آرگا
  • کد خبر: 85390
    تعداد بازدید : 277 بازدید
    تاریخ انتشار : ۳۰ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۳
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    دستور پخت کباب قفقازی فوق العاده خوشمزه در منزل

    کباب یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذا های محبوب در بین مردم خاورمیانه به خصوص ایران و قفقاز است که انواع متفاوتی دارد, در این مطلب ما قصد داریم شما را با طرز تهیه کباب قفقازی خوشمزه و خوش طعم در منزل آشنا سازیم.

    کباب قفقازی نوعی کباب مجلسی و لذیذ است که در طرز تهیه کباب قفقازی مانند کباب بختیاری از فیله گوساله و یا گوسفند و سینه مرغ و پیاز و انواع ادویه ها استفاده می شود, شما می توانید این کباب خوشمزه را برای مهمانی ها و مجالس خود در منزل تهیه کنید و پذیرایی با شکوهی را از مهمان ها خود داشته باشید.

    کباب های ایرانی انواع متفاوتی دارند و از معروف ترین آن ها می توان به کباب چنجه و کباب کوبیده و شیشلیک و … اشاره کرد. کباب قفقازی نیز یکی دیگر از انواع کباب های پرطرفدار و محبوب در بین مردم ایران است که در ادامه دستور پخت کباب قفقازی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    کباب قفقازی

    مواد لازم

    • سینه مرغ : ۳۰۰ گرم
    • راسته یا فیله گوساله یا گوسفند : ۳۰۰ گرم
    • ماست : ۱/۳ لیوان
    • پیاز : ۲ عدد
    • روغن زیتون : ۱/۶ لیوان
    • فلفل دلمه ای : ۳ عدد
    • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
    • آب لیمو ترش : ۲ قاشق غذاخوری
    • زعفران : به میزان لازم
    • آب پیاز : به میزان لازم

    طرز تهیه کباب قفقازی در منزل

    برای درست کردن کباب قفقازی، ابتدا گوشت گوساله و سینه مرغ را به صورت تکه های درشت و یک اندازه برش بزنید.
    در مرحله بعدی طرز تهیه کباب قفقازی ماست و روغن زیتون و فلفل و آب پیاز و زعفران و آب لیمو ترش را در درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس تکه های برش زده سینه مرغ را به سس ماست اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و ظرف را به مدت ۲ تا ۴ ساعت در درون یخچال قرار دهید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه کباب کوبیده لذیذ به همراه نکات طبخ بهتر

    مزه دار کردن تکه های سینه مرغ با سس ماست
    در درون ظرف دیگری فلفل سیاه و آب پیاز را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس تکه های گوشت گوساله را به مخلوط فلفل سیاه و آب پیاز اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و سپس ظرف حاوی تکه های گوشت گوساله را نیز در درون یخچال به مدت ۲ تا ۴ ساعت قرار دهید.

    مزه دار کردن گوشت گوساله با آبلیمو
    قبل از کباب کردن گوشت و سینه مرغ در درون ظرف مناسبی نمک و فلفل و آب لیمو ترش را با کره ذوب شده مخلوط کنید و سپس بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف های گوشت را از یخچال بیرون آورید و سپس تکه های گوشت گوساله و سینه مرغ را به سیخ بکشید و بین آن ها تکه های فلفل دلمه ای و پیاز را نیز قرار دهید سپس سیخ های کباب را روی کباب پز و یا منقل بگذارید و اجازه دهید تا تکه های گوشت به خوبی کباب شوند در طول پخت کباب ها روی سطح آن ها سس کره بمالید و روی گوشت ها مقداری نمک بپاشید, می توانید کباب قفقازی را در درون فر با حرارت بالا نیز آماده کنید.

    دستور پخت کباب قفقازی طرز تهیه کباب قفقازی در منزل با بهترین روش

    بعد از آماده شدن کباب قفقازی می توانید این کباب خوشمزه را در درون ظرف مناسبی قرار دهید و با کمک انواع سبزیجات و یا روش های مختلف آن را تزیین کنید. امیدواریم از طرز تهیه کباب قفقازی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. می توانید برای مشاهده دستور پخت کباب های مختلف به بخش انواع کباب مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :