آرگا
  • کد خبر: 82280
    تعداد بازدید : 2,077 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۱ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    با این دستور پخت مبتدی ها به راحتی برنج کته می پزند

    برنج از انواع غذا های اصلی در وعده ناهار و شام بیشتر خانواده های ایرانی است, برنج را می توانید با دو روش آبکش و کته تهیه کنید که در ادامه این مطلب طرز تهیه کته با آسان ترین روش را به شما همراهان عزیز آموزش می دهیم.

    بیشتر کدبانوها از پخت آبکش برای برنج استفاده می کنند که بهتر است برنج را به صورت کته بپزید زیرا در هنگام آبکش کردن برنج همه مواد مغذی آن از بین می رود. طرز تهیه کته برنج بسیار راحت و آسان است و شما می توانید بعد از پخت کته آن را با انواع خورشت های ایرانی و غذا های گوشتی میل کنید.

    برنج از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوب در بین خانواده های ایرانی است که اگر به صورت کته پخته شود می تواند از مقوی ترین غذا ها به شمار رود. برنج را می توانید به صورت ساده و یا به صورت مخلوطی از مواد مانند استانبولی و دمپختک و … تهیه کنید.

    روش تهیه کته

    مواد لازم

    آب : ۴ پیمانه
    برنج : ۳ پیمانه
    نمک : ۱ قاشق سوپ خوری
    کره و یا روغن : ۲ قاشق غذا خوری

    مواد لازم برای کته برنج

    طرز تهیه کته با روشی آسان

    برای طرز تهیه کته ابتدا ۳ لیوان برنج را در درون قابلمه ای مناسبی بریزید و سپس برنج را سه بار بشویید.

    شستن برنج

    نمک و ۴ لیوان آب به برنج اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و به مدت ۲ ساعت اجازه دهید تا برنج در درون قابلمه خیس بخورد.

    اضافه کردن نمک به برنج

    بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را بر روی شعله گاز با حرارت زیاد قرار دهید و بعد از اینکه آب برنج کته به دمای جوش رسید حرارت شعله گاز را کم کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه شوید پلو خوش طعم و ایده آل با روش اصلی

    مراحل پخت کته برنج

    تنظیم کردن حرارت گاز برای پخت کته

    در مرحله پایانی دستور پخت کته روغن و یا کره را به کته اضافه کنید و بعد از خشک شدن آب کته درب قابلمه را با کمک دمکنی بپوشانید و سپس درب قابلمه را بگذارید تا کته به خوبی پخته شود.

    دستور پخت کته برای افراد مبتدی قرار دادن دمکنی بر روی قابلمه دستور پخت برنج کته با بهترین و آسان ترین روش دستور پخت کته خوشمزه

    نکات طلایی برای پخت بهتر برنج کته

    ۱.می توانید به همراه روغن مقداری زعفران دم کرده نیز برای خوش طعم شدن کته به آن اضافه کنید.
    ۲. در طرز تهیه برنج کته اگر کته به خوبی پخته نشده باشد می توانید مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و دوباره دمکنی را بر روی قابلمه قرار دهید.
    ۳. اگر عجله دارید می توانید برنج را به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید و سپس آن را بپزید.
    ۴. میزان آب کته باید به اندازه ای باشد که یک بند انگشت بالای سطح برنج قرار بگیرد.

    طرز تهیه کته به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر
    ۵.اگر می خواهید کته طعم دودی داشته باشید می توانید برنج خشک را با در مقداری روغن تفت دهید و سپس با روشی که ذکر شد کته را بپزید.

    تزیین کته

    بعد از پخت کته می توانید برای تزیین آن از روش های تزیین برنج استفاده کنید و سپس کته را برای سرو بر روی میز و یا سفره قرار دهید, امیدواریم از طرز تهیه کته در منزل نهایت لذت را ببرید, می توانید برای مشاهده پخت پلو های مختلف به بخش انواع پلو مراجعه کنید

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما