دسته ها
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوش طعم با روش اصلی

  • سمانه عقیقی
  • ۳ شهریور ۱۳۹۴
  • ۰

آموزش و طرز تهیه شیرینی نارگیلی مرحله به مرحله ، تهیه ی شیرینی را برای شما آسان تر می کند . استفاده از مواد اولیه آسان و در دسترس در تهیه شیرینی نارگیلی ، تمایل و علاقه برای پخت این شیرینی در انسان ایجاد می کند.

شیرینی نارگیلی بو و طعمی فوق العاده لذیذ و دوست داشتی دارد که خیلی از افراد طرفدار سرسخت این شیرینی هستند. ساخت شیرینی نارگیلی با طعم اصل آن هم نیاز به بهترین مواد لازم و فنون لازمه را داراست. از آنجا که نارگیل پر از خواص و خاصیت است لذا شیرینی نارگیلی میز دارای ازرش غذایی مناسبی است.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

در ساخت این شیرینی باید وقت و حوصله باید داشت . چرا که دو مرحله پخت نیاز دارد . برای تهیه مواد روی اجاق گاز و مرحله آخر پخت در فر انجام خواهد شد. لازم به ذکر است برای تهیه شیرینی نارگیلی حتما باید پودر نارگیل چرب باشد و خشک نباشد.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی :

۱ – سفیده تخم مرغ :  ۴ عدد

۲ – پودر نارگیل چرب :  ۲ تا ۳ پیمانه

۳ – شکر : یک پیمانه

۴ – روغن مایع : ۲/۳ پیمانه

  •  مبل و میز
  •  آرون گروپس

۵ – وانیل :  ۱/۵ قاشق چایخوری

۶ – آبلیمو :  ۱/۲ قاشق چایخوری

۷ – پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم

روش پخت شیرینی نارگیلی :

۱ – شکر ، وانیل ،بیشتر  از نصف روغن ، پودر نارگیل و ۲ عدد سفیده تخم مرغ را خوب با هم مخلوط می کنیم و با قاشقی هم بزنید.

۲ – مواد را داخل غذا ساز ریخته تا مواد به خوبی با هم فیکس شوند. می توان از چرخ گوشت هم استفاده کرد ، در اینصورت مواد را ۲ بار چرخ کنید.

۳ – مواد را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید.

۴ – در این مرحله ۲ عدد سفیده تخم مرغ و روغن باقی مانده و آبلیمو را به مواد داخل قابلمه که روی حرارت است اضافه نمایید.

۵ – مواد را در قابلمه ، با یک قاشق پهن خوب با هم مخلوط کنید.

۶ – مواد را به مدت نیم ساعت مدام روی حرارت ملایم هم بزنید.

۷ – بعد از نیمساعت قابلمه را از روی گاز بر می داریم و می گذاریم در هوای آشپزخانه خنک و سرد شود.

۸ – کاغذ روغنی را روی سینی فر پهن کنید.

۹ – مواد شیرینی خنک شده را داخل قیف ریخته و با فاصله بر روی سینی بریزید.

۱۰ – فر را در دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنید و بگذارید گرم شود.

۱۱ – پودر پسته را برای تزیین شیرینی ها بر روی آن ها بپاشید.

۱۲ – سینی شیرینی ها را داخل فر قرار دهید .

۱۳ – بعد از  ۲۵ دقیقه ، زمانی که زیر شیرینی ها طلایی یا قهوه ای شد و روی شیرینی ها ترک خورد ، شیرینی ها را از فر خارج کنید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

در طرز تهیه شیرینی نارگیلی زمانی که می خواهید شیرینی ها را بر روی سینی بگذارید با توجه به سلیقه و ذائقه خودتان می توانید مواد شیرینی را نازک یا پر ، پهن کنید.

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *