آرگا
  • کد خبر: 82300
    تعداد بازدید : 453 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۶ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۳
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    چگونه در فر نان خانگی سنتی و خوش طعم بپزیم؟

    نان یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در بین خانواده های ایرانی است و نوع خانگی آن بی نظیر است. در این مطلب طرز تهیه نان خانگی در فر را به صورت مرحله به مرحله و با بهترین روش به شما عزیزان آموزش می دهیم.

    پختن نان و شیرینی از کارهای مورد علاقه برای بیشتر کدبانوها است شما می توانید انواع نان های خانگی و نان شیرمال خوشمزه و سالم را در خانه خودتان تهیه کنید و از عطر و طعم این نان های خوشمزه نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه نان خانگی در فر می توانید از آرد سفید و آب و مایه خمیر و نمک و روغن استفاده کنید.

    نان خانگی از انواع نان های سنتی است که از زمان های گذشته تا به امروزه بیشتر کدبانوها این نوع نان را در منزل تهیه می کردند. نان خانگی های تازه عطر و طعم دلپذیری دارند و بهتر است هر چند وقت یکبار خودتان در منزل نان های خوشمزه بپزید. نان خانگی را می توانید با روش های مختلفی در منزل بپزید که طرز تهیه نان خانگی در فر از بهترین و ساده ترین روش پختن نان در منزل است.

    طرز تهیه نان خانگی در فر

    مواد لازم

    آرد سفید : ۱ کیلو و ۱۰۰ گرم
    آب : ۱/۲ لیتر
    مایه خمیر : ۵۰ گرم
    روغن : ۶ قاشق سوپ خوری
    نمک : ۳ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه نان خانگی در فر

    ابتدا آب را تا دمای ۳۷ درجه سانتی گراد گرم کنید سپس آب را در درون ظرف مخلوط کن بریزید و مایه خمیر خرد شده را به آب اضافه کنید. در مرحله بعدی دستور پخت نان خانگی در فر روغن و نمک را به مخلوط آب و مایه خمیر اضافه کنید و سپس مخلوط کن را روشن کنید و آرد به صورت آرام آرام به مایه خمیر اضافه نمایید و این روش را همین طور ادامه دهید تا خمیر از حالت چسبندگی در آید.

    مخلوط کردن خمیر مایه و آرد و آب به کمک مخلوط کن

    توجه داشته باشید که برای مخلوط کردن خمیر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان لازم دارید و همچنین خمیر نان باید به خوبی ورز داده شود. بعد از ورز دادن خمیر نان به کمک مخلوط کن پارچه تمیزی را بر روی ظرف مخلوط کن پهن کنید و سپس به مدت ۴۵ دقیقه مخلوط کن را در درون اتاقی با دمای ۳۷ درجه سانتی گراد قرار دهید.

    حتما بخوانید:  به همین راحتی نان شیرمال خوشمزه در منزل بپزید

    خمیر مایه به عمل آماده در درون مخلوط کن

    بعد از مدت زمان ذکر شده مقداری آرد بر روی سطح صافی بریزید و سپس خمیر را از درون ظرف مخلوط کن بیرون آورید و بر روی سطح آرد پاشی شده بگذارید.

    مراحل پخت نان خانگی

    دست های خود را با آرد آغشته کنید و خمیر را به ۱۰ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت از خمیر را به شکل توپ گردی در آورید و خمیر های آماده شده را بر روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و سپس پارچه تمیزی را بر روی خمیر ها بیندازید و به مدت ۱۵ دقیقه به خمیر استراحت دهید.

    خمیر نان خانگی طرز تهیه نان خانگی خوشمزه در فر
    در مرحله آخر طرز تهیه نان خانگی در فر برای پختن نان ها باید فر را بر روی دمای ۳۰۰ درجه تنظیم کنید توجه داشته باشید که فقط باید از شعله بالایی فر برای پختن نان استفاده کنید و شعله پایینی را خاموش کنید تا فر مانند تنور عمل کند سپس مقداری آرد بر روی سطح کار بپاشید و قطعه های خمیر را به صورت تکی تکی با کمک وردنه نانوایی پهن کنید و خمیر ها را به صورت بیضی و یا دایره با ضخامت ۳ میلیمتر بر روی سطح کار پهن کنید و سپس با کمک چنگال سوراخ هایی را بر روی نان ها ایجاد کنید.

    مراحل پخت نان خانگی

     خمیر ها را با احتیاط از روی سطح کار بردارید و بر روی سینی فر قرار دهید و سپس سینی فر را بر روی بالاترین نقطه فر قرار دهید. شعله بالایی فر به نان ها نزدیک است بنابراین باید نان ها را زیر نظر داشته باشید تا نسوزند.

         قرار دادن خمیر های آماده نان در درون سینی فر قرار دادن سینی نان خانگی در درون فر    نان خانگی با عطر و طعم بی نظیر نان خانگی خوشمزه

    در این مطلب با طرز تهیه نان خانگی با استفاده از فر آشنا شدید که امیدواریم از تهیه نان سنتی در خانه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده پخت انواع نان کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :