آرگا
  • کد خبر: 82587
    تعداد بازدید : 974 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۸ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۹
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    دستور پخت لازانیا لقمه ای برای یک آشپزی محشر!

    لازانیا از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و پرطرفدار است که شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید, در این آموزش طرز تهیه لازانیا لقمه ای خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله و با بهترین روش مشاهده خواهید کرد.

    لازانیا لقمه ای از انواع غذاهای ایتالیایی خوشمزه و لذیذ است که در طرز تهیه لازانیا لقمه ای از لایه های سه گانه پاستا و سس مخصوص لازانیا و پنیر پیتزا استفاده می شود. لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولا لازانیا را برای پخت در فر قرار می دهند, لازانیا بدون استفاده از فر نیز تهیه می شود.

    پاستا و لازانیا و ماکارونی غذاهای خوشمزه ای هستند که در بین همه رده های سنی پرطرفدار و محبوب می باشند. در این مطلب ما قصد داریم شما را با دستور پخت لازانیا لقمه ای متفاوت و بی نظیر آشنا سازیم.

    لازانیا لقمه ای خوشمزه

    مواد لازم

    • سوسیس خرد شده : ۲۰۰ گرم
    • نوار لازانیا : ۴۰۰ گرم
    • ژامبون خرد شده : ۱۰۰ گرم
    • پیاز : ۱ عدد
    • سویا و گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
    • گوجه فرنگی میکس شده : ۲ عدد
    • سس گوجه فرنگی : به میزان لازم
    • فلفل سیاه : به میزان لازم
    • سس سفید مخصوص لازانیا : ۱ استکان
    • پنیر پیتزا ورقه ای و رنده شده : به میزان لازم
    • فلفل دلمه ای : ۱ عدد
    • قارچ خلال شده : ۶ عدد متوسط

    طرز تهیه لازانیا لقمه ای

    برای پخت لازانیا لقمه ای ابتدا فر را بر روی دمای ۱۷۵ درچه سانتی گراد قرار دهید.
    در درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید ( توجه داشته باشید که حدود ۲/۳ از قابلمه باید پر از آب باشد) سپس مقداری روغن مایع و نمک در درون آب بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید ورق های لازانیا را به قابلمه اضافه کنید.

    ریختن ورق های لازانیا در درون آب در حال جوش

    بعد از مدت زمان ۸ تا ۱۰ دقیقه لازانیا را آبکشی کنید و سپس لا به لای ورق های لازانیا را با کمک آب سرد به مدت ۱ دقیقه بشویید.

    آبکش کردن لازانیا
    در مرحله بعدی طرز تهیه لازانیا لقمه ای در درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و سپس پیاز خرد شده را در درون تابه بریزید و بعد از ۵ دقیقه سوسیس های ریز خرد شده را به پیاز اضافه کنید و دوباره بعد از ۵ دقیقه تفت دادن سوسیس ها مخلوط گوشت چرخ کرده و سویا را نیز به مواد لازانیا بیافزایید.
    بعد از تفت خوردن مواد لازانیا و تغییر رنگ آن ها قارچ های خرد شده را به مایع لازانیا اضافه کنید و اجازه دهید تا قارچ مقداری سرخ شود و در آخر فلفل دلمه ای را به همراه ژامبون به مواد لازانیا اضافه کنید و سپس بعد از گذشت ۵ دقیقه گوجه فرنگی های میکس شده را به همراه فلفل سیاه به مایع لازانیا بیافزایید و همه مواد را خوب هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند سپس زیر تابه را خاموش کنید تا مواد وسط لازانیا سرد شوند.
    بعد از آماده کردن مواد لازانیا کف و دیواره های ظرف پیرکسی را با مقدار کمی روغن چرب کنید. سپس برای تهیه لازانیا لقمه ای دو عدد از نوار لازانیا را به صورت + روی هم قرار دهید. در وسط لازانیا مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و سپس مایع لازانیا را بر روی سس بریزید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه لازانیا ایتالیایی محبوب و خوشمزه

    طرز تهیه لازانیا لقمه ای بهترین روش

    روی مایه لازانیا پنیر پیتزا و اورگانو و … را بپاشید.

    روش تهیه لازانیا لقمه ای در منزل

    سپس نوار لازانیا را ببندید.

    پیچیدن لازانیا لقمه ای

    همه نوارهای لازانیا را به همین روش تهیه کنید و روی آن ها سس سفید مخصوص لازانیا را بریزید.

    لازانیا لقمه ای پیچیده شده طرز تهیه لازانیا لقمه ای

    در صورت تمایل می توانید یک ورق درسته از پنیر را بر روی لازانیا قرار دهید.

    ریختن پنیر پیتزا بر روی لازانیا لقمه ای
    در مرحله آخر طرز تهیه لازانیا لقمه ای ظرف پیرکس را در درون فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید زمانی که پنیر آب شده و طلایی شود لازانیا آماده سرو می باشد.

         لازانیا لقمه ای آماده سرو    Mouthful lasagna recipe (11) لازانیا لقمه ای خوشمزه

    در این مطلب آموزش گام به گام طرز تهیه لازانیا لقمه ای را در منزل مشاهده کردید که امیدواریم از تهیه این لازانیا نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده پخت لازانیا های مختلف به بخش انواع لازانیا مجله آرگا مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما