آرگا
  • کد خبر: 82845
    تعداد بازدید : 1,930 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۵ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    شیشلیک خوش طعم و لذیذ رستورانی را در منزلتان تهیه کنید

    شیشلیک از انواع کباب های خوشمزه و لذیذ است که با گوشت دنده گوسفند و دنبه تهیه می شود, در ادامه این مطلب طرز تهیه شیشلیک را به همراه نکاتی برای ایجاد طعم ایده آل و متفاوت مشاهده خواهید کرد.

    شیشلیک غذایی پرطرفدار و محبوب است که بر روی منقل تهیه می شود و طرز تهیه شیشلیک در منزل بسیار راحت و آسان است و هر کدبانویی می تواند با رعایت کردن نکاتی شیشلیک خوشمزه و متفاوتی را در منزل تهیه کند.

    کباب کوبیده و کباب چنجه و شیشلیک از انواع غذا های خوشمزه و پرطرفدار هستند و این نوع غذا ها برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و مهمانی ها می توانند مناسب و ایده آل باشند.

    دستور تهیه شیشلیک در منزل

    مواد لازم

    گوشت دنده گوسفند : ۱ کیلوگرم
    پیاز : ۵ عدد
    گوجه فرنگی : ۱۰ عدد
    برگ بو : ۱۰ عدد
    ماست چکیده : ۱ پیمانه
    دنبه : به میزان لازم
    آبلیمو : ۳ قاشق غذاخوری
    نمک : به میزان لازم
    فلفل : به میزان لازم
    فلفل دلمه ای : ۵ عدد
    زعفران دم کرده و غلیظ : ۱ قاشق سوپ خوری
    سماق : به میزان لازم

    طرز تهیه شیشلیک خوشمزه و لذیذ در منزل

    برای درست کردن شیشلیک ابتدا پیاز ها را به خوبی رنده کنید و سپس آب پیاز را با کمک پارچه ای تمیز بگیرید. در درون ظرف مناسبی آب پیاز را به همراه فلفل و برگ بو و ۱/۲ آبلیمو و ماست و روغن زیتون در درون ظرف مناسبی بریزید و سپس همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و تکه های گوشت تمیز شده را به مخلوط این مواد اضافه کنید و روی ظرف حاوی گوشت را با کمک سفلون بپوشانید و ظرف به مدت حداقل ۳ ساعت در درون یخچال قرار دهید.

    خواباندن تکه های گوشت در درون مخلوط ماست چکیده و زعفران و ... تکه تکه کردن گوشت ها برای تهیه شیشلیک
    در مرحله بعدی روش درست کردن شیشلیک بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف حاوی گوشت را از درون یخچال بیرون آورید و سپس تکه های گوشت را به سیخ بکشید و روی سطح گوشت ها را بکوبید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و با طعم فوق العاده

    یه سیخ کشدن تکه های گوشت

    بهتر است بین هر دو تکه گوشت یک تکه کوچک دنبه قرار دهید و سپس سیخ ها را بر روی ذغال قرار دهید و تکه های گوشت را کبابی کنید. گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ها را نیز به سیخ های جداگانه ای بکشید و بعد از آماده شدن شیشلیک روی تکه های گوشت آبلیمو و سماق بریزید.

    کبابی کردن شیشلیک بر روی منقل تزیین شیشلیک

    نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل شیشلیک

    ۱. در صورت عدم دسترسی به ذغال می توانید گوشت ها را در درون فر و یا بر روی شعله گاز با حرارت متوسط کبابی کنید.
    ۲. توجه داشته باشید که شیشلیک نباید در هنگام پختن خشک شود.
    ۳. می توانید برای نرم شدن گوشت ها آن ها را در مقداری کیوی له شده قرار دهید.
    ۴. در طرز تهیه شیشلیک برای اینکه گوشت ها به خوبی نرم شوند می توانید ۱ قاشق سرکه سیب به تکه های گوشت اضافه کنید.

          طرز تهیه شیشلیک در خانه

    بعد از آماده شدن شیشلیک ها می توانید آن ها را در درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و سپس ظرف شیشلیک را به کمک روش های تزیین جوجه کباب به زیبایی تزیین کنید. امیدواریم از طرز تهیه شیشلیک در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده پخت انواع کباب کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :