آرگا
  • کد خبر: 81926
    تعداد بازدید : 1,086 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۴ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    تیرامیسو شکلاتی دسری فوق العاده مخصوص مهمانی ها

    تیرامیسو از انواع دسر های قدیمی ایتالیایی است که در ایران نیز طرفداران زیادی دارد شما می توانید این دسر خوشمزه و خوش طعم را برای مهمانی ها و مجالس خود تهیه کنید, در ادامه طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی مخصوص مهمانی ها را به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم.

    دسر ها از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار هستند تنوع در نوع دسر ها بسیار زیاد است و شما می توانید با توجه به سلیقه و ذائقه خود و اطرافیانتان دسر های متفاوتی را در منزل تهیه کنید. دسر تیرامیسو از انواع دسر های فرنگی متفاوت و بی نظیر است و در طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی از بیسکویت لیدی فینگر و مخلوط خامه ای شکلاتی استفاده می شود.

    در مطالب گذشته آموزش آشپزی آرگا، طرز تهیه تیرامیسو ساده را آموزش دادیم. در این مطلب قصد داریم تا روش درست کردن تیرامیسو شکلاتی را نیز به شما آموزش دهیم. دسر تیرامیسو از انواع دسر هایی است که با بیسکویت تهیه می شود. در صورت در دسترس نبودن بیسکویت لیدی فینگر می توانید در طرز تهیه دسر تیرامیسو از کیک شیفون و بیسکویت پتی بور و یا کیک اسفنجی استفاده کنید.

    طرز تهیه دسر تیرامیسو شکلاتی

    مواد لازم

    خامه فرم گرفته : ۱/۲ پیمانه
    پنیر خامه ای : ۲۵۰ گرم
    پودر شکر : ۳ قاشق غذاخوری
    شکلات تخته ای : ۸۰ گرم
    قهوه فوری : ۱ پیمانه
    بیسکویت لیدی فینگر : به میزان لازم
    شکلات رنده شده : به میزان لازم
    پودر کاکائو : به میزان لازم

    طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی

    در مرحله اول دستور تهیه تیرامیسو شکلاتی، ابتدا پنیر خامه ای را به همراه پودر شکر در درون ظرف مناسبی بریزید سپس این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید. خامه فرم گرفته شده را به مخلوط پنیر خامه ای و پودر شکر اضافه کنید و با کمک همزن این مواد را هم بزنید تا به خوبی یکدست شوند.

    طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی برای مهمانی
    در مرحله بعدی طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی, شکلات تخته ای را بر روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا به خوبی نرم شود سپس شکلات ذوب شده را به مواد دسر اضافه کنید و ۱/۳ از قهوه فوری سرد شده را به صورت کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید. همه مواد دسر را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند.

    اضافه کردن شکلات تخته ای به مخلوط خامه و پنیر خامه ای

    بعد از آماده شدن مخلوط خامه ای کف قالب گردی با قطر ۱۸ تا ۲۰ سانتی متر را با کمک پلاستیک فریزر تمیزی بپوشانید و سپس ۱/۲ از مخلوط خامه ای را در ته قالب بریزید و سپس بیسکویت های لیدی فینگر را در درون بقیه قهوه فوری بزنید توجه داشته باشید که فقط سطح بیسکویت ها باید با قهوه تماس پیدا کند.

    آغشته کردن سطح بیسکویت به قهوه فوری

    سپس بیسکویت ها بر روی خامه ای که در کف قالب ریخته بودید قرار دهید و سطح خامه را با کمک بیسکویت ها به خوبی بپوشانید.

    چیدن بیسکویت در درون قالب دسر
    بقیه مخلوط خامه ای را بر روی بیسکویت های لیدی فینگر بریزید و دوباره روی سطح مخلوط خامه ای را با کمک بیسکویت هایی که به قهوه آغشته کرده اید پر کنید سپس روی دسر را بپوشانید و قالب دسر را به مدت ۶ تا یک شب در درون یخچال قرار دهید تا تیرامیسو شکلاتی شما به خوبی مزه دار شود.

       تیرامیسو شکلاتی خوشمزه

    در طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی می توانید بعد از آماده شدن این دسر خوشمزه ایتالیایی آن را از درون قالب بر روی ظرف مناسبی برگردانید سپس روی دسر را با کمک پودر کاکائو و شکلات رنده شده به زیبایی تزیین کنید و این دسر خوش طعم را در کنار اعضای خانواده سرو کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :