آرگا
  • کد خبر: 82862
    تعداد بازدید : 2,010 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۵ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    پختن حلوای خرما پرانرژی را در منزل امتحان کنید

    حلوا از انواع شیرینی های خوشمزه و معروف ایرانی است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب ما قصد داریم تا شما کدبانوهای عزیز و گرامی را با طرز تهیه حلوای خرما خوشمزه و پرانرژی در منزل آشنا سازیم.

    حلوا ها را می توانید با انواع مواد مختلف تهیه کنید حلوا را بر حسب نوع آن می توان به عنوان شیرینی و دسر و … استفاده کرد. حلوای خرما یکی دیگر از انواع حلواهای خوشمزه است که در دستور پخت حلوای خرما مانند حلوای مجلسی از آرد گندم و گلاب و زعفران و روغن مایع استفاده می شود.

    حلوای هویج و حلوای زعفرانی و حلوای خرمایی از انواع حلواهای خوشمزه و بی نظیر هستند که شما می توانید این نوع حلواها را برای مهمانی و مجالس خود تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

    تزیین حلوای خرما

    مواد لازم

    آرد گندم : ۱۵۰ گرم
    خرما : ۵۰۰ گرم
    گلاب : ۲ قاشق سوپ خوری
    روغن مایع : ۱۲۰ گرم
    زعفران دم کرده : ۱ قاشق مرباخوری
    پودر پسته : ۱ قلشق سوپ خوری
    پودر بادام : ۱ قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه حلوای خرما

    برای درست کردن حلوای خرما ابتدا آرد را دو بار الک کنید و سپس در درون تابه ای مناسب آرد الک شده را بریزید و به خوبی تفت دهید تا رنگ آرد مایل به قهوه ای شود. سپس روغن مایع را به آرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط آرد و روغن مایع را هم بزنید.

    تفت دادن آرد برای تهیه حلوای خرما تفت دادن آرد

    در مرحله بعدی طرز تهیه حلوای خرما هسته های خرما را از درون خرما خارج کنید و سپس پوست خرما ها را بگیرید و با کمک چنگال خرما ها را له کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه حلوا ارده فوق العاده عالی در منزل

    در آوردن هسته خرما
    گلاب و زعفران دم کرده را به همراه خرمای له شده به آرد تفت داده شده اضافه کنید و با کمک قاشق بزرگی حلوا را هم بزنید و بعد از اینکه مواد خرما به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند تابه را از روی حرارت بردارید و در گوشه ای قرار دهید تا حلوا به خوبی خنک شود.

    طرز تهیه حلوای خرما

    دستور تهیه حلوای خرما     تزیین زیبا حلوای خرما

    در طرز تهیه حلوای خرما بعد از سرد شدن حلو می توانید آن را با کمک دست و یا قالب های مخصوص به شکل های مختلفی در آورید و سپس حلواهای شکل داده شده را در درون ظرف مناسبی بچینید و روی آن ها را با کمک پودر پسته و یا پودر بادام تزیین کنید همچنین می توانید برای تزیین حلوای خرما از روش های تزیین حلوا استفاده کنید. برای مشاهده دستور پخت انواع حلوا کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما