آرگا
  • کد خبر: 73975
    تعداد بازدید : 3,481 بازدید
    تاریخ انتشار : ۳ مرداد, ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۳
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه شوید پلو خوش طعم و ایده آل با روش اصلی

    شوید پلو از جمله غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه است که در طرز تهیه شوید پلو می توانید از ترکیب شوید باقالی و یا شوید به تنهایی استفاده کنید. در این مطلب روش اصلی پخت شوید پلو را به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم.

    یکی از خوشمزه ترین غذاهای سفره های ایرانی، شوید پلو است که عطر و طعم خاص و بی نظیری دارد, طرز تهیه شوید پلو در منزل به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید با مقداری برنج و شوید و روغن و نمک این غذای خوشمزه را تهیه کنید.

    شوید پلو، رشته پلو و آلبالو پلو از انواع غذاهای پرطرفدار ایرانی است. شوید پلو را می توانید به عنوان پلو پایه با مرغ و ماهی و تن ماهی و میگو و ماست موسیر و انواع سالاد ها و … میل کنید. شوید استفاده شده در این غذا می تواند خشک و یا تازه باشید و علاوه بر این شوید عطر و طعم خاص و بی نظیری را به این غذا می دهد.

    طرز تهیه شوید پلو با روش اصلی

    مواد لازم برای ۳ نفر

    برنج : ۵۰۰ گرم
    روغن : ۵ قاشق سوپ خوری
    شوید تازه خرد شده : ۲۵۰ گرم
    نمک : به میزان لازم

    طرز تهیه شوید پلو

    در مرحله اول دستور پخت شوید پلو ابتدا برنج را با مقداری آب و نمک خیس کنید.

    خیش کردن برنج با آب و نمک

    شوید های تازه را به خوبی بشویید و آن ها را خرد کنید.

    شوید خرد کردن شوید

    سپس در درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد بعد از این که آب به دمای جوش رسید برنج را در درون قابلمه بریزید و بعد از این که برنج جوش خورد و به مرحله آبکشی رسید برنج را در درون آبکش بریزید. دوباره قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید و مقداری روغن در ته قابلمه بریزید و چند عدد شوید سالم و خرد نشده را در ته قابلمه با یک لایه نان قرار دهید و برنج و شوید تازه خرد شده را را به صورت لایه لایه بر روی هم بریزید و سپس مقداری آب و روغن را با هم مخلوط کنید و بر روی برنج بریزید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه مرصع پلو لذیذ و خوشمزه با طعم ایده آل

    مخلوط کردن شوید با پلو شوید پلو

    سپس درب قابلمه را به همراه دم کنی بر روی قابلمه قرار دهید.

    دم کردن شوید پلو شوید پلو خوشمزه      شوید پلو خوش طعم

    نکاتی برای پخت شوید پلو

    ۱. اگر می خواهید از شوید خشک در طرز تهیه شوید پلو استفاده کنید حتما شوید را در مرحله آبکشی به برنج اضافه کنید.
    ۲. استفاده از ته دیگ سیب زمینی و ته دیگ کاهو نیز برای این غذا می تواند مناسب باشد.
    ۳. برای ته دیگ شوید پلو می توانید از ته دیگ زعفرانی که از مخلوط زعفران و ماست تهیه می شود نیز استفاده کنید.

    شوید پلو

    در این بخش از غذای ایرانی مجله آرگا طریقه پخت شوید پلو را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش دادیم که امیدواریم بتوانید با کمک این مطلب آموزشی شوید پلو با طعم واقعی را در منزل تهیه کنید. اگر می خواهید با طرز تهیه پلوهای مختلف آشنا شوید می توانید به بخش انواع پلو مراجعه کنید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :