ساده ترین طرز تهیه هویج پلو با مرغ و تزیین آن برای سفره نهار و شام شما، در این مطلب آماده و مهیا شده است. هویج پلو دارای طعمی لذیذ و فوق العاده است که به کدبانوهای عزیز ایرانی پخت آن را حتی برای یکبار پیشنهاد می کنیم.

هویج پلو را می توان با گوشت مرغ ، گوشت قرمز بدون استخوان گوسفندی یا گوساله ، و یا گوشت چرخ شده قلقلی تهیه کرد. طرز تهیه هویج پلو مانند سایر پلوهای مخلوط ساده و راحت می باشد و پیشنهاد می شود با توجه به خواص سرشار هویج این غذای خوشمزه و لذیذ را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه هویج پلو با مرغ

مدت زمان لازم برای این طرز تهیه هویج پلو ۹۰ دقیقه می باشد. مواد لازم ارایه شده برای تعداد ۳ نفر است که شما با توجه به تعداد نفرات می توانید مواد لازم را به تناسب بیشتر کنید.

تهیه هویج پلو خوشمزه

مواد لازم برای سه نفر :

۱ – زرشک : ۳ قاشق غذاخوری

۲ – برنج :  ۲ پیمانه

۳ – هویج بزرگ :  ۲ عدد

۴ – سینه مرغ :  ۲ عدد

۵ – روغن :  به مقدار لازم

۶ – نمک و فلفل : به مقدار لازم

۷ – زعفران دم کرده :  به مقدار لازم

هویج پلو خوشرنگ و لعاب

طرز تهیه هویج پلو :

۱ – مرغ را همراه پیاز و مقداری آب بگذارید بپزد.

۲ – مرغ  را بعد از اینکه پخته شد ، رشته رشته کنید.

۳ – هویج ها را پوست کنده را با رنده درشت ، رنده کنید یا خلال های خیلی باریک بزنید.

حتما بخوانید:  با این دستور پخت مبتدی ها به راحتی برنج کته می پزند

۴ – ماهی تابه ای روی اجاق بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید تا گرم شود سپس هویج ها را درون ماهی تابه ریخته و تف دهید.

۵ – زعفران دم کرده ، زرشک و مرغ های ریش شده را به هویج اضافه کرده و نمک و فلفل را نیز به آن بیافزایید.

۶ – برنج از قبل خیسانده شده را به مرحله آبکش برسانید.

۷ – شما با توجه به سلیقه ی خود می توانید :

مواد هویج پلو را یا لا به لای پلو بریزید وسپس دم کنید.

برنج آب کش شده را درون ماهی تابه ریخته و با مواد مخلوط کنید و سپس هویج پلو را دم کنید.

برنج را دم کرده وقتی آماده شد ، داخل دیس مواد هویج پلو را لایه لایه ، یا روی برنج بریزید و سرو کنید.

  طرز تهیه هویج پلو

برای ته دیگ پلو می توانید از سیب زمینی ، نان ، ماست و یا ته چین مرغ استفاده کنید. اما بهتر است از ماست و ته چین مرغ برای ته دیگ هویج پلو استفاده کنید. طرز تهیه هویج پلو با گوشت قرمز به میزان پخت بیشتری حدودا ۱۲۰ دقیقه نیاز دارد و از سیر ، برگ بو ، زیره سبز ، فلفل قرمز برای طعم دار کردن گوشت می توان استفاده کرد.

منبع : آرگا

برچسب‌ها
بارگذاری بیشتر در آشپزی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید

کلم پلوی شیرازی اصل با این روش پخته می شود

کلم پلو از انواع غذاهای ایرانی با طعم متفاوت و لذیذ است که بهتر است این نوع غذای خوشمزه و …