آرگا
  • کد خبر: 80453
    تعداد بازدید : 2,127 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۹ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۱
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    آموزش درست کردن سالاد تبوله لبنانی با طعم فوق العاده

    سالاد از انواع پیش غذاهای خوشمزه و خوش طعم است و می توانید سالاد را با سبزیجات و مواد غذایی گوناگونی تهیه کنید, در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی را به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم.

    سالاد لبنانی تبوله سرشار مواد مغذی است و افرادی که رژیم غذایی می گیرند می توانند این نوع سالاد را در وعده شام خود میل کنند. در طرز تهیه سالاد تبوله از بلغور گندم و گوجه و خیار و جعفری و پیاز و روغن زیتون و آب لیمو ترش و نمک استفاده می شود.

    سالاد روسی و سالاد یونانی و سالاد مکزیکی و سالاد تبوله یونانی از انواع سالاد های خوشمزه و خوش طعم هستند که به عنوان پیش غذا در برخی از مهمانی و مجالس از این نوع سالاد ها استفاده می شود.

    آموزش روش تهیه سالاد تبوله

    مواد لازم برای ۶ نفر

    روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
    آب لیمو ترش : ۱/۴ پیمانه
    پیاز قرمز خرد شده : ۱/۲ پیمانه
    خیار خرد شده : ۱ پیمانه
    گوجه فرنگی خرد شده : ۲ پیمانه
    نمک : ۱.۵ قاشق چای خوری
    آب جوش : ۱.۵ پیمانه
    بلغور گندم : ۱ پیمانه
    فلفل : به میزان لازم
    جعفری خرد شده : ۱ پیمانه

    طرز تهیه سالاد تبوله

    ابتدا بلغور گندم را در درون ظرف درب داری بریزید سپس نمک و آب جوش را به بلغور اضافه کنید و درب ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه ببندید سپس بعد از مدت زمان ذکر شده بلغور را آبکش کنید و با کمک قاشق بلغور ها را فشار دهید تا آب اضافی آن ها به خوبی گرفته شود.
    در مرحله بعدی طرز تهیه سالاد تبوله گوجه فرنگی و خیار و پیاز را خرد کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه سالاد کلم خوش طعم و متفاوت

    خرد کردن پیاز و گوجه و خیار

    سپس جعفری را نیز پس از شستن خرد کنید.

    شستن جعفری ها خرد کردن جعفری

    همه سبزیجات خرد شده را در درون ظرف بزرگی با یکدیگر مخلوط کنید.

    طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی

    بلغور گندم آبکش شده را نیز به مواد سالاد اضافه نمایید.

    آبکش کردن بلغور گندم

    مخلوط کردن مواد سالاد تبوله

    در مرحله آخر روش تهیه سالاد لبنانی تبوله روغن زیتون و آب لیمو ترش و فلفل را نیز به سالاد اضافه کنید و همه مواد را به خوبی هم بزنید.

     اضافه کردن روغن زیتون به سالاد تبوله    روش تهیه سالاد تبوله

    اگر می خواهید طعم سالاد تبوله بهتر شود می توانید آن را در درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و سپس این سالاد گیاهی خوشمزه را میل نمایید. امیدواریم از روش درست کردن سالاد تبوله در منزل نهایت لذت را ببرید در صورت تمایل می توانید برای مشاهده طرز تهیه سالاد های مختلف به بخش انواع سالاد مجله آرگا مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :