آرگا
  • کد خبر: 84877
    تعداد بازدید : 1,838 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۴ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه خورش آلو اسفناج غذای محبوب ایرانی

    آلو اسفناج از انواع خورش های لذیذ ایرانی است که دارای خواص زیادی می باشد و این خورش خوشمزه و خوش طعم را می توانید برای مهمانی ها و مجالس خود در منزل تهیه کنید, طرز تهیه خورش آلو اسفناج را در این مطلب آموزش می دهیم.

    آلو اسفناج از انواع خورش های سنتی است که طرفداران زیادی دارد و در طرز تهیه خورش آلو اسفناج می توانید از گوشت و یا مرغ استفاده کنید که پخت این خورش لذیذ ایرانی با گوشت مرسوم تر است و همچنین این خورش اگر با گوشت پخته می شود خوش طعم تر و مجلسی تر می شود.

    خورش های ایرانی انواع متفاوتی دارند و از انواع خورش های بی نظیر و خوش طعم  با میوه ها و سبزیجات می توان به خورش قورمه سبزی و خورش به آلو و خورش آلو اسفناج اشاره کرد که هر کدام از این خورش ها طعم و عطر بی نظیری دارند.

    تزیین برنج و خورش آلو

    مواد لازم برای ۴ نفر

    • گوشت : ۵۰۰ گرم
    • آلو خورشتی یا جنگلی : ۳۰۰ گرم
    • تره : ۴۰۰ گرم
    • نمک : به میزان لازم
    • فلفل سیاه : به میزان لازم
    • روغن : به میزان لازم
    • پیاز درشت : ۱ عدد
    • اسفناج پاک شده : ۷۵۰ گرم

    طرز تهیه خورش آلو اسفناج

    ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید و آن ها را در درون قابلمه ای مناسب با مقداری روغن نیمه سرخ کنید سپس تکه های گوشت را به پیاز ها اضافه کنید.

    تفت دادن گوشت و پیاز

    بعد از اینکه تکه های گوشت تغییر پیدا کردند دو پیمانه آب به مواد درون قابلمه اضافه کنید و حرارت شعله گاز را زیاد کنید تا آب به دمای جوش برسد, سپس بعد از به دمای جوش رسیدن آب زیر شعله گاز را کم کنید تا گوشت پخته شود.

    اضافه کردن آب به خورش آلو اسفناج

    در مرحله بعدی طرز تهیه خورش آلو اسفناج تره و اسفناج ها را به خوبی بشویید و سپس آن ها را خرد کنید و در درون تابه ای مناسب تره و اسفناج خرد شده را بریزید تا آب آن ها به خوبی تبخیر شود.

    طرز تهیه خورش آلو اسفناج در خانه

    سپس مقداری روغن به تره و اسفناج ها اضافه کنید و آن ها را تفت دهید.

    اسفناج و تره تفت داده شده

    پس از تفت دادن سبزیجات خورش آلو و نمک و فلفل سیاه را به آن ها اضافه کنید و همه مواد خورشت را به خوبی سرخ کنید و سپس سبزیجات تفت داده شده را به گوشت اضافه کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه فسنجان با مرغ بسیار خوشمزه و لذیذ

    ااضافه کردن اسفناج به خورش

    اجازه دهید خورش به خوبی جا بیفتد و پخته شود. در ۳۰ دقیقه آخر پخت آلو اسفناج می توانید از گرد غوره و لیمو عمانی و آبلیمو به عنوان چاشنی در خورشت استفاده کنید.

    خورش آلو اسفناج لذیذ خورش آلو اسفناج خوشمزه و لذیذ طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

    نکات طلایی برای پخت بهتر خورش آلو اسفناج

    • خورش آلو اسفناج نباید به مقدار زیاد آب داشته باشید و همچنین این خورش باید به خوبی به روغن بیفتد.
    • در ابتدای پخت خورش آلو اسفناج باید به اندازه ای که لازم است آب به آن اضافه کنید زیرا اضافه کردن آب بی موقع به خورش باعث بد طعم شدن آن می شود.
    • اگر می خواهید خورشت آلو اسفناج با طعم بی نظیری را داشته باشید می توانید مقداری زعفران به این خورشت اضافه کنید.
    • در صورت تمایل می توانید به جای گوشت در دستور پخت خورش آلو اسفناج از مرغ استفاده کنید.
    • اگر تمایل دارید که این خورش ترش تر شود می توانید به جای آلو خورشتی از آلو جنگلی استفاده کنید.
    • اضافه کردن ۴ قاشق آبلیمو به همراه مقداری شکر به این خورش باعث لذیذ تر شدن آن می شود می توانید به جای آبلیمو نیز از ۲ تا ۳ عدد لیمو عمانی در پخت این خورش استفاده کنید.

    خورش خوشمزه آلو اسفناج

    انواع خورشت های ایرانی طعم و عطر بی نظیر خاص خودشان را دارند و شما می توانید برای تنوع بیشتر در برنامه غذایی هفتگی خود خورش های متنوعی را قرار دهید. امیدواریم از طرز تهیه خورش آلو اسفناج نهایت لذت را ببرید این خورش خوش طعم برای مهمانی ها رسمی و دورهمی های خانوادگی می تواند مناسب باشد و پس از پخت می توانید آن را به همراه برنج نوش جان کنید. برای آموزش پخت انواع خورشت کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما