آرگا
  • کد خبر: 83970
    تعداد بازدید : 363 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۷ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۳
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه مارمالاد سیب بسیار خوشمزه در منزل

    مارمالاد سیب از انواع مارمالادهای خوشمزه و خوش طعم است که هرگز از خوردن آن سیر نمی شوید و کمتر کسی پیدا می شود که از طعم این مارمالاد خوشش نیاید, در این مطلب شما را با طرز تهیه مارمالاد سیب در منزل آشنا می کنیم.

    مارمالاد سیب از انواع فرآورده های کنسروی است که از ترکیب سیب و شکر تهیه می شود و طعم بی نظیر و متفاوتی دارد. در طرز تهیه مارمالاد سیب از ژلاتین برای ژله ای شدن این مارمالاد استفاده می شود. مارمالاد را می توانید با انواع میوه های مختلف نظیر پرتقال، آناناس و … تهیه کنید.

    مربای سیب و مارمالاد سیب از انواع خوراکی های خوشمزه برای وعده صبحانه می باشند که می توانید این خوراکی های شیرین و خوش طعم را به همراه کره و نان خانگی در وعده صبحانه میل کنید, بهتر است انواع مربا ها و مارمالاد ها را خودتان در منزل تهیه کنید.

    آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد سیب

    مواد لازم

    • سیب : ۳ کیلو گرم
    • وانیل : ۱ قاشق چای خوری
    • شکر : ۱.۵ کیلوگرم
    • آبلیمو : ۱/۲ استکان
    • ژلاتین : ۳ ورق

    طرز تهیه مارمالاد سیب

    در مرحله اول روش تهیه مارمالاد سیب ابتدا پوست سیب ها را بگیرید و سپس هسته و قسمت های وسط سیب را جدا کنید و سیب ها را خرد کنید.

    خرد کردن سیب

    سیب های خرد شده را در درون قابلمه ای مناسب بریزید و سپس روی سیب ها آب بریزید و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا سیب ها بپزند.

    پختن سیب خرد شده در درون قابلمه

    سپس سیب های پخته شده را به همراه شکر در درون مخلوط کن بریزید تا سیب ها له شوند و به صورت پوره در آیند.

    حتما بخوانید:  چگونه مارمالاد توت فرنگی درست کنیم؟

    روش تهیه پوره سیب

    مخلوط پوره سیب و شکر را در درون قابلمه ای مناسب بریزید و اجازه دهید که مخلوط این مواد به مدت چند ساعت در درون قابلمه بمانند. بعد از گذشت چند ساعت قابلمه را دوباره بر روی شعله گاز قرار دهید تا مخلوط پوره سیب و شکر به آرامی بجوشد و به خوبی غلیظ شود. در مرحله آخر طرز تهیه مارمالاد سیب بعد از غلیظ شدن مارمالاد ژلاتین حل شده و آبلیمو را در درون مارمالاد بریزید و بعد از اینکه مارمالاد ۲ تا ۳ جوش زد قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید.

    اضافه کردن ژلاتین و آبلیمو به مارمالاد سیب

     مارمالاد سیب خوشمزه    مارمالاد سیب

    در دستور تهیه مارمالاد سیب توجه داشته باشید که مارمالاد بعد از سرد شدن باید غلیظ و بدون آب باشد, مارمالاد را می توانید بعد از خنک شدن در کنار اعضای خانواده خود سرو کنید. برای مشاهده آموزش تهیه مارمالاد میوه های مختلف می توانید به بخش انواع مارمالاد مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :