آرگا
  • کد خبر: 74418
    تعداد بازدید : 4,233 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۲ شهریور, ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    پختن خوشمزه ترین شیرینی لطیفه را در منزلتان تجربه کنید

    شیرینی یکی از انواع خوارکی های خوشمزه است که در بین همه رده های سنی طرفداران زیادی دارد. شیرینی ها با انواع طعم ها و دستور پخت های مختلف موجود هستند. در ادامه شما را با طرز تهیه شیرینی لطیفه خانگی آشنا می سازیم.

    پخت شیرینی های متنوع جزء کارهای مورد علاقه بیشتر کدبانوها است و شیرینی ها در انواع طعم های مختلف پخته می شوند که شیرینی لطیفه نیز یکی از انواع شیرینی ها با طعم ایده آل و متفاوت است. در طرز تهیه شیرینی لطیفه مانند نان خامه ای از خامه فرم گرفته شده می توانید استفاده کنید.

    شیرینی لطیفه و شیرینی زبان از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هستند که شما می توانید این نوع شیرینی ها را در منزل به راحتی تهیه کنید و این نوع شیرینی ها برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس می توانند مناسب باشند.

    طرز تهیه شیرینی خانگی لطیفه

    مواد لازم

    شکر : ۸۰ گرم
    تخم مرغ : ۳ عدد
    آرد : ۷۰ گرم
    وانیل  ۱/۲ قاشق چای خوری
    اسانس پرتقال و یا هر نوع اسانس دلخواه : ۴ قطره
    نشاسته ذرت : ۱ قاشق غذا خوری
    بیکینگ پودر : ۱/۴ قاشق چای خوری
    خامه فرم گرفته و خلال پسته : به میزان لازم ( برای لایه وسطی شیرینی )

    طرز تهیه شیرینی لطیفه

    ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید.

    جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ

    سپس سفیده تخم مرغ را با نصف شکر و وانیل مخلوط کنید و با کمک همزن سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا به خوبی فرم بگیرد.

    هم زدن سفیده تخم مرغ با وانیل و شکر

    در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی لطیفه زرده تخم مرغ را با بقیه شکر و وانیل مخلوط کنید و با کمک همزن مخلوط این مواد را هم بزنید تا زرده به رنگ کرم در آید و کشدار شود می توانید اسانس دلخواهتان را در صورت تمایل در این مرحله به زرده تخم مرغ زده شده اضافه کنید.

    اضافه کردن شکر و وانیل به زرده تخم مرغ هم زدن زرده تخم مرغ
    آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را به خوبی الک کنید.

    الک کردن آرد و بیکینگ پودر

    مخلوط الک شده آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و اگر مایه شیرینی بعد از هم زدن سفت شد مقداری از سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و سپس دوباره مایه شیرینی را هم زنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه تارت میوه ای با انواع میوه های فصل

    اضافه کردن آرد به مخلوط زرده تخم مرغ

    سفیده تخم مرغ را در این مرحله به مایه شیرینی اضافه کنید و با کمک لیسک و به صورت دورانی ۵ تا ۶ بار مواد مخلوط شده را هم بزنید توجه داشته باشید که نباید مایه شیرینی را زیاد هم بزنید زیرا مایه شل می شود.

    اضافه کردن سفیده تخم مرغ به مخلوط زرده هم زدن مایه شیریین با لیسک
    در مرحله آخر طرز تهیه شیرینی لطیفه ته قالب مستطیل شکلی را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه شیرینی را در درون قیف با سر بزرگ و یا شکوفه شکل بریزید و سپس با کمک قیف مایه شیرینی را به اندازه گردو در درون قالب فر بریزید.

    ریختن مایه شیرینی لطیفه در قالب فر

    بعد از اتمام مایه شیرینی قالب فر را در درون فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید بعد از پخت شیرینی ها قالب فر را بیرون آورید تا شیرینی ها سرد شوند. در مرحله آخر دستور پخت شیرینی لطیفه مانند شیرینی ماکارون بین دو شیرینی را با خامه بپوشانید و روی خامه را پودر پسته بریزید.

    شیرینی لطیفه خوشمزه

    اگر نمی خواهید بین دو نان لطیفه را خامه بگذارید باید بعد از سرد شدن شیرینی آن ها را در درون سینی مناسبی قرار دهید و سپس روی سینی را با کمک پلاستیک بپوشانید تا شیرینی ها خشک نشوند.

    طرز تهیه شیرینی لطیفه خوش طعم

     اگر می خواهید شیرینی شکلاتی لطیفه را تهیه کنید می توانید در طرز تهیه شیرینی لطیفه  ۲ قاشق از میزان اندازه آرد را کم کنید و ۲ قاشق پودر کاکائو به مایه شیرینی اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع شیرینی کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :