آرگا
  • کد خبر: 80997
    تعداد بازدید : 1,949 بازدید
    تاریخ انتشار : ۸ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    بهترین دستور برای تهیه اسنک کالباس در منزل

    اسنک کالباس از انواع خواراکی های سبک است که می توانید این خوراکی خوشمزه را به عنوان میان وعده میل کنید, در ادامه این مطلب طرز تهیه اسنک کالباس را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

    اسنک ( ساندویچ ) از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوب در بین همه رده های سنی است و اسنک را می توانید با مواد غذایی گوناگونی نظیر قارچ و همبرگر و سوسیس و کالباس و … تهیه کنید. اسنک کالباس از ساده ترین انواع اسنک ها است که در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود و در طرز تهیه اسنک کالباس از گوجه فرنگی و خیار شور و سس مایونز و پنیر پیتزا و کالباس و کاهو و نان تست استفاده می شود.

    اسنک کالباس را می توانید برای مجالس عصرانه خود نظیر جشن تولد و یا دور همی های دوستانه و خانوادگی و … تهیه کنید همچنین اسنک کالباس را می توانید به عنوان پیش غذا نیز میل کنید.  این اسنک خوشمزه معمولا با هر ذائقه ای سازگار است و کمتر کسی پیدا می شود که از طعم اسنک کالباس خوشش نیاید. بعد از تهیه اسنک کالباس می توانید آن را به همراه سس خردل و سس گوجه فرنگی (سس کچاپ ) میل کنید.

    اسنک کالباس

    مواد لازم

    کالباس خشک : ۱۰ ورق
    نان باگت : ۲ عدد
    پنیر گودا و پنیر پیتزا : به میزان لازم
    سس خردل و کچاپ : به میزان لازم
    سس مایونز : به میزان لازم
    گوجه فرنگی و خیار شور : به میزان لازم
    کاهو : به میزان لازم

    طرز تهیه اسنک کالباس

    در طرز تهیه اسنک کالباس ابتدا نان باگت ها را باز کنید و خمیر داخل آن ها را بیرون کنید سپس همه سطح نان باگت ها را با سس مایونز آغشته کنید. در مرحله بعدی روش تهیه اسنک روی همه سطح نان باگت را با کمک یک لایه کالباس پر کنید.

    حتما بخوانید:  آموزش طرز تهیه اسنک در منزل با دو روش متفاوت

    قرار دادن برش های کالباس در درون نان باگت

    بر روی کالباس ها پنیر پیتزا بریزید سپس لایه دیگری از کالباس ها را بر روی پنیر پیتزا بچینید و بر روی لایه دوم کالباس ها پنیر گودا را قرار دهید.

    قرار دادن پنیر گودا بر روی لایه های کالباس

    سپس اسنک را در درون ساندویچ ساز به مدت ۵ دقیقه قرار دهید.

    قرار دادن اسنک ها در درون ساندویچ ساز

    بعد از مدت زمان ذکر شده ساندویچ ها را از درون ساندویچ ساز بیرون آورید و نان باگت را از سمتی که پنیر ندارد باز کنید و گوجه فرنگی های حلقه ای خرد شده را بر روی کالباس ها بچینید. سپس برش های خیار شور را نیز بر روی لایه برش های گوجه فرنگی قرار دهید و یک لایه از کاهو را نیز بر روی خیار شور ها بریزید.

    روش تهیه اسنک کالباس و پنیر

    بهتر است در این مرحله دوباره ساندویچ را در درون ساندویچ ساز قرار ندهید زیرا گوجه ها آب می اندازند و اسنک شما ممکن است طعم ناخوشایندی پیدا کند.

    طرز تهیه اسنک کالباس خوشمزه

    اسنک کالباس برای فصل تابستان یک میان وعده مناسب است زیر در این فصل روز ها طولانی هستند و بیشتر افراد بعد از سرو وعده های اصلی غذایی ممکن است گرسنه شوند. امیدواریم از طرز تهیه اسنک کالباس نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده روش تهیه انواع اسنک کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما