دسته ها
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

طرز تهیه سس پستو با طعم بی نظیر محبوب ایتالیایی ها

  • ندا خوشرو
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۰
  • ۰

یکی از انواع سس های معروف ایتالیایی سس پستو است که طعم و مزه بی نظیری دارد و در آشپزی ایرانی نیز برای مزه دار کردن بعضی از غذا ها از این نوع سس استفاده می شود, در ادامه این مطلب طرز تهیه سس پستو را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

سس پستو، یکی از بی نظیر ترین سس ها است که در طرز تهیه پاستا های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و شما می توانید این نوع سس را با روشی آسان در خانه تهیه کنید. در طرز تهیه این سس از ریحان خرد شده و سیر له شده و دانه کاج اروپایی و روغن زیتون و پنیر پارمزان و نمک و فلفل استفاده می شود.

سس بشامل و سس سفید و سس پستو از انواع سس هایی هستند که در مزه دار کردن انواع غذا های فرنگی و ایرانی از این نوع سس ها استفاده می شود. روش درست کردن سس پستو ایتالیایی را با دستور اصلی در ادامه این مطلب مشاهده خواهید کرد.

سس پستو

مواد لازم

سیر ریز خرد شده : ۶ حبه
فلفل سیاه دانه ای آسیاب شده : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
پنیر پارمزان رنده شده : ۱ فنجان
روغن زیتون : ۱ تا ۲ فنجان
مخلوط گردو و دانه کاج : ۱ فنجان
برگ ریحان خرد شده : ۳ فنجان

مواد لازم برای تهیه سس پستو

طرز تهیه سس پستو خانگی

ابتدا سیر و نمک و برگ ریحان را در درون غذا ساز و یا هاونی بریزید و آن ها را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.

ریختن ریحان و نمک در درون غذا ساز

  •  مبل و میز
  •  آرون گروپس

سپس مخلوط گردو و دانه کاج بو داده شده را به این مواد اضافه کنید و دوباره مواد سس را با یکدیگر مخلوط کنید و بعد از این که مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند روغن زیتون و فلفل سیاه را به آن ها اضافه کنید.

اضافه کردن روغن زیتون به سس پستو

 سپس پنیر پارمزان رنده شده را نیز به این مواد اضافه نمایید و همه مواد سس را دوباره با یکدیگر مخلوط کنید.

اضافه کردن پنیر پارمزان رنده شده به سس پستو سس پستو خوشمزه

سس پستو

نکاتی برای تهیه بهتر سس پستو

۱. میزان استفاده از  پنیر و روغن زیتون و نمک و یا فلفل در درون سس پستو به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید مقدار این مواد را در درون سس کم و زیاد کنید.
۲.  در دستور ساخت سس پستو از آبلیمو نیز می توانید استفاده نمایید.
۳. در روش تهیه سس پستو در اصل از دانه کاج بو داده به تنهایی استفاده می شود که شما می توانید از مخلوط دانه کاج بو داده شده و گردو هم در تهیه سس پستو استفاده کنید و هم چنین می توانید دانه کاج را از روش تهیه این سس حذف کنید.
۴. سس پستو را می توانید به مدت ۳ تا ۴ هفته در درون یخچال نگهداری کنید برای نگهداری طولانی مدت این سس باید آن را در درون بطری شیشه ای تمیزی بریزید و سپس روی سس پستو را یک لایه نازک روغن زیتون بریزید تا سیاه نشود.

سس پستو
۵. برای خوش طعم کردن سس پستو می توانید به آن زعفران نیز اضافه کنید.
۶. سس پستو را می توانید با انواع سبزجات نظیر ریحان و پونه و جعفری و … تهیه نمایید.
۷. می توانید به راحتی هر نوع پاستایی را در آب و نمک بجوشانید و سپس بعد از آبکشی کردن پاستا سس پستو را به آن اضافه کنید و پاستا را سرو کنید.

سس پستو خوش طعم

دستور تهیه سس پستوی اسفناج و لیمو

سس پستو یکی از چاشنی های پرطرفدار و محبوب است که در کنار پاستا و انواع سالاد های مختلف سرو می شود، این نوع سس با ترکیب مواد مختلفی چون برگ ریحان، سیر، دانه کاج، روغن زیتون، پنیر پارمزان، ادویه و مغز هایی مثل گردو یا غیره تهیه می شود، البته این سس را می توان با اسفناج نیز تهیه کرد و لذت برد، برای آشنایی با طرز تهیه سس پستو با اسفناج در ادامه همراه ما شوید.

طرز تهیه سس پستو لذیذ

مواد لازم

  • لیمو ترش/ یک عدد
  • اسفناج تازه/ یک و نیم پیمانه
  • بادام برشته/ یک سوم پیمانه
  • پنیر پارمسان رنده شده/ ۳ قاشق غذا خوری
  • سیر رنده شده/ ۲ حبه
  • روغن زیتون/ یک چهارم پیمانه
  • مارچوبه تازه خرد شده/ ۴۵۰ گرم
  • تخم مرغ نیمرو شده/ یک عدد

روش تهیه سس پستوی اسفناج و لیمو

در ابتدا اسفناج را پاک کنید و بعد از شست و شو، آبکشی کنید. سپس سیر را پوست کنده و رنده کنید، مقدار یک قاشق پوست لیمو رنده شده را نیز اضافه کرده و تقریبا ۳ قاشق غذا خوری آب لیمو تازه را گرفته و به آن بیفزایید.

نحوه تهیه سس پستو

اکنون همه مواد به جز مارچوبه و تخم مرغ را داخل غذاساز ریخته و با هم مخلوط کنید تا به حالت پوره درآید، در صورت دلخواه کمی نمک و فلفل اضافه کنید، سپس پوره را داخل کاسه ای بریزید و به همراه تخم مرغ نیمرو شده و مارچوبه که بخار پز شده است، سرو نمایید.

دستور تهیه پستو به روشی دیگر

در اینجا طرز تهیه سس پستو با گوجه فرنگی را قرار داده ایم که یکی از سس های خوشمزه و لذیذ است، در صورت علاقمندی برای یادگیری این روش از تهیه سس پستو می توانید مطلب ما را تاپایان دنبال کنید.

مواد لازم

  • برگه گوجه فرنگی/ نصف لیوان
  • زیتون سیاه خرد شده/ ۲ قاشق
  • دانه کاج یا گردو/ ۳ قاشق
  • پنیر پارمزان/ سه چهارم لیوان
  • روغن زیتون/ نصف لیوان
  • سیر کوچک/ یک حبه
  • برگ ریحون/ ۲ عدد
  • نمک و فلفل/ به مقدار لازم

دستور تهیه سس پستو

روش تهیه سس پستو با اسفناج

همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید تا میکس شوند، این کار را تا جایی ادامه دهید که مواد بافت خود را از دست ندهند. در صورت دلخواه می توانید یک قاشق چای خوری آویشن به این مخلوط بیفزایید. اکنون سس شما آماده شده و می توانید استفاده کنید.

امیدواریم از طرز تهیه سس پستو در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید در صورت تمایل می توانید برای آشنایی با روش تهیه انواع سس کلیک کنید.

منبع : آرگا


مطالب مرتبط
مطالب داغ
همچنین ببینید
مشاهده دیدگاه های این مطلب
دیدگاه های مطلب
۰ دیدگاه برای این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *