آرگا
  • کد خبر: 7404
    تعداد بازدید : 1,418 بازدید
    تاریخ انتشار : ۱۱ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۵
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه کلم پلو خانگی خوشمزه + تزیین کلم پلو

    کلم پلو یکی از غذاهای ایرانی محسوب می شود. برای تهیه این غذا می توان از برگ کلم یا کلم قمری استفاده کرد. این غذا را می توان به همراه سالاد شیرازی سرو کرد.

    کلم پلو یکی از غذاهای مخلوط پلویی محسوب می شود که بسیار خوشمزه است. برای تهیه کلم پلو خوشمزه بهتر است از مواد تازه استفاده کنید به همین دلیل کلم پلو بیشتر در فصل پاییز که فصل آمدن انواع کلم ها است، طبخ می شود.

    طرز تهیه کلم پلو

      طرز تهیه کلم پلو مواد لازم (برای ۴ نفر):

    ۱- برنج: نیم کیلوگرم

    ۲- پیاز نگینی خرد شده: ۱عدد متوسط

    ۳- کلم برگ خلالی خرد شده: ۱عدد متوسط

    خوشمزه ترین کلم پلو

    ۴- گوشت قیمه ای: ۳۷۵ گرم

    ۵- نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران: به مقدار لازم

    ۶- روغن: به مقدار لازم

    ۷- آب: دو پیمانه

    دستور پخت کلم پلو :

    ۱- در اولین مرحله از طرز تهیه کلم پلو, ابتدا نیمی از پیاز را به همراه مقداری نمک و زردچوبه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.

    ۲- گوشت قیمه ایی را به پیاز در حال سرخ اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت ها کاملا تغییر رنگ دهند.

    ۳- دو پیمانه آب به مخلوط گوشت اضافه کرده و حرارت را زیاد کرده تا به جوش آید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و درب ظرف را بسته و به مدت ۱ ساعت و نیم اجازه دهید تا گوشت ها کاملا پخته شوند.

    ۴- بعد از پایان پخت گوشت، نمک و فلفل و زعفران دم کرده را به آن افزوده و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه حرارت دهید. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و آن را کنار بگذارید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه ماش پلو خوشمزه و لذیذ

    ۵- در این مرحله از طرز تهیه کلم پلو, مابقی پیازهای خرد شده را با مقداری روغن و نمک، کمی تفت داده و کلم های خلالی خرد شده را به همراه کمی زعفران به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا کلم ها کاملا پخته و نرم شوند.

    ۶- مخلوط آماده شده در مرحله ۴ را به مخلوط کلم برگ های پخته شده اضافه کنید. مایه کلم پلو آماده است.

    ۷- برنج را به روش معمول پخته و آبکشی کنید. ته قابلمه مورد نظر را ته دیگ دلخواه (سیب زمین، نان، کلم برگ) قرار دهید، سپس یک لایه برنج و یک لایه مایه کلم پلو بریزید تا قابلمه پر شود.

    ۸- کلم پلو را به روش معمول دم کنید. دم کردن این پلو غالبا یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان نیاز دارد.

    کلم پلو با کوفته ریز

    کلم پلو را می توان به جای گوشت قیمه ایی با کوفته های ریز که با گوشت چرخ شده تهیه می شود، طبخ کرد. ای غذا بسیار خوشمزه است و می توان از سبزی های معطر نیز درون آن استفاده کرد.

    تزیینات کلم پلو

    تزیین کلم پلو با گوشت

    کلم پلو

    طرز تهیه کلم پلو

    امیدواریم از آموزش طرز تهیه کلم پلو نهایت استفاده را برده باشید. برای مشاهده آموزش طرز تهیه انواع پلو کلیک کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :