آرگا
  • کد خبر: 78643
    تعداد بازدید : 1,618 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۹
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه سوپ رشته با طعم عالی و بی نظیر به همراه نکات طلایی

    سوپ رشته یکی از پیش غذاهای خوشمزه است. در طرز تهیه سوپ رشته می توانید از انواع سبزیجات نظیر هویج، پیاز، سیب زمینی، جعفری و ... استفاده کنید. همچنین برای خوش طعم کردن سوپ رشته از انواع ادویه ها استفاده می شود.

    سوپ رشته به سوپ ورمیشل نیز معروف است و شما می توانید برای طرز تهیه سوپ رشته از رشته های سوپی و پاستای شکل دار استفاده کنید. اگر ترجیح می دهید از رشته های سوپی برای پخت سوپ رشته استفاده کنید بهتر است سبزیجات را به شکل خلالی باریک و کوچک خرد کنید و اگر تمایل دارید که از پاستای شکل دار برای پخت رشته سوپی استفاده کنید سبزیجات را به صورت نگینی خرد کنید تا ظاهر سوپ شما بهتر شود.

    سوپ از پیش غذاهای محبوب و پرطرفدار است که بیشتر برای مجالس و مهمانی ها افطاری پخته می شود. سوپ جو و سوپ رشته و سوپ مرغ از انواع سوپ های خوشمزه و مناسب برای مهمانی ها و مجالس هستند که بهتر است هر کدبانویی دستور پخت سوپ های متنوع را یاد بگیرد.

    تزیین سوپ رشته

    مواد لازم

    سیب زمینی متوسط : ۲ عدد
    هویج متوسط : ۱ عدد
    پیاز : ۱ عدد
    آب مرغ غلیظ : ۱ لیتر
    رشته سوپی : ۱/۲ پیمانه
    زردچوبه : ۱/۲ قاشق چای خوری
    رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه : ۱/۴ قاشق چای خوری
    آبلیمو و آبغوره : به میزان لازم
    نمک و روغن : به میزان لازم
    زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه سوپ رشته

    در مرحله اول طرز تهیه سوپ رشته بهتر است ابتدا استاک ( آب ) مرغ را برای پخت سوپ تهیه کنید. برای تهیه استاک مرغ ران و بال و گردن مرغ را در درون قابلمه ای به همراه آب و پیاز و جعفری و هویج و نمک قرار دهید تا به خوبی پخته شوند سپس همه مواد را در درون صافی بریزید و از آب صاف شده مرغ برای پخت سوپ استفاده کنید.

    روش تهیه استاک مرغ
    هویج و سیب زمینی را با توجه به شکل رشته های خود برش دهید و سپس پیاز را به صورت ریز خرد کنید و در درون تابه ای مناسب پیاز را با کمک یک قاشق روغن تفت دهید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه آش کشک مقوی و خوشمزه

    تفت دادن پیاز

    سپس هویج را به پیاز اضافه کنید.

    تفت دادن هویج

    بعد از اینکه هویج تفت خورد سیب زمینی های خرد شده را به همراه زردچوبه به مخلوط پیاز و هویج اضافه کنید و به مدت دو تا سه دقیقه دیگر نیز مواد را تفت دهید.

    تفت دادن سیب زمینی

    در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ رشته استاک مرغ و نمک را نیز به سوپ اضافه کنید و بعد از اینکه همه مواد سوپ به خوبی پخته شدند رشته سوپی را به مواد اضافه کنید.

    طرز تهیه سوپ رشته با بهترین روش در منزل

    اضافه کردن رشته سوپی به سوپ رشته

    سپس برای خوش طعم کردن سوپ رب و زعفران را نیز به سوپ رشته اضافه کنید.

    اضافه کردن زعفران به سوپ رشته
    در مرحله آخر پخت سوپ رشته چند دقیقه قبل از آماده شدن سوپ، آبلیمو و آبغوره را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به مدت چند دقیقه دیگر نیز بر روی حرارت گاز بماند.

     تزیین سوپ رشته با زرشک و جعفری ساطوری

    نکات طلایی برای پخت بهتر سوپ رشته

    ۱. می توانید در پخت سوپ رشته از استاک مرغ و گوشت استفاده کنید.
    ۲. سوپ رشته را اگر با آب ماهیچه بپزید طعم بی نظیر و خوشمزه ای را پیدا می کند.
    ۳. برای تهیه سوپ رشته می توانید از فلفل دلمه ای و نخود فرنگی نیز استفاده کنید.
    ۴. اگر زمان کافی برای تهیه سوپ رشته را ندارید می توانید سیب زمینی و هویج را بدون تفت دادن در درون آب مرغ بریزید تا پخته شوند.

    سوپ رشته

    در طرز تهیه سوپ رشته می توانید بعد از آماده شدن سوپ آن را با کمک زرشک و جعفری ساطوری تزیین کنید. امیدواریم روش پخت سوپ رشته مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد و بتوانید با کمک این مطلب آشپزی سوپ رشته با طعم متفاوتی را در منزل تهیه کنید. از سوپ رشته می توانید به عنوان پیش غذا و یا وعده غذایی کامل استفاده کنید, اگر شما تمایل دارید با پخت سوپ های متنوع آشنا شوید می توانید به بخش انواع آش و سوپ مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :