آرگا
  • کد خبر: 7327
    تعداد بازدید : 8,422 بازدید
    تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد, ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۳
    تعداد نظرات: ۰ نظر
      

    طرز تهیه پاناکوتا با دو روش تهیه پاناکوتا وانیلی و پاناکوتا قهوه

    پاناکوتا یکی از دسرهای مخصوص ایتالیایی می باشد که امروزه در سراسر دنیا نیز تهیه می شود. این دسر در ایران نیز طرفداران زیادی پیدا کرده و در مجالس از آن استفاده می کنند.

    پاناکوتا یکی از دسرهای خوشمزه ایتالیایی است که امروزه طرفداران زیادی در کشورما پیدا کرده است. این دسر فوق العاده گزینه خوبی برای پذیرایی در میهمانی ها می باشد. طرز تهیه دو نوع پاناکوتا در این پست آورده شده است.

    طرز تهیه پاناکوتا قهوه

    طرز تهیه پاناکوتامواد لازم:

    ۱- خامه صبحانه : ۲ پیمانه

    ۲- شیر : نصف پیمانه

    ۳- شکر: نصف پیمانه

    ۴- پودر ژلاتین: ۵ قاشق چای خوری

    ۵- پودر نسکافه یا قهوه فوری: ۲ قاشق چای خوری

    ۶- پودر قند: ۱ قاشق چای خوری

    ۷- وانیل : ۱ قاشق چای خوری

    ۸- آب جوش: نصف پیمانه

    ۹- پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه پاناکوتا

    طرز تهیه:

    ۱- در اولین مرحله از طرز تهیه پاناکوتا، ۴ قاشق از پودر ژلاتین را در ظرفی مناسب به همراه مقداری آب مخلوط کنید و به روش بن ماری حرارت دهید تا پودر ژلاتین نرم شود. همچنین بر روی حرارت مخلوط را هم زنید تا کاملا یکدست شود.

    ۲- درون قابلمه ایی مناسب، شکر، شیر و خامه را بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار داده و هم زنید تا مواد داغ شوند ولی نجوشد ، سپس وانیل را اضافه کنید.

    ۳- مواد آماده شده را نصف کرده و در دو قابلمه جدا بریزید و به یکی از قابلمه ها پودر کاکائو و نصفی ژلاتین اضافه کنید و به قابلمه دیگر نصف ژلاتین دیگر را اضافه کنید.

    پاناکوتا قهوه

    ۴- ظرفی مناسب انتخاب کنید، یا لیوانی را لایه لایه از مایه پاناکوتا پر کنید، هر لایه که می ریزید، لیوان را داخل یخچال به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا خودش را بگیرد، سپس لایه بعدی را اضافه کنید. (هنگامی که مایه پاناکوتا را به مدت ۵ دقیقه درون یخچال قرار می دهید، مابقی مایع را روی حرارت بخار آب گرم نگه دارید).

    ۵- در این مرحله از طرز تهیه پاناکوتا، پودر قهوه فوری را با ۱ قاشق چای خوری پودر قند و نصف لیوان آب جوش ترکیب کنید.

    حتما بخوانید:  طرز تهیه دسر شکلاتی خوشمزه و محبوب با روشی آسان

    ۶- ۱ قاشق ژلاتین را به مایع مرحله ۵ اضافه کرده و آن را خوب حل کنید.

    ۷- لایه آخر پاناکوتا در لیوان را با قهوه ایی که آماده کرده اید بپوشانید و داخل یخچال مجددا قرار داده تا خنک و آماده سرو شود.

    طرز تهیه پاناکوتا وانیلی

    پاناکوتا وانیلی و کاکائویی

    مواد لازم:

    ۱- شیر پرچرب: ۱ پیمانه

    ۲- خامه: ۱ پیمانه

    ۳- شکر : ۱/۳ پیمانه

    ۴- آب جوش : ۲ قاشق غذا خوری

    ۵- پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری

    ۶- وانیل: ۱ قاشق چای خوری

    پاناکوتا خوشمزه

    طرز تهیه:

    ۱- خامه و شیر را درون ظرف مناسب ریخته و هم زنید تا مخلوط شوند، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.

    ۲- در دومین مرحله از طرز تهیه پاناکوتا، وانیل را به خامه و شیر اضافه کرده و همزدن را ادامه دهید. صبر کنید تا مخلوط به جوش آید.

    ۳- بعد از یکی دو جوش زدن مخلوط، شکر را به آن اضافه کنید، دقت کنید اگر طعم شیرینی را نمی پسندید، بهتر است کم کم شکر را اضافه کرده و هر بار مخلوط را کمی بچشید و مطابق میل و علاقه شکر را اضافه کنید.

    طرز تهیه پاناکوتا

    ۴- زمانی که شکر در مخلوط کاملا حل شد، ظرف حاوی مخلوط را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

    ۵- پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق آب جوش مخلوط کنید و تا زمانی که پودر ژلاتین حل و شفاف نشده ، بهم زنید.

    ۶- مخلوط به دست آمده در مرحله قبل را به ترکیب شیر و خامه اضافه کرده و مجدد خوب هم زنید. دسر پاناکوتا وانیلی آماده است.

    ۷- دسر را درون ظرف دلخواه ریخته و حداقل به مدت ۵ الی ۶ ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.

    منبع : آرگا

    برچسب ها :
    پیشنهاد آرگا به شما