آرگا
  • کد خبر: 7719
    تعداد بازدید : 847 بازدید
    تاریخ انتشار : ۴ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۹
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه دسر شکلاتی خوشمزه و محبوب با روشی آسان

    دسر شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که می توان آن ها به عنوان پیش غذا طبخ کرد. برای طبخ این دسر زمان بسیار کمی نیاز است.

    دسر شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب به شمار می رود که به صورت بسیار ساده تهیه می شود. به دلیل داشتن تخم مرغ این دسر بسیار پرکالری محسوب می شود. در این پست طرز تهیه این دسر خوشمزه آموزش داده می شود.

    طرز تهیه دسر شکلاتی

    دسر شکلاتی

    مواد لازم:

    ۱- تخم مرغ : ۲ عدد

    ۲- شکر : ۴۰ گرم

    ۳- آرد الک شده : ۳۰ گرم

    ۴- کاکائو شیری یا تلخ : ۸۰ گرم

    ۵- کره : ۵۰ گرم

    دستور تهیه دسر شکلاتی :

    ۱-ابتدا دمای فر را بر روی ۲۱۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا فر گرم شود.

    ۲- ابتدا تخم مرغ ها را خوب هم زنید، سپس به آرامی شکر را اضافه کرده و تا زمانی که مخلوط کرم رنگ و حباب داری ایجاد نشده، آن را بهم زنید.

    ۳- در ظرف مناسب دیگری، کره را به صورت بن ماری ذوب کرده و کاکائو را به آن اضافه کرده و با یکدیگر خوب مخلوط کنید.

    ۴- مخلوط کاکائو را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و آن ها را خوب هم زنید تا مایه یکدستی به دست آید.

    ۵- در این مرحله از تهیه دسر شکلاتی، آرد الک شده را به مخلوط به دست آمده اضافه کنید و مایه را خوب بهم زنید. مایه دسر آماده است.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه پاناکوتا با دو روش تهیه پاناکوتا وانیلی و پاناکوتا قهوه

    انواع خوشمزه ترین دسرها

    ۶- قالب مخصوص را با کره ذوب شده چرب کرده و مقداری پودر کاکائو به آن پاشیده و تا ۲/۳ قالب، مایه دسر درون آن بریزید.

    دسر شکلاتی

    ۷- اگر مایلید داخل دسرتان حالت مایع داشته باشد، درون فر به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید و اگر داخل دسر را حالت نیمه مایع می خواهید، پخت آن ۱۱ الی ۱۳ دقیقه زمان می برد.

    ۸- دسر شکلاتی اماده است. آن را از درون فر خارج کرده و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سرد شود و درون ظرف مورد نظر بچینید

    این دسر شکلاتی در حالی که زمان کمی برای اماده شدن نیاز دارد، بسیار خوشمزه است و می توان آن را با بستنی یا میوه های فصلی سرو کرد.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما