آرگا
  • کد خبر: 75566
    تعداد بازدید : 2,479 بازدید
    تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کلوچه خرمایی با بهترین روش پخت و طعم عالی

    کلوچه خرمایی از انواع شیرینی های محلی استان سیستان است که از زمان های گذشته تا به امروز پخت این کلوچه خوشمزه در بین سیستانی ها رواج داشته است. طرز تهیه کلوچه خرمایی را با بهترین روش و به صورت مرحله به مرحله در ادامه مشاهده خواهید کرد.

    یکی از کارهای مورد علاقه در بین خانم های خانه دار پخت انواع کلوچه ها و شیرینی هایخوشمزه است در این مطلب ما قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کلوچه خرمایی خوشمزه آشنا سازیم که می توانید این کلوچه خوش طعم و لذیذ را برای پذیرایی از مهمان های خود به مناسبت های مختلف در منزل تهیه کنید.

    کلوچه فومن و کلوچه خرمایی و کلوچه خانگی از انواع کلوچه هایی هستند که می توانید از آن ها به عنوان عصرانه و یا میان وعده در منزل استفاده کنید. کلوچه خرمایی طعم و عطر بی نظیری دارد و بهتر است که این کلوچه را در منزل تهیه کنید.

    کلوچه خرمایی

    مواد لازم

    روغن جامد : ۱/۴ پیمانه
    آرد : ۱.۵ پیمانه
    بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
    پودر قند و یا شکر : ۱ قاشق غذاخوری
    شیر : ۶ قاشق غذا خوری
    خرما : ۱۲ عدد
    هل ساییده شده : ۱ قاشق غذا خوری
    زرده تخم مرغ

    طرز تهیه کلوچه خرمایی

    ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی داغ شود. روغن و آرد را در درون ظرف مناسبی بریزید و این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید می توانید این مواد را با کمک دست نیز با یکدیگر مخلوط کنید.

    مخلوط کردن آرد با روغن

    سپس بیکینگ پودر و پودر شکر را به این مواد اضافه کنید و سپس شیر را نیز به صورت آرام آرام به مایه کلوچه اضافه کنید و مواد مخلوط شده کلوچه را به خوبی و به مدت ۵ دقیقه ورز دهید.

    حتما بخوانید:  پختن خوشمزه ترین شیرینی لطیفه را در منزلتان تجربه کنید

    اضافه کردن شیر به مخلوط آرد و روغن

    خمیر کلوچه خرمایی

    در مرحله بعدی طرز تهیه کلوچه خرمایی پوست خرماها را بگیرید و هسته آن ها را نیز خارج کنید و سپس خرما ها را به همراه هل ساییده شده در درون ظرف مناسبی بریزید و ظرف را به مدت ۵ دقیقه بر روی حرارت گاز قرار دهید تا مواد نرم شوند سپس از خمیر آماده شده کلوچه خرمایی دایره هایی به اندازه گردو جدا کنید و مقداری خرما در وسط خمیر ها قرار دهید.

    کلوچه خرمایی قرار دادن مخلوط خرما و هل در درون خمیر کلوچه

    سپس خمیر را بپیچیدبرای پیچاندن خمیر کلوچه ها می توانید از روش های مختلفی استفاده نمایید.

    روش پیچیدن کلوچه خرمایی

    بعد از پیچیدن خمیر کلوچه ها زرده تخم مرغ را با کمک قلم مو بر روی آن ها بمالید و سپس خمیر های کلوچه را در درون قالب فر قرار دهید و قالب فر را به مدت ۱۵ دقیقه در درون فر با دمای ۱۸۰ درچه قرار دهید.

    طرز تهیه کلوچه خرمایی

    کلوچه خرمایی خوشمزه

    کلوچه خوشمزه خرمایی سیستانی ها طعم بی نظیر و خاصی دارد پیشنهاد می کنیم که این کلوچه را در منزل تهیه کنید. امیدواریم از دستور پخت کلوچه خرمایی با این روش نهایت لذت ببرید و لحظات خوبی و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود با سرو این کلوچه سپری کنید. برای مشاهده آموزش پخت شیرینی های مختلف می توانید در صورت تمایل به بخش انواع شیرینی مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما