آرگا
  • کد خبر: 85343
    تعداد بازدید : 2,266 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۹ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۸
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    دستور پخت کیک موز و گردو بسیار خوشمزه در منزل

    کیک موز و گردو از انواع کیک های خوشمزه و لذیذ است که در بین همه افراد مخصوصا کودکان طرفداران زیادی دارد, در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک موز و گردو خوشمزه و خوش طعم به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    کیک ها از انواع شیرینی های پرطرفدار و محبوب هستند که بهتر است هر کدبانویی با پخت انواع کیک آشنایی داشته باشد. کیک های خانگی را می توانید با طعم های مختلف تهیه کنید که کیک موز و گردو یکی از انواع طعم های متفاوت و دوست داشتنی است, طرز تهیه کیک موز و گردو به راحتی در منزل امکان پذیر است.

    کیک موزی و کیک گردویی و کیک موز و گردویی کیک های خوش طعم و لذیذی هستند که شما می توانید این کیک ها را به عنوان میان وعده و یا عصرانه در منزل تهیه کنید و از طعم فوق العاده آن ها نهایت لذت را ببرید.

    تزیین کیک موز و گردو

    مواد لازم

    شیر : ۱ پیمانه
    روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
    تخم مرغ : ۲ عدد
    آرد سفید : ۲ پیمانه
    بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
    موز : ۱ عدد
    وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
    پودر گردو : به میزان لازم
    شکر : ۱ پیمانه

    طرز تهیه کیک موز و گردو

    برای پخت کیک موز و گردو خوشمزه، ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود.
    سپس گردو ها را خرد کنید و گردوهای خرد شده را در درون مقداری آب خیس کنید. تخم مرغ ها را به همراه شکر در درون ظرف مناسبی بریزید.

    مخلوط کردن تخم مرغ با شکر

    مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا به رنگ کرم در آیند و کشدار شوند.

    هم زدن تخم مرغ و شکر

    سپس روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ زده شده اضافه کنید و موز را با کمک چنگال در درون ظرفی مناسبی به شکل پوره در آورید.

    حتما بخوانید:  دستور پخت کیک قهوه خانگی پرطرفدار و خوشمزه

    پوره کردن موز

    سپس پوره های موز را نیز به همراه وانیل به مایع کیک بیافزایید و با کمک همزن دوباره مایع کیک را هم بزنید.

    اضافه کردن پوره موز ه مخلوط شکر و تخم مرغ
    در مرحله بعدی طرز تهیه کیک موز و گردو آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار الک کنید.

    الک کردن آرد

    آرد الک شده

    مخلوط آرد را به صورت آرام آرام به مایع کیک اضافه کنید و با هر بار اضافه کردن آرد مقداری شیر نیز به مایع کیک اضافه کنید و با کمک لیسک مایع کیک را به صورت آرام آرام هم بزنید.

    اضافه کردن آرد به مایع کیک

     سپس گردو خرد شده را به مایع کیک اضافه کنید.

    اضافه کردن گردو خرد شده به مایع کیک
    ته قالب فر و اطراف آن را چرب کنید (می توانید از کاغذ روغنی نیز برای پوشاندن قالب فر استفاده کنید) سپس مایع کیک را در درون قالب فر بریزید.

    طرز تهیه کیک موز و گردو در خانه با بهترین روش

     قالب فر را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. دستور پخت کیک موز و گردو به پایان رسید می توانید از طعم و مزه این کیک خوشمزه به عنوان میان وعده سالم و مقوی در کنار سایر اعضای خانواده تان لذت ببرید.

    کیک موز و گردو

      کیک موز و گردویی خوشمزه کیک موز و گردویی خوشمزه

    در طرز تهیه کیک موز و گردو می توانید یک لایه از مایع کیک را در درون قالب فر بریزید سپس یک لایه گردو خرد شده بر روی مایع کیک ریخته و دوباره همه مایع کیک را بر روی لایه گردو خرد شده بریزید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع کیک کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :