آرگا
  • کد خبر: 84670
    تعداد بازدید : 4,399 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۳ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    با پختن کیک خیس آشپزی تان را به رخ دیگران بکشید!

    انواع کیک های مختلف در بین همه رده های سنی طرفداران زیادی دارند کیک در انواع طعم های متفاوت و مختلف پخته می شود, در این مطلب ما قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک خیس در منزل آشنا سازیم.

    کیک خیس نوعی کیک با بافتی نرم است که وقتی در داخل دهان گذاشته می شود به زودی آب می شود و این نوع کیک از محبوب ترین و پرطرفدارترین کیک ها است. طرز تهیه کیک خیس در منزل به راحتی امکان پذیر است.

    کیک ها انواع مختلفی دارند و هر کدام با روش خاصی پخته می شوند. کیک خیس و کیک زبرا و کیک شیفون از خوشمزه ترین و بی نظیر ترین کیک ها با طعم متفاوت هستند و هر کدام با روش خاص و متفاوتی پخته می شوند.

    تزیین زیبا برش های کیک خیس

    مواد لازم

    شکر : ۱.۵ پیمانه
    شیر : ۱.۵ پیمانه
    روغن مایع : ۱.۵ پیمانه
    آرد : ۲ لیوان
    تخم مرغ : ۳ عدد
    وانیل : ۱/۸ قاشق چای خوری
    پودر کاکائو : ۴ قاشق غذاخوری سر پر
    بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری

    مواد لازم برای تهیه کیک خیس

    طرز تهیه کیک خیس

    ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را در درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و مخلوط این مواد را با کمک همزن به خوبی هم بزنید سپس یک لیوان از مخلوط این مواد را کنار بگذارید تا در مرحله آخر طرز تهیه کیک خیس از این مواد به عنوان سس شکلاتی بر روی سطح کیک استفاده کنید.
    در مرحله بعدی دستور پخت کیک خیس آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.

    الک کردن آرد و بیکینگ پودر

    و سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به همراه وانیل به مخلوط پودر کاکائو و شیر اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی هم بزنید و سپس تخم مرغ ها را به صورت تکی تکی به مایع کیک اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها مایع کیک را به خوبی هم بزنید.

    طرز تهیه کیک خیس خوشمزه
    قالب فر را به خوبی چرب کنید و مایع کیک را در درون قالب فر بریزید و سپس قالب فر را به مدت ۴۵ دقیقه در درون فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید.

    حتما بخوانید:  طرز پخت کیک شکلاتی خوشمزه و محبوب

    ریختن مایه کیک خیس در درون قالب فر

    بعد از مدت زمان ذکر شده کیک پخته شده را از درون فر بیرون آورید.

    کیک خیس خوشمزه

    و سپس سس کیک را بر روی کیک داغ بریزید و اجازه دهید که سس به خوبی به خورد کیک برود.

     کیک خیس خوشمزه

    نکات طلایی برای پخت بهتر کیک خیس

    • در طرز تهیه کیک خیس هرگز جوش شیرین را جایگزین بیکینگ پودر نکنید زیرا این کیک برای اینکه رنگ کاکائو در آن به خوبی نمایان شود نیاز به بیکینگ پودر دارد.
    • برای پخت کیک خیس حتما باید از پودر کاکائو اصیل استفاده کنید.
    • بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.
    • حتما یک لیوان از مخلوط شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را کنار بگذارید تا بعد از پخت کامل از این مواد به عنوان سس شکلاتی بر روی سطح کیک استفاده کنید.
    • توجه داشته باشید که سس شکلاتی را کنار گذاشته اید باید بلافاصله بعد از بیرون آوردن کیک از درون فر بر روی کیک داغ بریزید.

    تزیین برش های کیک خیس

    بعد از خنک شدن کیک خیس می توانید آن را برش بزنید و تکه های برش زده کیک را با کمک پودر نارگیل و ترافل های رنگی و … تزیین کنید. امیدواریم از طرز تهیه کیک خیس در منزل نهایت لذت را برده باشید شما می توانید این کیک را به عنوان یک عصرانه دلچسب و خوشمزه در کنار خانواده خود میل کنید. برای دستور پخت کیک های مختلف می توانید به بخش انواع کیک مجله آرگا مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :