دسته ها
شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

دستور پخت کباب قفقازی فوق العاده خوشمزه در منزل

  • ندا خوشرو
  • ۲۰ شهریور ۱۳۹۹
  • ۰

کباب یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذا های محبوب در بین مردم خاورمیانه به خصوص ایران و قفقاز است که انواع متفاوتی دارد, در این مطلب ما قصد داریم شما را با طرز تهیه کباب قفقازی خوشمزه و خوش طعم در منزل آشنا سازیم.

کباب قفقازی نوعی کباب مجلسی و لذیذ است که  طرز تهیه کباب قفقازی مانند کباب بختیاری از فیله گوساله و یا گوسفند و سینه مرغ و پیاز و انواع ادویه ها استفاده می شود, شما می توانید این کباب خوشمزه را برای مهمانی ها و مجالس خود در منزل تهیه کنید و پذیرایی با شکوهی را از مهمان ها خود داشته باشید.

کباب های ایرانی انواع متفاوتی دارند و از معروف ترین آن ها می توان به کباب چنجه و کباب کوبیده و شیشلیک و … اشاره کرد. کباب قفقازی نیز یکی دیگر از انواع کباب های پرطرفدار و محبوب در بین مردم ایران است که در ادامه دستور پخت کباب قفقازی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

کباب قفقازی

مواد لازم

  • سینه مرغ : ۳۰۰ گرم
  • راسته یا فیله گوساله یا گوسفند : ۳۰۰ گرم
  • ماست : ۱/۳ لیوان
  • پیاز : ۲ عدد
  • روغن زیتون : ۱/۶ لیوان
  • فلفل دلمه ای : ۳ عدد
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
  • آب لیمو ترش : ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران : به میزان لازم
  • آب پیاز : به میزان لازم

طرز تهیه کباب قفقازی در منزل

برای درست کردن کباب قفقازی، ابتدا گوشت گوساله و سینه مرغ را به صورت تکه های درشت و یک اندازه برش بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کباب قفقازی ماست و روغن زیتون و فلفل و آب پیاز و زعفران و آب لیمو ترش را در درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس تکه های برش زده سینه مرغ را به سس ماست اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و ظرف را به مدت ۲ تا ۴ ساعت در درون یخچال قرار دهید.

مزه دار کردن تکه های سینه مرغ با سس ماست
در درون ظرف دیگری فلفل سیاه و آب پیاز را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس تکه های گوشت گوساله را به مخلوط فلفل سیاه و آب پیاز اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و سپس ظرف حاوی تکه های گوشت گوساله را نیز در درون یخچال به مدت ۲ تا ۴ ساعت قرار دهید.

مزه دار کردن گوشت گوساله با آبلیمو
قبل از کباب کردن گوشت و سینه مرغ در درون ظرف مناسبی نمک و فلفل و آب لیمو ترش را با کره ذوب شده مخلوط کنید و سپس بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف های گوشت را از یخچال بیرون آورید و سپس تکه های گوشت گوساله و سینه مرغ را به سیخ بکشید و بین آن ها تکه های فلفل دلمه ای و پیاز را نیز قرار دهید سپس سیخ های کباب را روی کباب پز و یا منقل بگذارید و اجازه دهید تا تکه های گوشت به خوبی کباب شوند در طول پخت کباب ها روی سطح آن ها سس کره بمالید و روی گوشت ها مقداری نمک بپاشید, می توانید کباب قفقازی را در درون فر با حرارت بالا نیز آماده کنید.

دستور پخت کباب قفقازی طرز تهیه کباب قفقازی در منزل با بهترین روش

  •  آرون گروپس

بعد از آماده شدن کباب قفقازی می توانید این کباب خوشمزه را در درون ظرف مناسبی قرار دهید و با کمک انواع سبزیجات و یا روش های مختلف آن را تزیین کنید.

نحوه تهیه کباب قفقازی به روش دیگر

کباب قفقازی را می توان با روش های مختلفی تهیه کرد، در ادامه مطلب دستور تهیه آن به روش دیگری آموزش خواهیم داد که نحوه تهیه بسیار ساده و راحت است فقط کافی طبق مراحل آن پیش بروید تا این کباب را در مهمانی ها و دور همی ها تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم :

  • راسته یا فیله گوساله : چهارصد گرم
  • سینه مرغ : چهارصد گرم
  • روغن زیتون : چهار قاشق غذا خوری
  • ماست : صد گرم
  • پیاز : دو عدد
  • فلفل دلمه ای : چهار عدد
  • کره : پنجاه گرم
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده : یک قاشق غذا خوری

آموزش تهیه کباب قفقازیدستور تهیه :

 در روش تهیه کباب قفقازی ابتدا گوشت و مرغ را به اندازه مربع های ۲*۲ خرد کنید، اندازه گوشت ها باید به گونه ای باشد که در زمان کباب کردن خام نباشد و یا خیلی کوچک نباشد که زود بسوزند.

حالا داخل کاسه ای بزرگ روغن زیتون، فلفل سیاه، ماست را با هم ترکیب کرده و پیاز خرد شده را نیز به مواد بیفزایید سپس مرغ و گوشت های خرد شده را به سس بیفزایید و آن ها را کاملا داخل سس بغلطانید.

در مرحله بعدی با کمک نایلون با درب روی کاسه را پوشانده و اجازه دهید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند تا مواد به خرد گوشت ها برود.

در مرحله آخر فلفل دلمه ای و پیاز را به صورت درشت خرد کرده و یک تکه گوشت و یک تکه مرغ سپس یک تکه فلفل دلمه ای و پیاز را به ترتیب به سیخ بکشید این کار تا پر شدن سیخ ادامه دهید.

در مرحله آخر کباب ها را بر روی زغال کباب کنید و در آخر روی آن ها را مقداری نمک بپاشید، به منظور نرم شدن کباب ها در زمان پخت بر روی آن مخلوط کره ذوب شده و زعفران دم کرده بمالید تا کباب خشک نشود و در کنار برنج یا نان نوش جان کنید.

روش تهیه کباب قفقازی

نکات تکمیلی

۱. هر چه مخلوط مدت زمانی بیشتری داخل یخچال بماند کباب طعم بهتری خواهد داشت که بین چهار تا پنج مناسب می باشد.

 ۲. برای تهیه این نوع کباب می توانید از فر نیز استفاده کنید فقط کافی فر را بر روی دمای زیاد گرم کرده سپس سیخ های کباب را داخل آن بگذارید تا پخته شوند.

۳. در زمان کباب کردن دقت داشته باشید که تکه های پیاز به گوشت نچسبند زیرا باعث سوختن و دود کردن آن ها می شود.

 ۴. حتما در مرحله پایانی نمک اضافه کنید زیرا، باعث سفت شدن گوشت خواهد شد.

۵. استفاده از فلفل دلمه ای رنگی باعث زیبا تر کردن ظاهر کباب قفقازی می شود.

امیدواریم از نحوه تهیه کباب قفقازی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. می توانید برای مشاهده دستور پخت کباب های مختلف به بخش انواع کباب مراجعه کنید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *