گرم
  • شیر : ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد : ۳ قاشق غذا خوری
  • پودر سیر : ۱ قاشق غذا خوری
  • روغن مایع : ۶۰۰ گرم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم

مواد لازم برای داخل رولت

  • قارچ تفت داده شده : ۲۵۰ گرم
  • پنیر خامه ای : ۱۵۰ گرم
  • ژامبون گوشت : ۳ ورق

طرز تهیه رولت اسفناج

ابتدا اسفناج ها را به صورت ریز خرد کنید و سپس اسفناج های خرد شده را در درون تابه ای مناسب بریزید و تابه را بر روی حرارت شعله گاز قرار دهید تا اسفناج ها مقداری پخته شوند و سپس تابه را از روی حرارت گاز بردارید و در گوشه ای قرار دهید تا اسفناج ها سرد شوند.

پختن اسفناج
در مرحله بعدی زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.

روش جدا کردن زرده تخم مرغ از سفیده

سپس زرده تخم مرغ را به همراه آرد و شیر و پودر سیر و نمک و فلفل به اسفناج ها اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

  •  آرون گروپس
  •  مبل و میز

اضافه کردن زرده تخم مرغ به آرد به اسفناج

در درون ظرف دیگری سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا کاملا کف کند سپس سفیده زده شده را به مخلوط مواد رولت اسفناج اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند.

هم زدن سفیده تخم مرغ

در مرحله بعدی طرز تهیه رولت اسفناج قالب مستطیل شکلی را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید و مواد رولت را در درون قالب فر بریزید و قالب فر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در درون فر قرار دهید تا رولت به خوبی بپزد.

ریختن مایع رولت اسفناج در درون قالب فر

بعد از مدت زمان ذکر شده روی شبکه توری را با کمک حوله و یا دستمال پارچه ای بپوشانید سپس رولت را بر روی شبکه توری برگردانید و با دقت کاغذ روغنی را از روی سطح رولت بردارید و پنیر خامه ای را بر روی رولت پخش کنید ژامبون گوشت را بر روی رولت قرار دهید و سپس قارچ های تفت داده شده را بر روی رولت بریزید و رولت را بپیچانید.

 مراحل تهیه رولت اسفناج پیچاندن رولت اسفناج     طرز تهیه رولت اسفناج با ژامبون گوشت

مواد لازم برای تهیه سس لیمو

  • کره : ۳۰ گرم
  • آرد سفید گندم : ۲ قاشق غذا خوری
  • زعفران : به میزان لازم
  • پوست لیمو رنده شده : ۱ قاشق چای خوری
  • خامه : ۱/۲ پیمانه
  • آب لیمو : ۲ قاشق غذا خوری
  • شیر : ۱/۲ پیمانه
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه سس لیمو

برای تهیه سس لیمو ابتدا کره را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا ذوب شود سپس آرد را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. در مرحله بعدی روش تهیه سس لیمو شیر را به آرد تفت داده شده بیافزایید و مخلوط آرد و شیر را هم بزنید تا یکدست شوند سپس رنده پوست لیمو ترش و نمک و فلفل و زعفران و خامه را به مواد سس اضافه کنید و سس را از روی حرارت گاز بردارید و آب لیمو ترش را به سس لیمو اضافه کنید و سس لیمو را به همراه رولت اسفناج سرو کنید.

دستور تهیه سس لیمو طرز تهیه سس لیمو

دستور تهیه رولت اسفناج به روشی ساده تر

اسفناج یکی از سبزیجات مفید و دارای خواص بیشماری است که برای تهیه آش رشته استفاده فراوانی از آن می شود، حال تهیه رولت اسفناج به عنوان یک پیش غذای لذیذ، پیشنهادی عالی است که به روشهای مختلفی انجام می گیرد، بنابراین برای یادگیری این غذای خوشمزه به روشی دیگر می توانید تا پایان همراه ما شوید.

روش تهیه رولت اسفناج

مواد مورد نیاز

  • اسفناج/ ۱۵۰ گرم
  • پیاز درشت خرد شده/ یک دوم پیمانه
  • ماست چکیده/ یک پیمانه
  • سیر رنده شده/ ۲ حبه
  • تخم مرغ/ ۵ عدد
  • گردو خرد شده/ ۳ قاشق غذا خوری
  • زرشک/ ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک/ یک دوم قاشق چای خوری
  • فلفل/ یک دوم قاشق چای خوری
  • زردچوبه/ یک قاشق چای خوری
  • روغن مایع/ یک قاشق غذا خوری

روش طبخ رولت اسفناج

قبل از شروع کار فر را در دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. اسفناج را به همراه ۳ قاشق غذا خوری آب داخل قابلمه ای بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزد و بعد آن را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن، آب اضافی آن را بگیرید.

در مرحله بعدی طرز تهیه رولت اسفناج، پیاز های خرد شده را به اسفناج بیفزایید و بعد از افزودن ادویه ها، تخم مرغ ها و روغن، مخلوط حاصل را داخل غذا ساز یا مخلوط کن بریزید و به مدت ۲ دقیقه بزنید تا به طور کامل خرد و مخلوط شده و ترکیب یکدستی بدست آید.

گردو خرد شده و زرشک را نیز به مخلوط قبلی اضافه کنید و بعد از پوشاندن کف سینی فر با کاغذ روغنی، مایه آماده شده اسفناج را داخل آن بریزید و با زیر قاشق آن را پخش و صاف کنید.

اکنون سینی را داخل فر بگذارید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بپزد، در همین حین می توانید ماست را با سیر رنده شده و مقداری نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

بعد از اینکه مخلوط اسفناج شما آماده شد آن را از فر بیرون آورده و بگذارید تا سرد شود و بعد اسفناج را پشت و رو کرده و کاغذ را از آن جدا کنید. سپس اسفناج را به شکل نوار های طولی بلند با چاقو برش بزنید.

سپس سطح رویی هر نوار را به طور کامل با ماست بپوشانید و بعد به آرامی نوار را رول کنید، اکنون رولت اسفناج شما آماده شده و می توانید آن را نوش جان کنید.

دستور تهیه رولت اسفناج

در این مطلب با طرز تهیه رولت اسفناج و سس لیمو آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این پیش غذای خوشمزه و خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش طرز تهیه رولت های غذایی متنوع به بخش انواع رولت مجله آرگا مراجعه کنید.

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *