آرگا
  • کد خبر: 75529
    تعداد بازدید : 3,131 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد, ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۹
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه واویشکا غذای فوق العاده خوشمزه گیلانی ها

    واویشکا از انواع غذاهای سنتی است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و بهتر است که این خوارک خوش طعم را در برنامه غذایی خود قرار دهید. در این مطلب از آشپزی مجله آرگا طرز تهیه واویشکا را با بهترین روش در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار می دهیم.

    از معروف ترین خوراکی های گیلانی واویشکا است که بسیار خوشمزه می باشد و شما می توانید این خوراک اصیل گیلانی را در خانه تهیه کنید و از طعم و مزه بی نظیر این غذا نهایت لذت را ببرید. واویشکا چند روش پخت مختلف دارد که در این مطلب شما را با بهترین دستور پخت واویشکا آشنا خواهیم کرد.

    هر شهری در ایران یک نوع غذای محلی دارد که باقالا قاتق و واویشکا نیز از غذاهای محلی شمالی هستند که در بیشتر نقاط ایران بسیار پرطرفدار و محبوب می باشند و طرز تهیه این نوع غذا ها بسیار راحت و آسان است.

    تزیین واویشکا

    مواد لازم

    گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
    پیاز بزرگ : ۲ عدد
    رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
    فلفل قرمز : بیه میزان لازم
    نمک و زردچوبه : به میزان لازم
    گوجه فرنگی : ۱ عدد

    طرز تهیه واویشکا خوشمزه

    در مرحله اول طرز تهیه واویشکا ابتدا باید پیاز و گوجه فرنگی را به صورت جداگانه رنده کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده به خوبی مخلوط کنید.

    اضافه کردن پیاز رنده شده به گوشت چرخ کرده

    در درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و بعد از این که روغن به خوبی داغ شد مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز را در درون روغن داغ بریزید و به خوبی گوشت چرخ کرده را تفت دهید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه قلیه میگو لذیذ با طعمی واقعی

    تفت دادن گوشت چرخ کرده

    سپس رب گوجه فرنگی و ادویه ها ها را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

    اضافه کردن رب به گوشت چرخ کرده

    بعد از این که گوشت به خوبی سرخ شد گوجه فرنگی رنده شده را به آن اضافه کنید و حرارت شعله گاز را کم کنید و درب تابه را ببندید تا گوشت چرخ کرده به خوبی پخته شود.

    واویشکا

     واویشکا خوشمزه واویشکا

    نکاتی برای پخت بهتر واویشکا

    از رب انار و یا آبغوره می توانید برای خوش طعم کردن واویشکا استفاده کنید.
    واویشکا را بهتر است به صورت تند سرو کنید.
    برای خوش طعم کردن واویشکا می توانید مقداری جگر سفید و سیاه را چرخ کنید و آن ها را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.

    طرز تهیه واویشکا + نکات طلایی

    بعد از آماده شدن واویشکا می توانید آن را به همراه نان و یا برنج میل کنید و هم چنین این غذای خوشمزه را می توانید را در کنار سیب زمینی سرخ کرده نیز میل کنید. امیدواریم از طرز تهیه واویشکا در منزل نهایت لذت را ببرید در صورت تمایل می توانید برای آشنایی با پخت انواع غذای محلی کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :